Mať svadobné fotenie pred svadbou? Čo vy na to?

Profilova fotka
damy, rada by som poznala vas nazor na fotenie den pred svadbou, kedze sa sama s touto myslienkou pohravam. vidim v tom velku vyhodu usetrenia casu v sobotu a nestresovania sa pre samotnym obradom. sice sa clovek bude strojit dva krat, ale aj to by sa este dalo. co ma ale napadlo, tie ktore ste sa fotili v piatok, ste sa fotili bez kyticky? a nelutovali ste potom kvoli tomu obliekaniu, liceniu a cesaniu sa na dva krat, ze to bolo zbytocne?
Odpovedať
Profilova fotka
divoska, ked ta trapi to,ze by si nemala kyticu,skus si to zariadit,ak je to mozne aby ste sa fotili pred samotnym obradom,taktiez usetris cas straveni so svadobcanmi a budes mat aj kyticu,co k fotkam urcite patri.Tym myslim,ze ak mate obrad o 16:00 tak sa chodte fotit napr. o 14:00. Ja sa neviem tiez rozhodnut,chcela by som aby ma moj nastavajuci videl az v kostole,takze sa budem fotit potom-co je casov narocne,alebo az v pondelok,lebo fotograf ktoreho chceme je velmi vytazeny.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme sa fotili v piatok, mala som ale umelú kyticu, takže v mojom príprade som toto neriešila... A nič som neľutovala, rozhodne nie peniaze za líčenie či účes... obom nám to tak vyhovovalo, mali sme bezstresovú a pohodovú sobotu a fotenie tiež.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
made ja vieeem ;) schvalne som tam nepisala ze s vynimkou umelej :-D pamatam si, ze si to davnejsie spominala ze ste sa fotili v piatok a kedze si alergik tak umele a tak. len chcem vediet este kto vsetko sa na to dal... mocarabia to som chcela aj ja, aby ma videl az na obrade, ale toho som sa uz davno vzdala, toto bude praktickejsie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
divoska: co robili kyticu mne tak ju robili uz v piatok takze ohladom na kvety by to malo byt v poho..... ja by som sa tiez asi fotili v piatok... mali sme dost stresy a nestihacky koli foteniu ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
ak nezvolíš rozťahanú alebo podlhovastú kyticu, mala by to vydržať... dobre spevnená a hydratovaná to zvládne... ak budeš mať kaly, lalie, alebo ruže, tak sa neboj, tie to vydržia, možno ružiam otrháš pár okvetných lístkov, ale inak to zvládnu... 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
trochu problém by mohla byť tá "citrónová tráva" - aj ja som ju mala... tá sa totiž začína krútiť, keď schne... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
zuz ochranujpanboh ze by som ti to zelala, ale presne nieco taketo som chcela pocut ze kto by to s odstupom casu po vlastnej skusenosti videl ako lepsiu moznost fotit sa pred. ty mas pre mna same dobre spravy :-D made rada by som orchideovu, ta by to mala vydrzat. zuzi inak dalsi chrobak do hlavy, tiez by som bola za keby mi ju dali uz v piatok tympadom by som mala vyriesene aj toto aj to ze zase o jeden stres v sobotu menej... kocky ja vas zerem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
divoska: nastastie pe mna svaba neznamenala az tak vela ze by som ju zacala planovat rok dopredu a chcela dovi ake saty :-D som rada ze som uz toho svojho dohnala k tomu :-D uz mame svoj vek :-D nevahaj a vrhni sa na fotenie v piatok :-D drzim palce :-D
Odpovedať
podla mna fotenie v piatok je dost vazna blbost. to je ale moj nazor. fotky predsa zachytavaju nevestu a zenicha v ten ich den, zachytavaju atmosferu nie len ako bola nevesta nalicena.
Odpovedať
Profilova fotka
no podla mna je to vec nezoru ale ja by som sa rozhodne nefotila ani den pred a anio den po svadbe. Asi preto su to SVADOBNE FOTKY :)
Odpovedať
Suhlas. :-)
Odpovedať
My sme sa fotili v piatok a poznam vela ludi ktori sa tiez fotili v piatok a vsetci si to pochvaluju - ta atmosfera je tam stale, len sa predlzi na 2 dni...Ja v tom nevidim ziadny rozdiel co je to v den svadby alebo den predtym...Aj tak tou svadbou kazda zijete uz najmenej mesiac pred nou :-D A co sa tyka vlasov, kytice a makeupu, tak vsetko sa da zvdalnut 2x - aj kytica vyzdrala - je predsa robena tak aby vydrzala co najdlhsie... Takze divoska - ja ti to v piatok len doporucujem - mas to bez stresov ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ono ja som to spominala uz v inej teme ked sa nsoci pytala na to ci profesionalneho fotografa aj na obrad a hostinu alebo len pred. ja to chcem urobit tak ze v piatok total profesional a len take tie pekne fotky na pamiatku a v sobotu pred obradom, pocas a po, fotky od kamarata- amaterskeho profesionala :-D takze mne ide hlavne o tu prakticku stranku veci, ze ci s tym nie su problemy, chciet saty a kyticu a uces a to vsetko nie na jeden den ale na dva. preto sa pytam na vase vlastne skusenosti. samozrejme kocky ze suhlasim aj s nazorom fotit sa v den svadby, uznavam ze to ma take to nieco. ale ako lubka povedala, ja budem ziarit jak neonka aj v piatok aj v sobotu a drahy sa bude takisto nerad fotit aj v jeden aj druhy den tak to je tak jedno :))))
Odpovedať
No z praktickej stranky je to v poho - saty mas uz doma a pri tom foteni sa ti nezaspinia, kyticu ti spravia dopredu a ked im povies ze potrebujes aby vydrzala 2 dni, tak ju spravia pevnejsiu...Mne navrhli aby som ju po foteni doniesla spat do kvetinarstva a dala do specialnej chladnicky ;-) Inac sme to vyriesili aj tak, ze prvu hodinku sme sa fotili s kyticou - tak oficialne foto a potom sme ju odniesli a fotili sa len s jednou ruzou :-D Bol to dobry napad ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
lubi uz aj odporuc to dobre kvetinarstvo :-) malokde su taki ustretovi podla mna, samozrejme ze by to bolo idealne riesenie a najprv kytica a potom ruzicka sa mi zda pouziva rofo podla fotiek, urcite aj viaceri, a tiez som za
Odpovedať
Orchidea v starom meste v BA ;-) Podla mna tam robia najkrajsie kytice :-D A dokonca boli taki ustretovi, ze spravili 2 pierka - jedno mal drahy v piatok a druhe v sobotu :-)
Odpovedať
Ja vdaka svojim vybornym skusenostiam ostavam pri foteni sa az v svadobny den..... ved co ine by sme v ten den aj robili.... vsetko, samozrejme, zavisi od casu obradu.... my sme mali obrad o 17:00, takze rano o 8:45 uz v salone krasy, odchod o 13:15, turbo domov dat sa do siat a o 14:30 sme sa uz o dusu fotili.... skvely, vesely den, absolutne bez stresov, taku pohodu som nikdy predtym, ani potom, nezazila.... preto by som sa vydavala kazdy mesiac...... ;-)
Odpovedať
No my by sme to asi nestihli v den svadby - obrad bol o tretej, vstala som o deviatej, o desiatej kadernicka a ledva som dobehla domov...My sme sa fotil v piatok poobede - vraj najkrajsie fotky su ked uz slnko zacina zapadat - vtedy sa sfarbia tak do zlata ;-) Tak sme to chceli stihnut :-D
Odpovedať
Profilova fotka
lubka a vies ze presne to som si vyhliadla? no skveleeeee sa tesim ze moj dobry cuch zase nesklamal :) a po tychto referenciach nie je o com. zebricka kedze my nechceme velku klasicku svadbu ale skor len neskory obed, veceru a posediet, prave tato alternativa pre mna velmi neprichadza do uvahy, respektive by to bola samovrazda :-) ale dik za podelenie sa s tvojim harmonogramom.
Odpovedať
Divoska, ano, to meni situaciu, ked mas ten obrad okolo obeda, to by ste pred sobasom stihali len tazko, a tiez odist zase potom od hosti nie je bohvieco..... ale ja sa poznam, ja by som sa v iny den nefotila, ani keby som mala obrad o 11:00..... :-D
Odpovedať
ahojky, my sa z mnohých, praktických aj nepraktických dôvodov budeme fotiť až v sobotu po obrade...už som to tu viackrát opisovala :-D kedysi (ani nie tak dávno) som bola tvrdým zástancom nie slovenského zvyku, aby ma drahý videl až na obrade...teraz keby sa dalo, tak by som sa najradšej išla fotiť už v piatok - tých cca 1000,- Sk čo u nás zoberú za líčenie a účes pri tých ostatných svadobných položkách nie je horobilná suma a myslím, že to stojí za to, tí čo sa( z rôznych dôvodov) fotili v piatok majú nádherné fotky (nevravím, že ostatní nie...) ale vidno na nich, že sú v pohode, mali na to kopec času, lebo myslím, že "normálnemu" dennodenne nefotografovanému človeku chvíľu trvá, kým si na foťák zvykne, uvoľní sa...myslím, že po takej hodinke sa akurá človek správne aklimaitizuje a uvoľnene tvári a začne vymýšľať hlúposti a pózy, ktoré na fotkách vyzerajú skvele...a čo sa týka tej svadobnej atmosféry, že deň dopredu nie je....si myslím, že je trošku hlúposť...u nás je mierny svadobný opar už teraz ;-)
Odpovedať
Oni su tam velmi ochotni - povedz im ze potrebujes taku kyticu co vydzri 2 dni ;-)
Odpovedať
ahojte kocky, povedze mi pls, ako dlho trva fotenie takych tych umeleckych fotos? ten napad fotit sa uz v piatok sa mi celkom pozdava, len to asi polezie do penazi uces a make up na 2krat. ale ak by to malo trvat nejak dlho, ze by sa to v sobotu nestihalo, tak asi by som tiez zvolila piatkove fotenie.
Odpovedať
Profilova fotka
sue suhlas, a zaroven klobuk dolu, ja by som sa na to nedala :-) ale pokial si to zariadite tak ze budete stihat, tak by som bola aj ja rozhodne za. btw mna aj napadlo ze by som si hlavu trieskala /natolko sa zase poznam ja/ keby v piatok napriklad prsalo a v sobotu nie alebo teda naopak a mali sme fotky len z atelieru, co by bola v strede leta podla mna velka skoda. takto eliminujem tu moznost na minimum. jedine ze by prsalo oba dni, to by som zurila :-D lubka si pis ze poviem ;) ja som mily a tolerantny zakaznik, ale viem aj otravovat dokedy nedostanem to co chcem :-)
Odpovedať
Lucka my sme sa fotili skoro 4 hodiny a je to vidno na tych fotkach :-D Chodili sme po celom starom meste a kazdu chvilu sa pri nas zastavili turisti a gratulovali nam, fotili si nas, takze v sobotu by som z toho asi stresovala a liezlo by mi to poriadne na nervy :-D Divoska - veru tak treba na predavajucich ;-) Ked si nieco nevypytas tak nemas x-)
Odpovedať
Profilova fotka
lubiiiiii jezisikristeeeeeeeee ved to si ty ta nadherna nevesta s tym fesakom boze ja som slepa :-D :-D :-D ja az teraz pozeram na tu tvoju minifotku tu a az teraz mi nejak docvaklo. no tak akoze keby sa kazdemu tak zadarilo ako vam tak tento svet len prekvita :-) keby sa nase fotky len z polovice tak vydarili ako tie vase tak skacem dva metre vysoko :-)
Odpovedať
boooze, az tak dlho? to teda vaaaazne v sobotu nestihnem aj keby som sa rozkrajala. sobas a hostinu budeme mat totiz cca 80 km od mesta, odkial pochadzam a kde sa budeme fotit. myslim, ze v sobotu by som zvladla max 2h fotenie. myslis, ze to staci?
Odpovedať
Luciaj : nám náš fotograf povedal, že to dokáže nafotiť (cca 150fotiek) aj za hodinu, my sme sa napokon dohodli na 2 hodinách, povedal, že to bude OK, ďalšie foto (aj s hosťami) nafotíme v parku pri reštike už po prvom jedle a tanci, takže myslím, že je to v pohode, dá sa to stihnúť...ak už sa inak nedá :-)
Odpovedať
Profilova fotka
cafte baby , moja kamoska sa fotila len 1 hodinu a fotky ma celkom pekne. ALe napriklad Rofo udajne foti viacej hodin. Asi to treba (kolko cacu) dohodnut a informovat sa u toho co vas bude fotit. Ja som inak tiez bola proti piatku ale napokon som uznala ze je to velmi dobry napad. A vobec si nemyslim ze sa treba fotit v sobotu lebo je to akoze v svadobny den. Ved napr. viem ze na vychode ci na dedinskych svadbach sa ,,svadbuje" 3 dni v kuse. A to ze sme tu na tejto stranke znamena ze ,,svadbujeme" uz teraz...... :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Dakujem divoska :-D No Rofo robi zazraky :-) Luciaj - my sme za tie 4 hodiny stihli cca 1800 fotiek a ako hovorim, kazdu chvilu sa pri nas niekto zastavoval, takze fotenie v lete a v starom meste by bolo na 2 hodiny dost tesne :-D Ale ked sa budete fotit niekde inde tak to mozno stihnete - zalezi na fotografovi ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?