Názor na fotenie

Chcem sa opýtať aký zmysel ma fotenie nevesty vo vode...? :-) neviem si pomôcť ale príde mi to nepochopiteľné, čo sa každému na tomto páči... šaty, oblek mokré, ani to nevyzerá prirodzene... tak mi povedzte nejaké "plus" lebo ho neviem nájsť....:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Komu sa co paci, tak si spravi..Je to jednoduche..Nechapem, naco riesis take veci..Nato nepotrebujes plusy alebo minusy...Mozno to tych dvoch prave vystihuje, mozno sa pri mori spoznali, zasnubili, alebo hocico.. Je to kazdeho vec, kde a ake fotky si da spravit ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@denulka9 ináč napr.táto fotka sa mi zdá až príliš prirodzená ...:-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@denulka9 tak zalezi kto to ako odfoti. a aka atmosfera z foto ide.
Odpovedať
Profilova fotka
no plus moze byt ze sa to niekomu paci,neviem co riesis druhych a ich mokre fotky =-)
Odpovedať
@denulka9 inak ja s tebou uplne suhlasim, neviem co ma so svadbou spolocne namocenie sa v obleku a svadobnych satach vo vode ?? :O Pride mi to nasilny pokus o originalitu, niekto to spustil a uz kazdy druhy sa teraz opici... nevidim na tom tiez absolutne nic zaujimave ale proti gustu ziaden disputat, nech si ostatni robia ako chcu, mne sa to vsak absolutne k svadbe nehodi, potobne ako mi zacinaju vadit vsetky traciky do ktorych nevesty zacali obliekat svojich zenichov, vsetky bicykliky, vsetky striekania sa farbou a podobne ulety.. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Vsetko je otazka vkusu, ved ani biele saty niesu tradicne prva ich mala kralovna Viktoria a potom sa tento zvyk udomacnil. Ak sa bavime priamo o foteni tak si pozrite fotky starych mam . Jedine co ma byt na fotkach je laska dvoch ludi to ostatne je len dotvorenie pribehu ktory moze mat akukolvek podobu a formu hlavne ze ten vztach dvoch ludi je spravne na fotke podany.
Odpovedať
@markolino mas pravdu ale prave ta laska je casto potlacana iba akymsi naramne originalnym pozlatkom a to je na tych fotkach potom aj vidno...
Odpovedať
Profilova fotka
@marimba Ja by som ti na to povedala len tolko, ze obycajne si ludia davaju robit take fotky, co ich vystihuju...Ked ma niekto nejaku cinnost rad, ci uz je to bicyklovanie, turistika alebo hocico ine, tak si predsa nebude davat robit fotky na motorkach alebo v nejakom bare.. :D Ja osobne som tu videla mnozstvo albumov, kde dvaja vyjadruju na fotkach prave to co maju spolocne a to co ich bavi... Pochybujem, ze by to bolo o pozlatku, to by sa ti ludia museli uz naozaj dost pretvarovat... A pretvarka v svadobny den je podla mna to posledne, naco ten par mysli...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@macka_misko pozri mne je to uplne jedno z akeho dovodu to ludia robia, ale vidim to castokrat aj tu ze z niecoho, co je jedenkrat originalne a zaujimave, sa casom casto stane gyc, pretoze to okopiruju desiatky inych, ktorym sa iba pacili "tie pekne fotky". ak si ty zastankynou takychto fotiek tak ti to vobec neberiem, hlavne aby ste boli spokojni vy :)
Odpovedať
Profilova fotka
Moj nazor :) svadba je krasny gyc a to cela svadba nic originalne som nevidel ved ani samotna svadba nie je original praktizuju ju krestania, moslimovia ...... to ostatne je len zmes miestnych zvykov a tradicii.
Odpovedať
Profilova fotka
@marimba Tu nejde len o tieto "morske" fotky..Skor som to myslela tak vseobecne..Kazdy ma iny vkus, tak je zbytocne to tu teraz posudzovat... Nech si kazdy spravi ako chce... Vsak to "kopirovanie" je teraz moderne vo vsetkom.. :D Takze sa tomu ani neda vyhnut...Na svete je tolko napadov, ze uz tazko sa da vymysliet nejaky novy..
Odpovedať
@macka_misko Ja len hovorim vlastny nazor :). Je naozaj vela krasnych a umeleckych fotiek aj vo vode, aj s rekvizitami, aj s kadecim... ale uz sa mi to postupne zacina zunovat... tym viac sa mi pacia uplne obycajne pozy, kde su prave ti obycajni ludia v tych najkrajsich okamihoch, neruseni ziadnymi cackami-mackami. A o tom podla mna svadobne fotky maju byt... ale presne ako vravis, kazdy ma svoj vkus a urcite teraz nemienim nikoho posudzovat... 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Čím bláznivejší mladí, tým šťastnejší fotograf :) Nemám čo dodať
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?