Netradičné miesta na svadobné fotenie. Dajte tipy

Ahojte dievčatá. Ak máte niektorá skúsenosti, prosím, dajte tipy, kde sú suprové netradičné miesta na fotenie ako staré sklady, zrúcané budovy, továrne a pod. Nechceme len štandardné foto v prírode, ale aj niečo divoké, prípadne nejaké pekné miesta pri vode... ĎAKUJEM ZA VŠETKY RADY ;-)
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/nas... my sme boli v zrucanom zamku a na futbalovom ihrisku:-) treba si tie miesta dopredu prejst, lebo my sme mali na fotenie len hodinu a pol a vela sme toho nestihli:-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
moj plan na fotenie je ist na lanovku, dostat na na vrch kopcov a odtial je uzasny vyhlad a zabery budu fantasticke...len aby pocasie vyslo...
Odpovedať
my sa budeme fotiť na pešej zone v Nitre a planujeme foto aj z fastfoodu na pešej, prípadne sa povozíme v MHD :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
zdravim, hladam svadobne fotky, realizovane vo vode.Zial sa stratili z povrchu zemskeho. Zenich s nevestou nafotili seriu fotiek vo vode s pozami napr. dirty dancing a.p. prip. skakali z mensieho utesu aj s druzicami a druzbami. Viete mi prosim poradit kde by som tie fotky nasla?dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
my sa budeme pravdepodobne fotiť v detských parkoch :) preliezky, šmýkačky, hojdačky :) možno aj pieskovisko, aj keď neviem ako budú vyzerať šaty :D a aj nejaké tradičné budú, uvidíme :)
Odpovedať
Profilova fotka
da sa aj na stanici v nakladom vagone prazdnom fotit ak su odstavene
Odpovedať
Profilova fotka
Pri starej bani :) Posielam na ukazku fotky z bane Bankov v Kosiciach.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?