Koľko vás stojí fotograf?

Profilova fotka
:-)
Odpovedať
1
2
9
Profilova fotka
okolo 400 eur:-)
Odpovedať
Profilova fotka
neni to moc?? :-|
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
nas bude stat asi 500 eur, v cene je velky fotoalbum, dreveny obal na fotoalbum, cd s fotkami, kalendar s fotkami, fotky exterier+foto obrad. Fotenie bude trvat asi 4 hodiny. Zda sa mi to tiez dost, ale videli sme uz hotove fotky z inych svadieb, su velmi pekne. Tu v meste sa da zohnat fotograf aj za 300 eur, ale jeho fotky sa mi az tak nepacia.
Odpovedať
Profilova fotka
Nás bude fotit od príprav až do 1 hodiny ráno. myslím si že je to dobrá cena pretože dostaneme množstvo fotiek.Samozrejem záleží od tohoči máte aj kameramana pretože my nebudeme mat tak aspon do foto sme investovali.:-)
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mat aj kameramana a chcem aj fotografa...dnes som s jednym fotografom pisala a povedal ze on berie 200 € na cely den....ja som myslela najskor ze aj tych 200 € je vela....ale ako tak pozeram,to mame teda dobru ponuku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mna stal fotograf 500 a zdala sa mi to primerana cena, bol s nami chalanisko od rana az do noci v cene bolo dvd zo vsetkymi fotkami, kameraman nas vysiel okolo 1000Eur, ale nelutujem ani cent, co sme zainvestovali do tychto veci, fotky si pozeram stale a video tiez casto hraje u nas, hlavne teda videoklip. Ja osobne som bola ochotna za dobre fotky zaplatit a cenova ponuka nasho fotografa ma velmi milo prekvapila, popravde bola to najlacnejsia ponuka aku sme dostali, ak neratam fotografa, ktory nam odmietol fotit az do polnoci. Mne by prisla cena 200eur za cely den asi velmi usmevna a neviem ci by ma aj troska neodradila pri vybere fotografa.
Odpovedať
Profilova fotka
fotograf je znami,chodieva stale na vselijake akcie,aj ma svoju stranku takze som videla aj fotky a vyzeraju celkom v poho..svadbu chystame az 2013 takze dovtedy sa moze vsetko zmenit....uvidiiiiiime.....
Odpovedať
Profilova fotka
Cena je rozdielna v regionoch - Na zapade je samozrejme cena smerom hore - zas na vychode za ten isty objem sluzieb aj o 2 az 3x menej. Mal a mam stale moznost porovnavat kvalitu fotiek a uroven prace + samotne vysledky a zistenie je mnoho krat aj nemilo prekvapive. Ja pochadzam z Vyhodu a tu si ludia kazdu korunku otocia v ruke a mnoho krat uchadza im podstata v tom ak za svad. vyzdobu, jedlo a vsemozne veci ktore su krasne. Sa pri investovani do fotografa, kameramana a dj mnohokrat idu po najlacnejsej alternative - co je mnoho krat zradne pretoze to su investicie ktore su omnoho podstatnejsie ako jedlo ci vyzdoba. Uvediem priklad: Nik Vam z rodiny nepovie po 5 rokoch ,ze to jedlo a ozdobky boli nadherne - ale povedia Vam: Tato svadba bola uzasna, pretoze bola skvela zabava a mate krasne foto a video. Zial toto mnoho krat uchadza. Vzdy sa da najst moznost mat to najlepsie co sa da nepreinvestovat majetok - iba staci sa poinformovat vo svojom okoli na podrobnosti. Som fotograf a chdievaju mi ludia na stretnutia kde zacnu vetou: Nam na fotkach nezalezi - nas zaujima iba cena. Tym padom mne je jasne, ze tam je uplne jedno ze pride chlapik fotit aj mobilo - hlavne ze usetrili - a to je smutne pretoze DJ vam spravi zabavu a fotograf a kameraman Vam uchovaju spomieny pre Vas deti a vnucata a td. Je to samozrejme na zvazenie kazdeho. Okejko rozpisal som sa :)) az potrebujete poradit - kludne mi napiste do osobnej spravi - rad pomozem :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@totty ono to mozno je tym ,ze sami neviedia co chcu - ta snaha tam je stale - niekedy mam pocit ,ze sa beru viacmenej z donutenia :)
Odpovedať
Profilova fotka
@monny333 mna 200 eur ale bolo to po znamosti
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@bambulamarika ja som si pisala uz s dvomi fotografmi a ti tiez pytaju 200€....co vsetko si mala v cene??
Odpovedať
Profilova fotka
Netvrdim ,ze ten co da nizku cenu musi byt zly - ale zas sme pri tom, ze clovek sa nepozrie prv na vysledky prace ale automaticky ako prve ho zaujima iba cena. Az napisem,ze ja nafotim za 10 korun pridu sa fotit ludia ku mne pretoze mam super cenu ? Svadbu mate jednu - az Vam to fotograf domrvi - bude uz neskoro ;) VYSLEDKY PRIATELIA V PRVOM RADE az tak cena ! ;-)
Odpovedať
nas stoji vela, ale nelutujem ani jediny centik... :-)
Odpovedať
550 na cely den, v cene aj fotenie mimo svadobneho dna, fotia dvaja a velmi pekne, davaju vsetky fotky upravene a velku fotoknihu.. v cene. Kuk na FB Pavol Delej Photography :)
Odpovedať
Profilova fotka
@monny333 no ja uz ani neviem poriadne co mi to hovoril ale viem ze bude od rana do vecera
Odpovedať
@woowproduction tu by som nesuhlasila! na jedle zalezi!!!! da sa usetrit na inych zbytocnostiach! dobre jedlo, pitie a muzika je zaklad dobrej svadby! a potom zdokumentovanie tej atmosfery a jedinecnej udalosti (vsak kolkokrat som vo svad.satach napr :)) je tiez podstatne
Odpovedať
@keira ono vies, aj ked budes mat spickove jedlo, nie kazdemu musi byt pochuti (sto ludi, sto chuti).. a ked niekto chce, skritizuje... fotograf, ci kameraman... tí ti zarucia zhmotnene spomienky :-) ten wedding efekt - a teda okamzity zazitok zo svadby, pominie podla mna za par tyzdnov :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak ako tu pozeram kocky, mat fotografa za 200 eur, tak to sa teda mate :-D mna vyjde trojnasobne viac( Tomas Zahumensky), ale stoji to za to, jeho tvorba je dokonala :-) ja radsej usetrim inde. pre mna su fotky, video a hudba to najdolezitejsie na svadbe, kazdy ma vsak svoje priority :-)
Odpovedať
@swarovski myslim tak, ze by som nesetrila na jedle, zazila som svadbu, kde boli svadobcania hladni! :-( a talisto aj taku, kde si ani poriadne zatancovat nemohli, lbo muzikanti nevladali hrat! :-o ako ja neviem, keby som sa nebavila na svojej svadbe, na co by mi bolo video, keby som nemala na co spominat ;-)
Odpovedať
@olliviaa nemyslim si, zeby si mala lutovat :-) Tomasa uz predava vlastna praca a myslim, ze tie peniazky ma zasluzene :-) tiez si myslim, ze budete spokojni s vysledkom... ved, koniec - koncov, aj vy ste si mohli vybrat z lacnejsej partie, ale vybrali ste si , ako ste si vybrali a ja sa uz teraz tesim na vase fotky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@swarovski no to sa tesim aj ja na tie fotky, uz aby to bolooo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@keira samozrejm , zezalezina kazdom - tu som sa skor snazil podciarknut k teme co ostava po vsetkom az svadbaskonci ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
cele je to individualne, proste kolko je clovek ochotny zaplatit za taketo sluzby :-), niekto viac, niekto menej :-)
Odpovedať
nas bude stat fotograf 500€+doprava. ale je v tom cely den (koncia okolo pol druhej, druhej), fotia 2 fotografi (manzelsky par, ktory foti uz peknych par rockov), fotenie mimo svadobneho dna (budeme sa fotit v nedelu), upravene foto, album s 30foto 15*18 tusim (ale tym rozmerom si nie som ista). a presne, ako ste to tu spomenuli, fotky zo svadby su vecne. :-)
Odpovedať
My máme fotografku príde vlastným autom k nám domov, máme svadbu o štvrtej ona príde o druhej a pojde s nami aj do kostola a ak len tam chce 80 eur a ak s nami ostane aj celú noc tak bere 150 eur...a je strašne strašne milá:-)))
Odpovedať
Profilova fotka
@martinka88 tesim sa tomuto nazoru - pretoze jeden z 10tich popravde nevediao com je praca fotografa a za co vlastne platia. Ja sa Foteniu venujem cely den pocas svadby ale zas nepretrzite celych 6 dni minymalne po 10 -13 hodin pri upravovani fotiek. Su v " " kach profici s fotakom z hypermarketu kde su schopny dat zakaznikovi vypalene DVD presunute hned s pamatovky. SK Biznis sa tomu hovori :)
Odpovedať
1
2
9
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?