Máte skúsenosti s fotografkou Gabrielou Felix?

Ahojte, mate skusenosti s touto pani fotografkou? Chcem vediet nazor na jej pracu. Vopred dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Efkin, v zasade plati jediná vec. či sa mi jej robota páči alebo nie. Tie fotky budu pre teba. Nieje dolezite, čo si o jej robote myslia iní, keby sa všetkým ludom pačilo to iste, tak by z každeho tovaru stačil len jeden druh. Priklad... mna kazdy odsudzuje za to, ake filmy sa mi páčia. Lebo pozeram ine, ako sú komerčne zaujímave... ale ich neprestanem pozerat, lebo podla mna su uplne super. :-)... dokonca ich vyhladavam.... Takže to moj nazor :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Fotografku Gabriela Felix neodporucam.. moja kamaratka ju mala bohuzial na svadbe a nedopadlo to dobre.. fotky vyzeraju akoby ich fotil rodinny prislusnik mobilom...nemaju jedinu fotku kde by nemali orezane nohy na fotkach kde su foteni samostatne...vsetko fotene zblizka a asi len 5 fotiek vcelku..uz len to ze ja som laik co sa fotografovania tyka a vsimla som si ze tie fotky nie su ktovieco a su svetle uz hovori samo za seba... nehovoriac aj o tom ze im pozrezavala z hlav pri obrade.. zial tuto fotografku mali odporucenu takze o to vacsie sklamanie to bolo. Nakoniec si dali urobit nove portretne fotky uz u profi fotografa... davajte si na nu pozor...urcite nie je profesionalna fotografka aj ked sa to moze zdat kedze ma aj vlastnu stranku... Efkin dufam ze si si nakoniec nasla ineho fotografa :)
Odpovedať
My máme túto fotografku zarezervovanú na našu svadbu. Kamarátka nám ju odporučila. Videla som všetky fotografie, ktoré jej dodala a boli krásne. Mala som možnosť vidieť aj vytlačené fotografie, určite to nevyzeralo ako keby to bolo fotené mobilom. Nič také ako píše pani Maltanka tam nebolo. Možno to je uhol pohľadu, ale mne sa tie fotky veľmi páčili. A cena, za ktoré ponúka svoje služby je výborná. Kamarátka vravela, že jej prístup bol veľmi seriózny a profesionálny. Z nášho osobného stretnutia som taktiež nemala pocit, že by bola nejaká neprofesionálna. No určite dám vedieť ako to dopadlo na našej svadbe, presnejšie až po dodaní fotografií, ale pevne verím, že potom čo som videla u kamošky sa nemám čoho báť.
Odpovedať
Ahoj agnesle, bohuzial moje fotky nedopadli dobre. Zaplatili sme dalsich 270 eur inemu fotografovi, pretoze s fotkami od Felix sme skutocne neboli spokojni. Takze sme sa boli fotit este raz, znova licenie, uces, kytica, no tieto fotky su skutocne krasne. Bohuzial, tiez nam bola odporucena kamaratom, podla ktoreho je profesionalna fotografka a ano aj nam sa jej fotky na stranke pacili no nase fotky sa nepacili nikomu. Mozno len "zabudla" v danej cvhili ze treba fotit aj z dialky, nie len z blizka a osekavat nam nohy a hlavy. Nehovoriac o jej asistentovi manzelovi, ktory nam s nicim neasistoval a musel pomahat druzba ak bolo treba nieco napravit ci podrzat a celu svadbu odfotila s jednym objektivom. Az teraz som si pozrela na jej stranke ze doteraz nafotila len 17 svadieb, co je podla mojho nazoru na profi fotografku straaaasne malo. Ak nepozadujes nejaku velku kvalitu fotiek, tak potom ti to vadit nebude. Ale je dost velky rozdiel ked si porovnas jej fotky s nejakym fakt dobrym a uznavanym fotografom. Drzim ti palce, no ja by som radsej prisla o zalohu ako mat oci pre plac...
Odpovedať
Agnesle, nemas sa coho bat. My sme tuto fotografku mali na nasej svadbe a mozem ju vrelo odporucat. Nemam ziadne zle slovo na nu a na jej pracu. Je sikovna, vyborna a profesionalna. Od prveho momentu sa s nou dobre komunikovalo. Par dni pred svadbou sme sa stretli a dohodli co a ako, a nakoniec nam dodala krasne fotky z celej svadby v dohodnutom termine. Kvalitne fotografie na CD s peknym obalom a tiez sme dostali vytlacene fotky presne tak ako sme boli dohodnute. Zachytila kazdy dolezity moment. Ako kazda nevesta som zistovala cenu aj u inych fotografov a boli omnoho, omnoho drahsi ale aj lacnejsi, lepsi aj horsi. My sme za pani Felix vtedy zaplatili 300 Eur- za cely den a sme nadmieru spokojni - pomer ceny a kvality. Efkin jednoznacne, ze musi byt rozdiel v kvalite fotiek ak mas za fotografa zaplatiť napr. 150, 300, 600, 800 a viac EUR . Ja si myslim, ze je dolezite, co clovek od tych fotiek ocakava a kolko je do toho ochotny investovat. U nas za svoje celodenne fotosluzby tak ako som uz pisala zobrala 300 Eur, neviem co zo svadobneho dna fotila tebe, ale ty si z toho co pises zrejme ocakavala vela a za malo penazi. Vezmi si k uvahu, ze si zaplatila inemu fotografovi len za portretne fotografie 270 Eur. Myslim, ze 300 Eur u nej = cely den a 270 Eur u iného = portrety - je troska nepomer. Asi si si svoj vyber fotografa neuvazila a teraz tu pani Felix osocujes z vlastneho neuvazenia. Fotografku Gabrielu Felix mozem len vrelo odporucat!!! Je SIKOVNA a SERIOZNA.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Milí návštevníci tohto fóra, pokúsim sa vám aj ja podať svoj pohľad na túto záležitosť. Mrzí ma, že napriek obrovskej snahe vyhovieť svojím zákazníkom sa nájde osoba, ktorá sa takýmto žalostným-anonymným spôsobom snaží očierniť moje meno. Viem presne o koho ide – keďže to bol jediný takýto prípad v mojom doterajšom pôsobení. Týmto pozdravujem pani Evu M. Áno, každý má právo vyjadriť svoj názor či už pozitívny alebo negatívny. Ak by som tu mala popisovať celý príbeh s touto dotyčnou klientkou, tak by to bolo na dlho. V skratke to zhrniem – to čo táto klientka - pani Eva M., v čase, keď si ma rezervovala, ako svadobného fotografa (5/2015), videla na moje webovej stránke, to aj dostala. Fotografie boli krásne, plne zodpovedali vtedajšej mojej tvorbe a ja osobne som s nich bola nadšená. No bohužiaľ ona sa tvárila že nie, že sa jej „žiadna“ fotografia nepáči a postupnom času si začala vymýšľať a hľadať ďalšie a ďalšie „nedostatky“ a tvrdenia, ktoré následne menila, podľa toho ako jej to vyhovovalo. Presne tak, ako je to v jej príspevku na tomto fóre. Písomne ma urážala a pomocou vyhrážania sa ma pokúsila zastrašiť (podotknem, že na všetky svoje tvrdia mám relevantné dôkazy). Bohužiaľ dotyčná klientka mi nedala súhlas na zverejnenie všetkých fotografií z jej svadobného dňa – v galérií nájdete iba 6 ks, na ktoré som mala písomný súhlas (album Eva a Peter) – sami si už urobte názor, aké sú tieto fotografie. No a na záver. Fóra takého typu znesú veľmi veľa, či už ide o pozitívne alebo negatívne ohlasy na poskytované služby. Úsudok o mojej práci si môžete urobiť sami na mojej webovej stránke, prípadne na osobnom stretnutí a taktiež z recenzií, ktoré sú vierohodné priamo od mojich klientoch na mojej webovej stránke. Svoju prácu robím s láskou, zo srdca a s citom a veľmi dobre si uvedomujem, aká je to zodpovednosť a aký je tento deň dôležitý pre mojich klientov. Preto by som si nikdy nedovolila ponúkať niečo, čo nie som schopná splniť. No bohužiaľ mala som tu smolu a natrafila som na klienta, z ktorého mám pocit, že chcel iba zneužiť naše služby. Či áno alebo nie, to už nechám na Vašom uvážení. Ďakujem každému za podporu, snažím sa a budem sa stále zdokonaľovať, pretože nie je nič lepšie ako keď robíte to čo vás napĺňa a naozaj baví. S pozdravom Gabriela Felix.
Odpovedať
To ako fakt niekto za 300€ v dnesnej dobe ocakava nieco ine ako bezne amaterske fotky??? A co ste cakali? Ved tolko zoberie priemerny dj alebo starejsi co na druhy den na vasu svadbu zabudnu. Nemusia fotky triedit alebo upravovat cele dni. Toto je pekny priklad kde sa setrit nema. Na web si kazdy hodi len to najlepsie, orezane hlavy alebo nohy si na web nikto nevesia.
Odpovedať
Kedže rešpektujem súkromie svojich klientov, tak na web dávam iba fotografie na ktoré mám písomný súhlas. V prípade záujmu o náhľad na celú svadobnú fotoreportáž sa rada nezáväzne stretnem a v diskrétnosti poskytnem tieto náhľady - samozrejme na svadby - na ktoré mám neobmedzený súhlas na prezentovanie všetkých fotografií.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?