Originálne miesto na fotenie BA

Profilova fotka
Ahojte, hľadáme originálne pekné miesto na fotenie v Ba. Za nápady vopred ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, v Bratislave je veľmi veľa miest na fotenie. Sú vlastne všade. Nájsť nejaké originálne môže byť jednoduchšie, ako by sa na prvý pohľad zdalo. Nieje to vždy o peknom a zaujímavom pozadí. Na pekné foto stačí naozaj málo (lúka, pole, les,...). Niekedy dokonca stačí iný uhol pohľadu. Takéto veci sú prakticky všade, ťažko napísať konkrétne miesto. Poradil by som ti možno skúsiť niečo trochu iné, ako napríklad nočné fotenie v meste.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
odporúčam botanická, alebo múzeum dopravy-retro vintage style-veterány, stáré vlaky a historická stanica alebo ako píše hore kolega, naozaj kdekoľvek, ide o uhol a atmosféru....
Odpovedať
Profilova fotka
@nedeliak @pemaphoto dakujem, ale kedze nie sm fotograf, tak si neviem uplne dobre predstavit taketo miesta :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Toto je dobre rozobrať s fotografom ,ktorý bude fotiť, lebo každý má svoj vlastný štýl a hľadá miesta ktoré sú preňho najvhodnejšie. Ale aby som ti aj poradil miesta (také kde sa síce často fotí,ale nevidel by som to ako problém): - Sad Janka Kráľa, - Medická záhrada, - Prakticky celé staré mesto a jeho uličky, - Vinohrady nad Račou v ktorých je aj pekné jazierko (vodná nádrž) pod lesom, - Vlakové múzeum pod holím nebom tiež v Rači - časť Rendez, - Horský park, - Hrad Devín, - Slavín, - BA Hrad, - Most Apollo, - Nábrežie Eurovea, - okolie Dómu sv. Martina, - Interier Cvernovka - ale počul som že tam už nieje možný vstup takže neviem, - Ako kolega spomína hore múzeum dopravy, veľakrát sa používa, ako alternatíva pre prípad nie práve ideálneho počasia. - Vajnorské jazero Trochu ďalej od Bratislavy: - Art Hotel Kaštieľ - http://www.hotelkastiel.sk/ - fotil som tam pár firemných akcii, takže neviem či sa za fotenie niečo platí treba zistiť. - Schlosshof - Rakusko http://www.schlosshof.at/cms_neu/inde... - keď som tam fotil tak sme neplatili ani len vstupné (vybavovala to nevesta a možno sa dopredu dohodla) Keď už sme takto ďaleko (40km) tak aj: - Hrad Červený kameň - neďaleko v Budmericiach je Kaštiel pre spisovateľov a ma krásne záhrady plus k nemu vedie krásna topoľová alej. Toľko aspoň miesta ktoré celkom ľahko nájdeš. Keby si nieaké z nich nevedela najsť napíš a pošlem ti výrez mapy. Dúfam že ti to pomohlo.
Odpovedať
Skus skor porozmyslat, co vas vystihuje, co vam je blizke. Moj muz ma velmi rad vino, takze vinohrad bol jasnou volbou. No a potom centrum mesta - farebne casti + miesta, ktore odporucila fotografka.
Odpovedať
Profilova fotka
@nedeliak vdaka, urcite si nieco vyberieme :) zatial zvitazil Devin a este by som rada nasla nejake pole, na ktorom sa da pohybovat v septembri..
Odpovedať
Profilova fotka
toto je kaštieľ v Budmericiach-je tam naozaj ,ako matarka hovorí ,aj krásny park,málo ľudí,dá sa tam urobiť určite pár skvelých fotiek pekný deň
Odpovedať
Wiegerovavila.sk
Odpovedať
Profilova fotka
Babule a kde v okolí BA je nejaká rustik farma, chalúpka, alebo niečo podobné? Starodávny štýl...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?