Miesto na fotenie

Ahojte kocky :) Ja mam do svadby este nejaky ten cas ( 8.10.)ale chcela by som mat veci uz aspon ako tak pripravene a premyslene :) Moja otazka a prosba na Vas...viete mi odporucit nejake pekne miesto na fotenie pred obradom? svadbu mame v Malackach v hoteli Spark. Priestory su tam krasne ale mozno by ste vedeli aj o niecom inom niekde po blizku, ze by sme par fotiek urobili tam a potom sa presunuli inde fotit... Dakujem za rady :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dzanka144 Ahoj, hneď pri hoteli Spark je nádherný les. Stromy sú tam vysadené v presných radoch a je to neskutočne krásne miesto. Takže namiesto fotenia v areáli by som išliel skúsiť niečo pár metrov vedľa. Ale vo všeobecnosti sú miesta na fotenie veľmy preceňované. V skutočnosti fotografovy stačí, aby bolo dobre svetlo. Takže niekedy je dôležitejšie kedy fotíš a nie až tak kde. Západ slnka a hodinka pred ním je úplne najlepšie svetlo. Aby som to nenechal len v rovine teorie, posielam pár koláži fotka kontra miesto, kde bola spravená. Sú to často miesta, ktoré by človek obyšiel bez povšimnutia. Takže relax fotograf bude vedieť čo má robiť :D
Odpovedať
Viem, ze aj do zamockeho parku sa chodia fotitm, ale Spark ma tak krasne okolie, ze podla mna ani nebude nutne sa presuvat. My sme sa fotili v moteliM a mame krasne fotky. Aj tak sa nikto nepozera na to okolie, ale na Vás.
Odpovedať
Pan Nedeliak dakujem, naozaj mate pravdu ze vela k peknej fotke netreba. Je to o sikovnosti fotografa a dobreho nacasovania. Su krasne a ozaj, ked clovek vidi, kde v skutocnosti tie fotky vznikli a vidi potom ten vysledok, tak je to az neuveritelne :) :) Skusime ten lesik dakujem Vam za radu ;)
Odpovedať
@ivi2907 skusim pozriet aj ten motel M ale ako vravite, bude to asi hlavne o tej neveste :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Viete odporucit miesto na fotenie presov. Uprednostnujeme prirodu idealne aby bol aj posed dostupny. Dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?