Miesto na fotenie sa pri vode v Košiciach

Profilova fotka
Ahojte, neviete o nejakom peknom mieste na fotenie sa pred obradom v Košiciach pri vode? Máme námornícku svadbu, tak nech sú aj fotky tematické :) Napadlo mi len jazero (paneláky v pozadí), mŕtve rameno (tam toho asi veľa nenafotíme) a to malé jazierko v parku (len v parku sa rekonštruuje hotel a vraj je tam dosť hluk a prach). Ak poznáte niečo lepšie, tak mi poradťe prosím :) Ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@flashovci no ja sice uz nezijem v kosiciach ale ak si dobre spominnam tak na hornade je take miesto kde poziciavaju kanoe a take podobne lodky. tak nebude to tam ako taky mini pristav pri vode? keby vam dali tie lodky do vody :) no to ma len tak napadlo. potom ma este napadol bukovec a ruzin :)
Odpovedať
@flashovci teraz sa často chodia fotiť do Barce ku jazierku. Neviem aké si myslela v parku, možno to isté :-)
Odpovedať
a práve mi napadlo štrkovisko na Jazere :-)
Odpovedať
@flashovci a co Bukovec? tam som tiez videla krasne svadobne fotky :D
Odpovedať
Profilova fotka
ďakujem vám krásne všetkým za tipy, veľmi ste mi pomohli :) @chris131313 kde je prosím ťa to miesto s loďkami? ja tiež nie som originál košičanka, len moj drahý a on netuší.. bolo by to krásne, aj v loďke by som sa kľudne pofotila, trošku adrenalín, či neskončím v šatách vo vode :D aj ten Bukovec by bol super, len máme trošku natesno harmonogram, tak uvidíme ako postíhame.. nad Jazerom som rozmýšľala aj o pláži, ak tam je aj tento rok, len neviem či vojsť medzi slniacich sa ľudí a robiť atrakciu 8-) štrkovisko je tak ďalej, tam by veľa ľudí nemalo byť, že?
Odpovedať
Profilova fotka
@flashovci uz sa nepamatam :-D tam Niekde ked vyjdes hore z anicky ale aha toto som nasla: http://www.cassovia.sk/zobraz_firmu.p...
Odpovedať
Profilova fotka
@chris131313 to vyzera tiez na maly pristavcok, dakujem :) pojdem sa tam mrknut ked budem v ke, sice poziciavaju len kanoe, ale ako kulisa na fotenie to moze byt pekne :)
Odpovedať
a niekde na rybe?
Odpovedať
Profilova fotka
@natinecka aj to je dobry napad, a tam myslim poziciavaju aj lodky na tom jazierku, to by bolo super a aj blizko do mesta na obrad :) dakujem za tip :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?