Koľko trvalo váše svadobné fotenie v svadobný deň?

Profilova fotka
Ako dlho ste sa fotili v deň svadby, alebo tie ktoré ste sa ešte nevydali, koľko si nechávate času?
Odpovedať
Ja som fotografka a trvá to vždy aj s presunom dve hodiny max :)
Odpovedať
Profilova fotka
3 hodinky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@maillika Ahoj, nechaj si toľko času koľko sa len dá. Najlepšie začať prípravami čo najskôr aby ho na fotenie zostalo čo najviac. Záleží samozrejme na fotografovi, ale môj osobný názor je že čím viac tým lepšie. Dá sa to celé aj s presunom zbúchať aj za hodinku, ale čím viac času tým väčšia pohoda pri fotení. Počas svadobného dňa sa niekedy doťahujú posledné detaily čo môže plány trochu nabúrať. Súhlasil by som s vlcik1 - 3 hodiny sú úplne v pohode všetko sa dá stihnúť a bez stresu.
Odpovedať
ja tiež ratam od 11h do 14h
Odpovedať
Profilova fotka
Dve hodiny je optimum, tak by bol vklude cas na presuvy a na samotne fotenie. Ale kedze nie vzdy ide vsetko podla planu (uces a make-up bezne trva o dost dlhsie ako sa planovalo :-)) idealne je ratat aj s troma hodinami. Moze sa to zdat vela, ale utecie to rychlo a nemusi sa stale sledovat cas:-) Urcite sa to odrazi na fotkach, pretoze su robene v klude a dobrej nalade....
Odpovedať
nám fotenie trvalo cca 2 hodiny, fotili sme sa aj v prirode aj v interieri ... cize sme sa aj parkrat presuvali ..
Odpovedať
U nas tiez asi necele dve hodky. Fotili sme v atelieri aj vonku. Ale uz nas trosku aj tlacil cas.
Odpovedať
Profilova fotka
ak mozem aj ja poradit tak idealne je nechat si na to min 2-3 hodky....ak sa da kludne aj viac...ak vam pri foteni dojdu napady je lepsie mat casovu rezervu...tu mozete vyuzit na presun domov a v klude si dat este kavicku ripadne sa povenovat hostom ktory sa u vas budu zbiehat.... :) nenechavajte si to vsetko na knap lebo zo skusenosti viem ze vo svadobny den sa malokedy stiha vsetko podla planu....
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, počas mojej svadby sme mali nafotené za 2 hodiny, potom sa nám už ani nechcelo. Ja fotím tiež, stihlo sa to aj za 1 hodinu, lebo čas už nebol, a ako píšu ostatní, optimálne sú 2 hodiny, možno max 3. Keď nafotíte za kratšiu dobu, môžete si ísť niekam sadnúť a odpočínúť si pred obradom / alebo sa skôr vrátiť na hostinu ;)
Odpovedať
nam to trvalo daco cez hodinu plus presun.. fotili sme sa len na jednom mieste... a potom pocas hostiny sme odbehli na 20 min. sa pofotit lebo sme mali vedla saly kastiel...
Odpovedať
Moja fotografka o tom ešte nevie, ale my budeme mať na fotenie tak polhodinku, vrátane presunu... inak sa nedá, ak nechcem, aby ma ženích videl pred obradom a aby sme stihli ešte denné svetlo :-/
Odpovedať
Nam fotenie trvalo polhodinu:) S presunom 35 minut:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@petuskagal To by ste mali svojej fotografke hned povedat aby si to naplanovala dopredu. :) Mal som uz aj polhodinove aj 4hodinove. Najlepsie je ale zlaty stred.
Odpovedať
Profilova fotka
@vodavodickova a stihli ste pofotit pekne fotky? :) mne ty uuuuplne vyhovovalo, keby to bola max hodinka :) ale ked clovek chce vyzerat dobre na fotkach, vtedy ako napriek vyzera na fotkach nie prilis lichotivo :)
Odpovedať
@nedeliak @sannysiposova @tommyfoto @jankobrunko Mozem sa opytat ak mate skusenosti s fotenim pred obradom stalo sa niekedy ze si nevedesta zaspinila saty???? Alebo to bolo v pohode??? :) Vdaka za Vase odpovede :)
Odpovedať
Profilova fotka
Zazil som vselico:) Ciste, spinave aj natrhnute saty. V podstate ale nikdy sa nevesty nenechali rozhodit a uzivali si den. Trosku spiny neuskodi. Urcite skor prezijete spinavy spodny okraj siat ako pozerat sa zvysok rokov na fotky na ktorych mate vyplaseny pohlad alebo si ich stale drzite v ruke. Jedine co by som Vam doporucil je brat si na fotenie aj tenisky alebo kludne stylove cizmy :)
Odpovedať
Profilova fotka
Presne ako kolega hore...viditelna cast siat cize vonkajsok sa da ustriehnut aby sa nezaspinil....a spodok by bol spinavy tak ci tak....staci ak zatancujete jedno kolo a cele budu zo spodu spinave....v salonoch s tym rataju takze pohoda... hlavne je prezutie na fotennie a uzivat si to...
Odpovedať
Profilova fotka
@petuskagal Fotografka urcite mat rdost nebude, kazdy proces potrebuje nejaky cas snad to potom zohladnite vo vysledku. Je to presne ako u kadernicky na skuske to trva 2 hodky a vo svadobny den jej poviete ze na to mate 20 minut. Vysledok tomu zodpovedat bude.
Odpovedať
@jankobrunko @tommyfoto vdaka za odpoved :)
Odpovedať
Profilova fotka
@jankobrunko Ak sa šaty zašpinia z vonkajšej strany na spodku, je to na tých fotkách vidieť?
Odpovedať
Profilova fotka
@daniela877 to by museli byt spinave asi od asfaltu :) ...mozete vyskusat sama....popozerajte sa v galeriach ci to je vidiet...99% neviest ma ten spodok trosku spinavy. Nie je mozne chodit v bielych satach a nezaspinit ich :)
Odpovedať
Profilova fotka
@jankobrunko Fotiť sa pojdeme v nedelu, tak po svadbe budú určite špinavé.. Ale dúfam, že fotky budú dobre.
Odpovedať
@lucy_g pozri v mojom albume:) mne sa pacia,lebo my sme fotenie ani neplanovali,takze nase fotky su naozaj ze improvizacia....nezalezalo nam nejako extra na nastajlovanych fotkach a nejakych rekvizitach....takze pokial mas predstavu katalogovych fotiek,tak mozno to bude trvat dlhsie,neviem.ale za seba ti len poviem,ze ano,my sme stihli pre nas pekne fotky za polhodinu:)
Odpovedať
Profilova fotka
@vodavodickova ďakujem za info :) fotky sú parádne a originálne :) ja by som tiež chcela skôr niečo prirodzenejšie, nie "nastajlované" :) už sa neviem dočkať, kedy to bude 8-)
Odpovedať
@lucy_g drzim palce,hlavne si z nicoho nerobte stresy a naplno si to uzite!:)
Odpovedať
Profilova fotka
@vodavodickova presne tak :) minimálne v ten deň pekne pôjdu starosti bokom a budeme sa tešiť a užívať si ho :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?