Ktorý fotograf fotí podľa dohody a nie v bodoch?

Profilova fotka
Prosím vás, to každí fotograf má a ide presne podľa bodov čo su v balíku? strašne zvláštne sa mi to zdá..sú aj nejakí ktorí fotia podlľa dohody (z každého trošku)?orientujme sa na stredné slovensko, ale podmienka to nie je:-)
Odpovedať
som zo ZA ... a baliky mam v ponuke len aby tam bola daka orientacia co vsetko v pribliznom baliku. zatial som to ani raz nedodrzal :):)
Odpovedať
Profilova fotka
ale jasne ze nie, ked mas vytipovaneho fotografa a vies co chces nafotit, posli mu mailik s bodmi a on ti vypracuje cenovu ponuku. mi sme takto velmi usetrili.
Odpovedať
Profilova fotka
myslim, ze s kazdym dodavatelom sa da rozumne dohodnut ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Vzdy v prvom rade ma zaujima predstava mladomanzelov a podla toho spravim ponuku. Kazda svadba je originalna a nie vzdy sa na 100% vyvinie podla planu. Dobry fotograf sa musi vediet nerusene prisposobit vsetkym podmienkam a zaznamenat potrebné....Mladomanzelia nesmu pocas svadobneho dna riesit, co si zaplatili a co nie, je to predsa ich DEN D. Pocas svadby sa da samozrejme dohodnut aj zmena, napr. ze fotograf ostane fotit aj zabavu, co pred svadbou nebolo dohodnute, ale to sa uz potom zvykne priplatit.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň milá nevesta. Myslím, že väčšina svadobných fotografov ponúka balíky služieb len aby zákazníci mali približnú predstavu o cenách. Prepokladám, že väčšina z nás sa rada dohodne aj na inom rozsahu/cene služieb. Som svadobná fotografka z Košíc, ale za prácou cestujem po Slovensku. Podrobné info o mojich služnách, galériu i cenník nájete na mojej web-stránke. V prípade záujmu ma kontaktujte.
Odpovedať
Profilova fotka
Z každého trošku je veľmi tažká špecifikácia :-) Pretože ak sa ti jedná o svadobné fotenie, tak fotograf musí na svadbu reálne prísť a potom jednoducho fotí. Myslím že žiadny fotograf si nanafotí 10 fotografií z odobierky a potom bude hodinu sedieť na káve a čakať na to aby mohol spraviť 10 fotiek s obradu a podobne. Kde sa dá väčšinou dá dohodnúť je množstvo postprodukovaných záberov, ktoré ti fotograf po svadbe odovzdá a na tom sa dá získať skutočne nejaká zľava, pretože reálne nafotenie svadby je pre väčšinu fotografov len vrchol ľadovca a skutočná práca začína až po skončení svadby pri postprodukcii, ktorá trvá rádovo desiatky hodín :-) Ale samozrejme kde je vôľa, tam je aj cesta a s rozumným fotografom sa istotne dohodneš na vhodnom kompromise :-) PS: ešte rada, je lepšie takúto špecifickú záležitosť prediskutovať telefonicky, ušetríš veľa času ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ponúkame vám naše služby ... U nás je vždy všetko o dohode :-)
Odpovedať
Profilova fotka
;-) vec dohody a komunikácie
Odpovedať
milujem originalne svadby ;-) je to skvelé, keď niekto chce urobiť svadbu po svojom, aspon to nie je stale na jedno kopito... :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?