Okuliare, ano, či nie?

Baby otázočka... Mali ste, alebo planujete mať na fotení okuliare? Teda tie, ktoré ich nosíte.. Ja bez nich vidím, ale zas nie je to nejaká výhra.. Ide hlavne o to, že si myslím že fotky a všetko je krajšie bez okuliarov.. Aspoň si myslim, že nevesta bez okuliarov je krajšia.. Ale môže to byť len môj nazor.. Tak sa chcem poradiť, aké máte skúsenosti a ako to budete riešiť vy...
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Mne sa osobne tiez viacej pacia fotky bez okuliarov. Moj drahy nosi okuliare, ale na svadbe ich nemal :-)
Odpovedať
@krestankalivia ja som okuliare nemala, pretoze trochu "zavadzali", kedze som mala fascinator... ked vidis, tak ziadny problem...
Odpovedať
No ale kde ich dam, pre prípad, že ich budem potrebovať? :D A na obrade, ked sa budem podpisovať? Ah mať tak svoje starosti :)
Odpovedať
nejaka dievcina tu mala fotky ale meno neviem, a mala okuliare a bola velmi pekna slusalo jej to
Odpovedať
@sense určite, niekomu okuliare veľmi pristanú.. Lenže ja asi nie som ten typ... Však uvidíme, ako sa budem cítiť.. Par fotiek s a pár fotiek bez.. :) ale čo obrad? s, alebo bez? :) :) :)
Odpovedať
ja som sa na to tiez chcela spytat,nosim okuliare ako vidite,velmi vyrazne,bez nich bohvieco nevidim :D ale moj priatel povedal ze bez nich som uplne ina ze on by chcel aby som si ich na fotenie nechala..no neviem co mam robit,myslim ze to bude velmi rusit.. :-| co mam robit poradte..
Odpovedať
@zuzi163 no ja to vyriešim asi tak, že si na fotenie okuliare vezmem.. ale par foto budem mať s nimi a väčšinu asi bez... Podľa mna, ked Ty ich nechceš a priateľ chce, tak je to super kompromis :)
Odpovedať
@krestankalivia ja som nepovedala ze ich nechcem :P ja sa tiez lepsie citim s okuliarmi..no asi to vyriesim aj ja tak ze par fotiez s nimi a par bez ale obrad a hositina to neviem ako poriesim,ked si dam sosovky to neviem ako na ne zereagujem mozno mi budu vadit,este som neskusala,ale bez okuliarov nevdiim,cize ked si dam sosovky a budu ma biliet oci alebo co zas okuliare a budem saskovat celu svadbu s okuliarmi :D fotenie nie je nejaky extra problem na fotkach bez okuliarov nevidno ze som slepa horsie to je so zvyskom svadby :D
Odpovedať
Ja som okuliare mala na celej svadbe- ani na chvíľku som ich nemala dole, bez nich to nie som ja. Dokonca som si ich zladila k výzdobe- boli cyklaménovo-biele. :-)
Odpovedať
Ja som mala jednorazove sosovky, maloktore okuliare sedia so svadobnymi satami :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzi163 Ja nosim tiez okuliare, uz od mala a su mojou sucastou. Bez nich vyzeram uplne inak, uz to nie som JA, takze aj na svadbe budem s okuliarmi. Asi si kupim nove, svadobne :) ale definitivne idem v nich. Rozhodni sa podla seba, ako sa citis v nich a bez. Je to tvoj den, tak to sprav tak, aby si sa ty citila, co najlepsie :)
Odpovedať
Ja si myslim, ze okuliare urcite nieeee... A este pokial vidis... Podla mna nevesta s a bez... To sa ani porovnat neda... Mne sa okuliare absolutne nepacia na fotkach...jedna cervenovlasa (tusim) nevesta tu mala take cervene.. To bolo ok.. Lebo mala k tomu aj saty atd... Ale bezne to podla mna neskutocne kazi celkovy dojem... Niekto tu pise, ze bez nich to nie som ja.. Nic v zlom baby... Ale 50% z tu pritomnych neviest si vie dat max spiralu a lesk... Make up mali prvykrat asi az na svadbe, pretoze to tak vobec nenosia a ani si to nevedia dat...vtedy si chlap berie uplne, ale uplne inu zenu...napr. moja kolegyna.. Absolutne sa nemaluje.. A zrazu na svadbe perfektny make up a vlasy.. Nech si hovori kazdy co chce, ale ten chlap Si bral inu zenu.... Preto mi riesenie, ze bez okuliarov to nie si ty pride ako uplna blbost
Odpovedať
Článok sa načítava...
@perzefona sorry ale ty si uplne mimo teraz.. :-) vidno ze okuliare nenosis, takze netusis o com pises :-) ja okuliare nosim cely zivot, davam si ich dole snad iba ked spim a "len" kvoli svadbe by som ich nemala mat?? ale mas pravdu, v takom pripade by si chlap fakt bral inu zenu,keby som si kvoli svadbe okuliare nedala :-) s okuliarmi ma predsa spoznal, s okuliarmi sa do mna zamiloval, s okuliarmi chce byt so mnou do konca zivota, to sa mam vydat bez okuliarov? vsak by povedal ze co za cudzia zena mu prisla na svadbu :-D
Odpovedať
tie jednorázové šošovky neznejú zle ale podľa mňa by ti určite okuliare pristali a patria k tebe :) môj zrak tiež nie je úplne v poriadku ... momentálne mám len také slabé na dorovnanie ale ktovie za rok .. .určite by som si ich dala :) je to tvoja súčasť a pokiaľ máš také jednoduché s tým nepokazíš nič :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja nevidím nič zlé na okuliaroch, jedine skôr z hľadiska make-upu lebo keď som bola družička a nosila som okuliare tak sa ma kozmetička pýtala či ich budem mať alebo nie lebo potom ma musí namaľovať inak, predpokladám že pod okuliare trošku intenzívnejšie... dnes sú už okuliare uznané aj ako módny doplnok, kopa ľudí ich nosí bez dioptrií :-) ak sa ti páči tak hurááá do toho :-) ak nie tak nie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, nad tým som aj ja rozmýšľala, či bez alebo s okuliami. Snúbenec je na mňa zvyknutý s okuliarmi a hovorí keď si ich dám dole mám ževraj malé oči :-D Čo chlapa nenapadne :-D A dosť dole zle bez nich vidím. Ako píše @hlaura beriem ich ako módny doplnok :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Takže vyzerá to tak, že ich budem mať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krestankalivia moja voľba bola jasná.. išla som do toho s okuliarmi .. nosím ich nonstop, všetci ma vidia len v okuliaroch, som na ne zvyknutá, beriem ich pomaly ako modny doplnok a nie preto že som poloslepá jak krtek :-D takže na svadbe aj na fotení som okuliare mala.. nie síce také čo nosím bežne, dala som si spraviť nové aby ladili ale ja som rozhodne za okuliare :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivka2711 určite do toho chod :) ja som si okuliare tiež nechala a všetci boli milo prekvapení že je to super .. že som jedna z mala čo si necpe šošovky do oči kvôli jednemu dňu a ešte mi ich aj pochválili že mi krásne ladia.. takže ja som spokojná :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzi163 neboj nebude to na fotkách rušiť, práveže ťa to ešte viac zvýraní .. podľa mňa su nevesty s okuliarmi krásne a hlavne ak sa to tvojmu drahému páči nie je čo riešiť :) ja som pôvodne myslela že sa budem fotiť bez nich a nakoniec som ich nechala aj na fotení 8-) a myslím že až tak zle to nevyzeralo
Odpovedať
Ja som koli svadbe zacala nosit kontaktne cocky a tak som si na ne zvykla, ze som okuliare uplne odlozila....nechcel aosm byt nevetsa v okuliaroch, hlavne som nemala take, co by boli pekne k satam (vyrazny cierny ram) a bez nich vidim tak beznejsie a hlavne zmurim ked sa snazim zaostrit do dialky a potom vyzeram nahnevane :D
Odpovedať
bez nich vidim horsie, pisem uz blbosti :D
Odpovedať
baby ,ved skuste tie jednodnove šošovky, radšej si ich vyskušajte vopred a uvidíte ako oči zareaguju...ja nosím šošovky už dlho,okuliare len večer k televizoru
Odpovedať
Profilova fotka
@krestankalivia Ak sú okuliare súčasťou imidžu Vašej osobnosti, podľa mňa si ich určite nechajte. Vy ste Vy aj s okuliarmi:) A na fotografiách by ste mali byť tiež Vy, a nie niekto úplne iný;)
Odpovedať
Profilova fotka
@krestankalivia ja som tiez jedna z neviest, ktore si "kvoli jednemu dnu" dali sosovky... ale nekupila som jednodnove, ale mesacne, aby som si na ne privykla... aj na zakladanie, aj oci na sosovky... chcela som predist tomu, ak by som bola jedna z mala, ktori sosovky neznesu a podrazdi im to oci... min. som sa obavala toho, ze kedze nemam rutinu v zakladani, tak by mi to dlhsie trvalo a uz len to by mohlo podrazdit oci, aj ked za inych okolnosti by som to zvladla.... v optike mi poradili, aby som prvy den mala sosovky tak 5 - 6 hodin, dalsi den 8 hodin a na dalsi od rana do vecera, aby si oci privykli.. nechcela som byt nevesta s cervenymi ocami 8-) takze asi mesiac pred svadbou som si objednala sosovky, kedze mam specificke dioptrie, tak ich museli pre mna zohnat a asi cca. 3 tyzdne pred svadbou som ich zacala nosit... je ale fakt, ze ja sa viac pacim sama sebe bez okuliarov.. a hoci vidim, predsa len, do dialky nevidim az tak dobre.... =-) navyse, kedze som XXL nevesta a svadba v lete bola, tak sosovky mali aj obrovsku vyhodu, ze sa mi tak nepotili oci ci nos... prip. nesklzli sa mi okuliare nizsie trosku.. a tento argument rozhodol uz uplne v prospech sosoviek.. 8-) a teda... okuliare zostali doma a mala som sosovky od rana a zlozila som ich, az ked sme sli spat... takze na fotografiach som naozaj urcite JA a nikto iny.. :-p kedze som mala dobru skusenost, tak som uvazovala, ze pri dalsej takejto prilezitosti si tiez sosovky kupim...stoji to za to... samozrejme, je to v konecnom dosledku aj tak na tebe... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ginger163 Dakujem za povzvudenie :-) Ja som raz skusila sosovky, hned v prvy den som jednu stratila a nedokazala som si ich dat, tak so snubencom sme operovali :-D a ked sa nam to podarilo, tak mi brutalne oko slzilo :-) A aj na profilovej fotke mam okuliare a kedze su bezramove, nie su tak extra moc vidiet.;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivka2711 aj ja som si na svadbu dala spraviť bezrámové, strieborné .. a boli krasne .. ja som osobne bola spokojna s tym že ich mam :) tiež neznesiem šošovku v oku :D skušala som to už x krát, ale proste nie :D radšej škuľky
Odpovedať
Ahoj, ja okuliare budem mat a neznesiem nazor ze su krajsie nevesty bezokuliarov predsa ak ma moj nastavajuci spoznal spoznal ma s okuliarmi a co teraz ked ich potrebujem som preto menejcenny clovek pre svet?? Takze ak ich nosis pravidelnetak urcite ano okuliarkom :)
Odpovedať
@slniecko154 Neviem preco by som mala byt mimo... Su typy stylovych okuliarov a siat, ktore k sebe s dobrou vizazou perfektne idu... Ale potom su nevesty... Ako napr jedna rodinna znama( a tu su take tiez)...Ktora mala cipku, luxusny uces vsetko a k tomu fakt obycajne onicom okuliare...vyzeralo to naozaj zle a kazili celkovy dojem... Takze nemam nic proti urcitym typom okuliarov, ked su doladene... A uz vobec neviem co je na tvrdeni, ze nevadi, ze vas ostatni poznaju s okuliarmi a preco by ste nemohli byt na svadbe ina??? Kazda druha je na svadbe uplne ina.. Pretoze sa vobec nemaluje a ten muz ju tiez spoznal a zamiloval da do nej nenamalovanej... To by ste sa potom niektore na svadbu ani malovat nemali, kedze vas znami poznaju len nenamalovanu... Je to taka ista uvaha ako s tymi okuliarmi.. Lebo fakt obcas ti vizazisti spravia z neviest niekoho uplne ineho... Akoze vlastne mne je to fuk.. Ja okuliare nenosim ja ich na svadbe mat nebudem, len vravim, ze to treba vediet doladit.
Odpovedať
@perzefona ano len si zoberte ze keby nevesta ktora nosi okuliare si mala special ekupit okukiare koli svadbe na jeden den tak to by asi tiez boli vyhodene peniaze hm
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?