Pekné miesta na fotenie v okolí Liptovského Mikuláša

Profilova fotka
Ahojte, neviete mi poradiť pekné miesta na fotenie v okolí LM? Máme v pláne fotiť sa v exteriéri, no vymýšľam aj náhradný plán pre prípad zlého počasia....Ďakujem za nápady:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, som svadobný fotograf z Košíc a ak môžem poradiť tak túto záležitosť by som nechal na svadobného fotografa. Dúfam, že ti môžem poradiť. Netuším, aké máš skúsenosti s fotografovaním, ale výslednú fotografiu ovplyvňuje viacero faktorov a veľakrát z danej lokality je vidieť minimum. Napríklad: http://www.fotogaleria.janicko.com/pi... konáre stromov niesu tak nízko a v skutočnosti by pod stromom prešlo i hasičské auto. Z toho dôvodu, toto plánovanie by som nechal na tvojho fotografa a zameral by som sa na štýl svadobnej fotografie. Popozeraj sa či sa ti páči módny štýl, romantický, umelecký, ... a to preber s fotografom. Čo sa týka náhradného programu počas zlého počasia v svadobný deň, tak mne sa osvedčili priestory hotelov, barov, štýlov krčiem, ... Dúfam, že i keď to nieje priama odpoveď na tvoju otázku tak nájdeš v nej cenné informácie.
Odpovedať
Profilova fotka
@mikulovsky bola by som rada keby ste mi mohli poslat foto v dazdi na ukazku na mail hana-peskova@email.cz, dakujem :-)
Odpovedať
@hankalm ahoj, my sme sa šli fotiť na Liptovskú Maru, pozri si náš svadobný album... v prípade zlého počasia sme mali dohodnutý Grand Castle Liptovský Hrádok...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?