Nájdem fotografa na 31.5.2013 zo Zlatých Moraviec či Vrábel?

Už sme oslovila niekoľko fotografov odporúčaných, bohužiaľ majú obsadené termíny a jeden z nich má privysokú cenu. Jednalo by sa o fotenie v parku (Topoľčianky), sv. omša a fotenie pre kostolom s rodinou (spoločné foto). Predstava o fotkách - jednoduché a romantické. Pokiaľ sa niekto ozve poprosím Vás aj o cenu v ip. ĎAKUJEM
Odpovedať
Profilova fotka
Našou hlavnou oblasťou je svadobná fotografia, v ktorej sme za netradičné miesta na fotenie a za bláznivé nápady. Pozrite si naše fotogalérie a ak sa Vám bude páčiť naša práca a budete mať záujem o naše služby, tak nám napíšte alebo zavolajte a my Vám vypracujeme cenovú ponuku podľa Vašich požiadaviek.
Odpovedať
dobry den, pozrite si moju pracu. v pripade, ze sa vam budu fotky pozdavat, napiste mi :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, rada Vám ponúknem naše foto a video služby. V prípade záujmu Vám odpoviem na akékoľvek otázky. Taktiež nemáme problém za Vami pricestovať. Spolupracujeme s viacerými ľuďmi a firmami :) S pozdravom Lucia Laczová
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, veľmi rád pre Vás nafotím Vašu svadbu. Nie som priamo z Vášho kraja, ale nie je problém vycestovať kamkoľvek. Prosím pozrite si môj profil. Cenu posielam v IP. Pokiaľ Vás moja ponuka zaujala môžete ma kontaktovať.
Odpovedať
Profilova fotka
Ponúkam vám moje služby a budem rád ak si prezriete na mojom webe moju tvorbu :) Prajem krásny deň!
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, radi Vám svadobný deň krásne zdokumentujeme Navyše máte 3 samostatné fotografovania v cene jedného.
Odpovedať
Profilova fotka
V prípade, že Vás moje portfólio zaujalo, neváhajte ma kontaktovať. Rád poskytnem bližšie informácie.
Odpovedať
Profilova fotka
Pekný večer. Ponúkame Vám naše služby foto video. v prípade záujmu Nás kontaktujte. s pozdravom SK
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Dobrý deň , taktiež by som vám rada ponúkla aj moje služby v každom svadobnom balíčku máte možnosť fotenia vašich portrétov aj mimo svadobný deň pracujeme vždy dvaja aby ste mali zachytené aj všetky drobné momentky z vášho dňa D. Ponúkam vám nevšedné fotenie pri ktorom sa zabavíte a budete mať aj krásne spomienky nie len fotky v albume. Akk by vás moja ponuka zaujala rada vám odpoviem na všetky vaše otázky.
Odpovedať
Profilova fotka
Krásne Vás pozdravujem, som zo Zlatých Moraviec a Topoľčiansky park poznám veľmi dobre. Myslím že romantické fotografovanie je presne moja parketa :-). Vždy sa snažím fotografovať svadobný príbeh. Mojim cieľom je zachytiť Vašu krásu, vzájomnú lásku a emócie - to všetko cestou umenia (rekvizity nám môžu slúžiť len ako doplnok). Preto ak hľadáte fotky plné ducha a kreativity, neváhajte ma kontaktovať. Vás termín mám zatiaľ voľný. Ak sa vám páči moja práca, už teraz sa teším na stretnutie. Zatiaľ Vám prajem pokojné prípravy. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?