Nápady na miesto fotografovania v Košiciach

Dámy z Košíc...kde ste sa fotili?..Nejaké nápady na nejaké pekné miesto? Hlavná ulica je dosť opozeraná.
Odpovedať
Tiež nad týmto rozmýšľam a niee,tú hlavnú určite nie,ale skor nejaka príroda niekde pri meste??:)
Odpovedať
@selinka11 ja som rozmýšľala, že by som mohla mať aj v exteriéri niekde...len neviem na nič pekného prísť.:D už len zato, že v apríli môže byť divné počasie
Odpovedať
ahaa,tak to je pravda,ze na pekne pocasie v aprili sa nemozes spolahnut:))hmm,tak to uz neviem,tiez nic v KE nepoznam,skus si vygooglit nieco a mozno prides na nieco:)vela stastia v hladani:)
Odpovedať
Pekne fotky sa daju urobit aj na Hlavnej ulici v meste - dolezity je vyber fotografa. Toho nasho som si vyberala prave preto ze vedel fantasticky vyuzit "opozerane" miesta a fotky boli zaujimave a jedinecne. Lebo je to o nom ako vas nastylizuje a kam vas postavi a ako to odfotim. Bohuzial mnohi fotografi robia dobre technicky, ale fotia strasne gyce, typicky priklad ta kolonada pod Urbanovou vezou - dvaja sa na seba pozeraju z dvoch vyklenkov cez jeden stlp.
Odpovedať
jaj som zle napisala..nie v exterieri..ale interieri...kvoli tomu pocasiu...
Odpovedať
Profilova fotka
Čo tak park v Barci ? ... skuste si pozriet album ... Pekný večer :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Park v Barci mozem odporucit. Poznam tam pekne zakutia. S napadom, sikovnostou a dobrou technikou sa tam daju urobit krasne fotografie
Odpovedať
@michalmajcher Dobrý večer,mohli by ste mi poslať Váš cenník video a foto služieb?Ďakujeeem:)
Odpovedať
Profilova fotka
poprosím o mail ... :-)
Odpovedať
no asi si zaplatim štátne divadlo..a keď sa naštvem tak vyjdem aj na hlavnú.:D ale dúfam, že nie
Odpovedať
Profilova fotka
@myrinqa Ahoj som svadobný a portrétny fotograf z Košíc a zaujalo ma tvoje tvrdenie: "Hlavná v Košiciach a odpozerana". Tak tomu neverim. Len mne osobne pri prechadzkach v meste sa rozsiruje zoznam na kopec zaujimavych miest neskutocnym tempom a to este zadarmo, ktore sa nemusia platit. Ja vacsinou vidim problem v tom, ze vacsina svadieb trpi na cas, ktory si mladomanzelia vyhradia na fotografovanie. Fotograf trva na 2hodinach, mladomanzelia suhlasia a realita je 30 minut. A v tu chvilu sa skrta zo zoznamu 80% zaujimavych veci. Z toho dovodu ja si plnim zoznam co sa bude fotit v dany den casovo menej narocnym fotenim a tym narocnejsim. To z dovodu, ze ked prave nastane taky problem, aby mladomanzelia dostali top fotky i v pripade casoveho sklzu, no bohuazial take, ktore pre vznik nevyzadovali casovo dlhsie nastavovanie prostredia pre tvorbu prave tych inych fotiek. Preto ja osobne nesuhlasim s tvojim tvrdenim a moj nazor je, ze Hlavná + okolie je velmi zaujimave prostredie. Ale pozor netvrdim, ze Hlavná ulica je o pohlade na dom sv. Alžbety. Je kopec zakuti ci uz pod nebom alebo pod stropom. Len kazdy fotograf ich musi mat najdene, kedze v svadobny den hladat to si koleduje o pruser. :) A apropo april urcite nieje zly cas. Ja osobne mam objednavku na posledny vikend v tomto roku + zaciatok februara od kamaratiek, ktore mi plne doveruju. Pravdupovediac sa na tieto 2 fotenia neskutocne tesim i z toho dovodu, ze jedno bude ladene na vintage style. Dufam, ze som ti dal zopar novych chrobakov do hlavy a urcite sa nebudes bat ani Hlavnej. Tak ako ti bolo vyssie radene, vsetko zavisi od fotografa a od casu, ktory si na to vyhradis.
Odpovedať
@marekjanicko tak kazdy ma iny nazor chapes...samozrejme ze kazdy fotograf urobi inu fotku hoc na istom mieste...ale je VIDIET ze to je na hlavnej...to snad v KE nemame aj ine zaujimave miesta?..a popravde sa musim este priznat...neskutocne nemam rada fotenie...a uz vobec nie..aby plno ludi videlo ze sa fotim ...a rovno na hlavnej...nie je mi to prijemne z osobnych dovodov ktore nebudem dalej komentovat...a kedze odpisujem fotografovi :) tak by si mi mohol povedat kde tak sa este kosicanky zvyknu fotit..samozrejme teraz nechcem citat ze hlavnu ulicu...ale ine napady.:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@myrinqa ano beriem to, ze kazdy ma iny nazor no pisala si to stylom, ako keby pre kazdeho bola obkukana a pritom to moze byt iba tvoj pocit. V mojom ponimani Hlavná ulica je ulica+protilahle ulicky to znamena, ze fyzicky sa pocas fotografovania dostanes na hlavnu, ale nieje to gro fotenia. A kde sa zvyknu nevesty fotit? Netusim. Nesledujem domacu tvorbu fotografov. Nezaujima ma z jedneho dovodu a to aby som nebol nou ovplyvneny. Plus za dalsie, pre kazde fotografovanie si pripravujem novy koncept, nachadzam si nove miesta, ... Pripadne, ak vyuzijem zname miesto viackrat tak iba pre velmi kratku navstevu pre vznik urciteho efektneho zaberu, no nezdrziavam sa tam. A ake miesta si vyberam? Je to pestre. Od pohladu do uliciek, vyuzitia nejakeho kriku alebo stromu, baru, kaviarnicky, krcmy, hotela, podchodu, ... Chodievam na prechadzky po meste a popritom rozmyslam a obzeram sa okolo seba. I ked som rodeny Kosican za kazdym i na dobre znamom mieste objavim nieco noveho. Ja by som celu tu pripravu nechal na tvojho svadobného fotografa. Pokial sa vo fotografovani neorientujes nemozes si na tolko predstavit vysledok, ako ten kto sa tym zaobera. Fotografovia pouzivaju pri praci rozne objektivy a tym ovplyvnuju napr. perspektivu a to je vlemi silny nastroj.
Odpovedať
Profilova fotka
@myrinqa a este som zabudol odpisat na jednu tvoju otazku. "to snad v KE nemame aj ine zaujimave miesta?." Mame, ja som fotil i na sidlisku a vysli zaujimave fotografie. Tych miest je neskutocne mnozstvo, kedze ako som vyssie pisal hratkami s objektivom to ovplyvnujeme. Osobne mam precestovane da sa s prizmurenym okom povedat vsetky zakutia na Slovensku a poslednej klientke som navrhol fotenie v Humenskom kastieli, kedze chcela kastiel no nic v blizkosti Košíc. Pojde sa fotit par dni pred svadbou takze i to je riesenie, ak to ma byt nieco netradicne pre Košickú nevestu. No vacsinou sa stretavam s tym, ze z programu v ktorom klientka vyhradi i 2 hodiny casu na fotenie ostane v skutocnosti 30 min., pretoze napr. kadernik zaspal a garantujem ti, ze potom si vdacna i za fotenie i na samotnej Hlavnej pretoze vies za za 45 min, uz musis postavat pred kostolom a zvitavat sa s ludmi. A cas obradu nepusti. Ak mozem odporucit tak by som postupoval v tychto krokoch: 1)vyber fotografa 2)co chcem dosiahnut za vysledok 3)kolko casu tomu mozem obetovat 4)co preto potrebujem 5)kto mi moze pomoct pri foteni A to vsetko je nutne prekonzultovat s fotografom. Preco, za co a kvoli comu to by vydalo na niekolko stranovy clanok. Preto je dobre si vybrat fotografa z viacerych hladisk aby ste pripravili vsetko do detailu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?