Kvetinovy opasok na saty vs. kytica

Ahojte dievcata, rada by som sa opytala, aky mate nazor na kvetinove opasky na svadobne saty. Na tie moje sa velmi hodi,len mam trosku dilemu,ci sa to nebude cele bit s kyticou. Ak mate foto,dajte. Dakujem.
Odpovedať
ahoj, ja som tak mala a kyticu mas iba pri obrade, ak sa hodi opasok na saty, tak by som si dala :)
Odpovedať
Super,takto to vyzera vyborne,len to musim poriadne zladit,ale s tym sa uz popasuje kvetinarka ;) Velmi pekna kombinacia.
Odpovedať
Profilova fotka
Vyzera to velmi pekne. Mozno by som povedala, ze ak je kvetinovy opasok, mozno je ta kytica uz ako keby nazvys aspon to teda mne tak pride. Ale je to take mile ozivenie. len by ma zaujimalo ako dlho tie kvietky na tom opasku vydrzia. Predsa len kyticku das do vázy. Neviem keby za na druhu stranu opasku dali tie ampulky s vodou, to by bolo asi aj vidno :-|
Odpovedať
Ja som mala na mysli na opasku kvetiny latkove.. napr.ako robi Magaela,ak poznas.Samozrejme by sa to muselo spravit jemne a uveritelne a zladit s kyticou.
Odpovedať
Profilova fotka
prečo nie? Kyticu budeš mať na obrade a fotení, potom bude vo váze, takže úplne v pohode podľa mňa 8-)
Odpovedať
:) ok,tak do toho pojdem,dakujem
Odpovedať
A tak preco... Podla mna sa to bude cele praveze celkom pekne doplnat a bude to vytvarat ako keby jeden celok. Mne sa take pacia takze za mna ano aj jednemu aj druhemu. Len asi by som volila aj na opasok take iste kvety ako budu v kytici, aby z toho nebol zbytocny miz maz a chaos. Nech to cele spolu pekne ladi a bude to super neboj.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?