Ktorý fotograf v Bratislave nám nafotí iba obrad?

Viete mi poradit nejakeho fotografa v Bratislave ktory je ochotny fotit iba obrad (pripadne s gratulaciami)? Na nejake objimanie stromov my nie sme a ani neviem ako by sme to vsetko stihali, ale obrad by som chcela mat ofoteny "profesionalne". Takze by slo asi tak o hodinku fotenia, nejake zakladne spracovanie, vyvolat a urobit knihu zvladnem aj sama :) Ale vsade kde pozeram ponukaju len baliky s portretmi...no a platit za nieco co nechcem sa mi nechce. Inac je to este nie uplne v sezone (koniec aprila) tak dufam ze sa nieco najde :) Dakujem za radu.
Odpovedať
@tinytina ahoj, skus tychto www.horskyzachar.sk maju tam uvedene sice 3 baliky, ale pod tym text: V prípade Vašej požiadavky na iný počet fotografií, resp. iný balík, je dohoda možná. my ich tiez budeme mat, dali sme si fotenie obradu, tie umelecke fotky vonku, a zaciatok hostiny, bez fotoknihy a spravil nam cenu 225 eur + cestovné, co je podla mna uplne super
Odpovedať
@tinytina Ahoj...dátum svadby uz máte?
Odpovedať
Profilova fotka
dobra rada znie: najprv napis datum aby sa ti vedeli pripadni fotografi ktori nie su obsadeni ozvat. urychli to vasu komunikaciu. ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?