Koľko svadobných fotiek ste si dali vyvolať?

Profilova fotka
Ahojte kočky, zaujímalo by ma, koľko svadobných fotiek ste si dali vyvolať. Ja ani netušim, pôvodne som chcela dať vyvolať fotky len pre našu potrebu a neplánovala som album s nimi ani požičiavať, ale príbuzenstvo sa domáha svadobných fotografií a keďže nie všetci si majú kde pozieť fotky na cd, budem musieť niektoré dať vyvolať. Fotiek máme pomerne dosť - od oficiálneho fotografa vyše 600 a k tomu ešte kopec od fotografov - amatérov a dávať ich vyvolávať všetky by bolo šialenstvo. Koľko fotiek nebude pri prezeraní albumu ľudí ešte nudiť?
Odpovedať
Profilova fotka
Myslím, že podobná téma tu už bola... ale náš fotograf nám spravil veľký album (35x35cm) a v ňom sme mali okolo stovky fotografii z exteriéru, kostola a hostiny. Je ale len na tebe, kolko fotografií sa ti skutočne páči a koľko ich zachytáva dej svadby (fotenie, obrad, podpisy, hostina, zvyky a tradície). Čiže môže to byť 15, 60, 150 i 360 fotiek. ;-) Odporúčam ti, vytvor si v PC na to nový folder a tak kopíruj fotky, ktoré sa ti páčia. Potom si to znovu prejdi a vyber z týchto najlepšie fotky, ktoré zachytia všetko. Ak vo výbere nemáš napríklad fotku z čepčenia, musím pohľadať v tých ktoré si nevybrala. Tiež odporúčam vybrať fotky napríklad kolektívne, alebo gratulačné s babkami, či deťmi, podobne tanečné. Tie potom môžeš nechať na pamiatku, ak by si si ich inak nedala vyvolať. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. My mame oficialny album asi z 200 najkrajsich fotiek od fotografa. Tiez nam ich nafotil vyse 600, takze sme museli povyberat. Potom sme dostali dalsie dva uz s fotkami, co fotili hostia - profici. Od amaterov mame tiez, ale len zato, ze oni ich dali vyvolat a dali nam ich. Inak mame aj vsetky na CD. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem made, už som podobný postup zvolila, ale stále sa mi to zdá príliš veľa - fotograf nám spravil tých vyše 600 fotiek len z exteriéru, odobierky, obradu a gratulácií a keďže na svadbe sme mali 80 hostí, každý z nich má napríklad fotografiu, ako nám blahoželá a to je len z gratulácií 80 fotiek:-))) vychádza mi to okolo 400 fotiek, čo sa mi zdá prehnané a mám pocit, že to kohokoľvek prestane baviť:-( a selektovanie je dosť ťažké, lebo tie fotografie úžasne vystihujú atmosféru toho dňa a mám pocit, že keď ktorúkoľvek z nich vyhodím, tá atmosféra sa stratí. A na hostine sme sa ešte fotili s každým z hostí a teraz ma desí predstava, že ak nedám vyvolať aj všetky tieto fotky, manželova teta zistí, že fotka s ňou v albume chýba, kým fotka s jej setrou, švagrinou, babkou, sesternicou a pod. v albume je a tak sa postaráme o rodinný konflikt ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
zuzi25 tieť by som sa chcela dostať na počet 200, zdá sa mi taký primeraný ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme DVD s fotkami od fotografa napalili a nechali doma manzelovmu bratovi, ktori ho potom rozmnozil vsetkym, ktori chceli. Vyvolat sme si dali len tie, ktore sa najviac pacili nam a na ktorich sme sa sami sebe pacili :-) a tie dali do albumu, ktory aj tak mame so sebou v Anglicku. Myslim ze sa vobec nemusis zaoberat tym, ci sa niekto urazi, alebo nie, podla mna si daj spravit tie, ktore sa ti pacia a co koho do toho. Ale to je moj osobny nazor. Ako to urobis, to uz je na tebe. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My tiež napaľujeme známym fotky - pár takých tých oficiálnych a ostatné, na ktorých sú dotyční ľudia a budeme im ich dávať spolu s ďakovnými kartami :-) tak sme to mali dlho naplánované, ale podcenili sme, že nie každý má prístup k dvd prehrávaču alebo pc... Aj tak im ich ale dáme, veď hádam raz budú mať a bude to pre nich pekná spomienka.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som kazdemu dla cca 10 otiek - 8 nas z fotenia, 1 spolocna hromadna, 1 kde sme boli s nimi + som im dala CD s fotkami a DVD s filmom ...bolo par vynimiek ktorymasom dala viac ako babka a ansi ...no a pre seba som si vyvolala 1500 fotiek (3 albumy - fotenie na hrade, obrad a party :o))) ono kazdemu podla gusta :o) ja som maniak n fotky a chcem to mat vsetko v knizke aby ked sibudem jeden denalbum listovat aby som si pospominala na vselico vtipne co sa stalo :o)))
Odpovedať
Profilova fotka
lyrra, poslem ti IP ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
a k tym fotkam rodiny, prave preto sa obvykle na gratulacne kolaze vyberaju starsi ludia, rodicia a deti. Rodicia preto, ze su rodicia, deti preto, ze spestruju fotky a starsi ludia z ucty... Je jasne ze nedas vyvolat 80 gratulacnych a 80 pozovacich... ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?