Miloš Vanek - Poprad

Profilova fotka
Prosim Vas, ma niekto skusenosti s tymto clovekom? Fotografie ma nadherne na stranke, ale je mi velmi podozrivy, pretoze fotky sa mi nezdaju jeho a cena sa mi zda nizka na to, ake su tie fotky krasne. Navyse pozaduje zalohu vo vyske 50% a az prilis lahko nam "urobil" vyhodnu cenu. Za kazde postrehy dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nepoznam ho, ani skusenosti s nim nemam.... ale pozrela som si jeho web a fotografie, ktore tam ma 100% niesu jeho :) Kazda fotka je uplna ineho stylu a uplne inej kvality, niektore su profesionalne a niektore zase ako fotene mobilom...okrem toho niekolko fotiek su fotky americkych hercov z filmu a podobne..... cize by som s tymto clovekom urcite ziadnu spolupracu neriesila a uz vobec neposielala zalohu....je mnozstvo kvalitnych fotografov za vyhodnu cenu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem, potvrdili ste mi to, co som si myslela aj ja :-) az teraz mi doslo, preco sa tak zaujimal, odkial som sa o nom dozvedela ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Za 20 rokov skusenosti by mal omnoho bohatsie portfolio ake ma ale je smutne ze aj taky "fotografi" existuju a je ich ozaj dost.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme s nim vcera mali taktiez stretavku ,no nastastie sme sa na nicom nedohodli a ako tak citam ani sa nedohodneme.O tej zalohe nam tiez povedal,dokonca vedel aj spustit z ceny co je podla mna tiez dost podozrive,lebo uz aj bez toho ma nizku cenu.
Odpovedať
Profilova fotka
:-) Veľa šťastia pri hľadaní toho správneho človeka ...
Odpovedať
Profilova fotka
Nepoznám ho, ale tiež by som povedala, že tie fotky nie sú všetky jeho. Ak hľadáte fotografa z okolia PP, tak si pozrite našu ponuku :)
Odpovedať
Profilova fotka
@jankadanielpajonko Mohli by ste mi do IP prosim napisat vas cennik ? dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zaba22 Milá nevesta, som svadobná fotografka z Košíc, za prácou cestujem po celom východnom Slovensku Kompletnú ponuku mojich služieb vrátane cenníka nájdete na mojej web-stránke. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem Vam vsetkych za odpoved. Ja, zial, nehladam fotografov na vychodnom Slovensku, ale v okoli Lucenca, na tohto som zareagovala, lebo som si najskor pozrela len par fotiek, velmi sa mi pacili. Az po rozhovore s nim, kedy sa mi zdal podozrivy, som si pozrela fotky detailnejsie a bolo to pre mna nemile prekvapenie. Inak, ked osm ho hodila do google, vyhodilo mi profesionalneho fotografa z Ciech, ktory sa vola Vaněk. Ktovie, ci sa neprizivuje na tom. Aj mi bolo podozrive, preco sa ma tolkokrat pytal, odkial mam na neho kontakt :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@zaba22 Tak lepsie by bolo pocut nazor od niekoho koho uz fotil,teraz som trosku v stadiu kedy neviem ci hladat ineho :) Aj mne naslo fotografa v Cechach tak ktovie kde je pravda.no mna sa nepytal odkial sme lebo sme z rovnakeho mesta no nepocula som od nikoho nic o nom :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zaba22 pozrela som si jeho fotogaleriu a musim povedat, ze na to, ze je z PP, tak tam nema v podstate ani jednu fotku fotenu v PP, v Tatrach a okoli, co fotografi z tohto okolia maju bezne vo svojich albumoch :) Takze neverila by som mu ani trochu.
Odpovedať
Profilova fotka
@chrumka My sme s nim vcera mali stretnutie a ukazoval nam maximalne fotky na Stbrskom plese chcel nam ukazat kvetnicu ,ale mal v PC len album bez fotiek tak neviem
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@zaba22 Tak Vam zelam stastny vyber :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?