Máte skúsenosti so svadobným fotografom Golejom?

Baby, buduci tyzden sa mam stretnut s Golejom. Viete mi poradit, ktore ste ho mali, aky je ? Cena za fotenie je dost vysoka, tak sa potrebujem dobre rozhodnut. Svadba je mimo BA, takze si uctuje aj cestovne, ale to je zanedbatelne. Dakujem. 8-)
Odpovedať
1
2
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
8.7.
Odpovedať
dadulik, moja kamaratka ho mala na svadbe a bola maximalne spokojna. preto sme sa rozhodli pre neho aj my. tiez mu platime cestovne - je to dokopy dost vysoka polozka, lebo bude nam fotit velu svadbu, ale co uz... snad to bude stat za to.. :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ja som bola s petrom maximalne spokojna :-) kuk moj album http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovedať
Ahoj dadulik, my sme sa stretli s Golejom v sobotu, prišiel aj s manželkou a boli veľmi zlatí. Ukázal nám niekoľko albumov čo fotil, a môžem povedať, že sú veľmi pekné, takže sme sa pre neho tiež rozhodli. Svadbu síce máme až 19.8.,ale som rada, že už ho máme rezervovaného. Inak ty si vlastne vyberieš balík ktorý chceš,pozri na nete,a zálohu sme platili 2000sk. Zvyšok pri dodaní foto po svadbe. pa pa :-)
Odpovedať
Boba, a kolko fotiek vam povedal, ze vam aj vyvola a da vobec nejaky album ?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
... my sme si vybrali ten stredný balík, za 7000sk, chceme aby nás fotil v exteriéri a kostole. Za tú cenu dostaneme, asi 10? ks fotiek, a zvyšok si dávame urobiť, podľa toho, ktoré si vyberieme. Keď sa nemýlim, tak nafotených bude asi 120fotiek. Priznám sa, že vybavoval to priateľ, ja som hlavne obzerala fotky /to som ale nevesta co? :-) /, takže som tomu nevenovala až takú pozornosť, no fotky sa mi veľmi páčili. Inak pri robení foto,dáva zľavu 15% vo fuji v Poluse.Ja som totiž taká, ak sa mi niečo páči, tak to beriem ;-) ;-) ;-) Je to na vás pa pa
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
dadulik: myslim si, ze ta cena nie je az taka hrozna, ked to porovnas s ostatnymi fotografmi. my ho tiez budeme mat na svadbe - fakt strasne zlaty clovek, mily, ochotny. snazi sa vas na tom pokece trochu spoznat, aby tie fotky vypovedali o vas (napr. ci ste na take vtipne fotky, alebo skor nieco konzervativnejsie). mam pocit, ze do predu o tom rozmysla, co sa pre vas najviac hodi a nefoti vsetky svadby rovnako. rozhodne odporucam :-) uz neviem presne, kolko fotiek ti vyvola (viam, ze to bolo rozhodne v stovkach), ale hlavne ti fotky da potom upravene na CD, takze si ich mozete v pohode dotlacat a posielam kamaratom a pod.
Odpovedať
... jasné, a zabudla som podotknúť ako napísala khikka, že foto dá na cd :-)
Odpovedať
Profilova fotka
fotiek bude nafotenych urcite viac ako 120. ma to napisene na jeho stranke, kolko presne (resp. kolko minimalne). mrknite tam
Odpovedať
jasne, ale niekto tu pisal, ze mu dal len 10 ks fotiek, a aj to bez albumu. Si myslim, ze aspon 25 ks by mohol v peknom albume ako gratis za tu cenu dodat. No nie ? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-) no neviem. to riskujes, ze co by sa zdalo pekny album jemu, nemusi sa zdat pekne tebe. ja radsej dostanem len pekne fotky a do albumu si ich zoradim sama :-))) niektori fotografi ti to daju rovno do albumu?
Odpovedať
Profilova fotka
dadulik, najlepsie mu bude zavolat a spytat sa :-) mne napriklad vyhovuje, ze dava fotky na CD, ja aj tak na SVK nebudem, takze album by sa mi tazko posielal...a tych fotiek bude istotne viac ako 120, aj na stranke ma uvadzane minimalne pocty s tym, ze sa to moze navysit aj o 100%. ja som tiez s jeho pristupom max. spokojna, je mily a ludsky. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja osobne vám odporúčam dať si urobiť fotografom album... málokedy to dopadne zle a hlavne má myšlienku, vie čo a ako fotil a čo som videla jeho albumy, boli veľmi príjemné na pojľad aj pre úplne nezainteresovaného. A samotné sa k zloženiu albumu nemusíte tak skoro dostať... ;-)
Odpovedať
A kolko teda dava Peter Golej vyvolanych fotiek? Myslela som ze to co nafoti (tie zabery) nam aj vyvola a kopie si urobime sami...mylim sa?
Odpovedať
lienka jasne ze sa mylis, ta cena je cisto len za pracu a za spracovnie CD !!! Ak chcem papierove foto, rataj dalsich par tisic navyse za vyvolanie.
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna to co nafoti ti aj vyvola a dalsie si rozmnozujes individualne. a este ti spravi aj taku "dakovaciu kartu" kolaz s niekolkymi naj fotkami a vasimi menami a datumom svadby, co mozete podavat kamaratom
Odpovedať
no super, tak som sa zase vytriezvela z iluzii...moj drahy ma asi zabije, presviedcala som ho totiz ze to bude aj s vyvolanim za tie peniaze....no co uz, menit ho nebudem...
Odpovedať
Nikde na jeho stranke sa o vyvolani fotiek nepise, iba o "dorabke". Ini fotografi to maju presne vypisane, kolko vyvolanych foto je v tom, sak ked sa s nim buduci tyzden stretnem, tak vam napisem, co a ako. Oki? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Lienka a čo tak zavolať Golejovi a priamo sa ho na to opýtať... a budeš mať po probléme.. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ja som bola tiež spokjná, hlavne mi vyretušoval zuby, lebo mám poškodenú sklovinu... cena neviem, či to bolo drahé, už si presne nepamätám koľko, ale ja ho len chválim, lebo neznášam fotenie, fakt vyzerám na všetkých fotkách hrozne a na tých jeho to ujde ;-) má dobré nápady, aj sme sa nasmiali, veď si pozri môj album, je to vidieť, čo fotil on. Bola tam aj jeho žena, zlatá, pomáhala, ako sa dalo, aj lesk na pery poskytla :-) ja nemám čo dodať, ešte chcem prehovoriť manžela, aby nám nafotili oslavu prvých narodením nášho syna v lete, len muž to moc nechce, že si to nafotíme sami, ale môj názor je, že to nikdy nenafotíme tak, ako profík... Chcela by som to dať synovi ako darček k narodeninám, ako pamiatku...
Odpovedať
Profilova fotka
Jej tilly, dajte si to spravit, profi fotky su vzdy trosku ine...a hlavne je tam ten "iny" pohlad na vec, takze budu trolinku ine ako vase normalne fotky maleho :-) ja sa na fotenie velmi tesim, bude nas fotit Blanka, Petrova manzelka, tak som zvedava, ako to dopadne 8-)
Odpovedať
no a Tilly dal vam v cene uz aj nejake vyvolane foto v albume ???
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.golej.szm.sk/Svadby/29/alb... tu sme my dal nám okolo 20 fotiek v takom väčšom formáte, vlastne máme doteraz len tie :-N ale to sme my, rodičom som to ponapaľovala na CDčka, tí to už majú dávno v albumoch, len my nič... ale my ešte nemáme ani vyvolané fotky z jednorazového foťáku, ktorým sme fotili silvestra 2003 :-N a mám len pár fotiek malého, všekto máme na CDčkach a v PC... hanbím sa :-D
Odpovedať
diki Tilly. Tak aspon takto.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?