Kto robí pekné svadobné fotoknihy?

Profilova fotka
Hladam niekoho kto robi pekne fotoknihy , cenovo prijatelne :-D dakujem.....
Odpovedať
Veď fotoknihu si môžeš urobiť aj sama. Aspoň ju môžeš mať celkom podľa svojich predstáv. Stiahni si softvér od Fotolabu Teraz beží aj súťaž.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Na CEWE fotoknihy od Fotolabu treba v prípade svadobnej fotoknihy zabudnúť. Prečo ? Majú krátku životnosť a pokiaľ sa nezaoberáte úpravami fotografií v nejakom editore, môže to dopadnúť zle. To isté platí o Happy foto a podobných FAKE knihách. Odporúčam sa obratiť na profesionála. Je to síce drahšie , ale výsledok predčí Vaše očakávania. Na mojej stranke prezentujem špičkové fotoknihy od 2 dodávateľov zo Slovenska a Talianska. Ak sa Vám to bude pozdávať, napíšte do IP, pošlem Vám cenníky.
Odpovedať
ked budes mat pekne fotky, peknu fotoknihu ti spravi hocikto :-D ako bolo pisane hore napr. cewe fotoknihy, fotolab, etc
Odpovedať
Profilova fotka
My sme si dávali robit tri fotoknihy od cewe a sme maximálne spokojni... Nemyslím si, že ta kvalita je zlá a životnosť krátka... Skôr naopak - tie fotoknihy sú nádherne a každému sa doteraz neuveriteľne páčili.
Odpovedať
každý svojho" boha chváli"
Odpovedať
Profilova fotka
Najlepsi slovensky vyrobca je fotoantal samozrejme zodpoveda i cena. Osobne mam aj skusenosti s fotolabom ak si das fotokvalitu na pevnom lesklom povrchu su vo velmi slusnej kvalite. Osobne mam od nich niekolko knih uz 4 roky a samozrejme presli cez kopec ruk a stale vezba drzi. Co sa tyka happyfota tam ma sklamali parkrat ale da sa predsa VSETKO REKLAMOVAT. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Happy foto, ako kniha pre rodičov, ktorí ju vytiahnu raz za život super, uložíš im tam veľa fotiek a oni budú žiariť šťastím. Inak súhlasim s panom fotografom nadomnou, my od neho máme fotoknihy a sú krásne, každý na ne pozerá ako keby v živote nevidel fotky na doskách, ktoré sú v rovine, kvalita tlače je precízna a životnosť azda prežijú tie knihy aj nás, ale samozrejme musíte byť ochotné investovať, pretože taká kvalitná fotokniha je investícia do spomienok
Odpovedať
Foto Antal.....cewe a heppyfoto je nic pred nimi....vacsia cena ale stoji za to!!!
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
myslim ze tu nikto nespomenul fotoknihu od blurb-u, vramci eu zasielaju z holandskej pobocky, jednoznacne najlepsi pomer kvalita/cana
Odpovedať
Profilova fotka
Kuk k nam, alebo napis do IP :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahoj, bol by som rád keby som mohol zvečniť váš svadobný deň, dokonca k svadobným balíkom pridávam aj spracované fotoknihy resp. ručne vyrábané albumi, kľudne si prezrite moju galériu a prípadne sa ozvyte :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?