Koľko stojí fotograf v Bratislave a okolí?

Ahojte, pomaly sa zacinam obzerat po fotografovi, zatial som ich oslovila len par, ale takych, s ktorymi uz niekto z mojho okolia ma skusenosti a boli spokojni :-) Lenze ceny 700-800 eur ma velmi nemilo prekvapili a este k tomu v cene nie su foto v tlacenej forme, iba na CD/DVD. Je to v Bratislave normalna cena alebo som len mala stastie na tych predrazenych a mam hladat dalej? Dufala som, ze do 500 eur by som sa mohla zmestit co sa tyka fotiek...
Odpovedať
@yukiki matej kmet by sa mal zmestit :-)
Odpovedať
Ahojky, my sme mali Katku Smikovu za 700 EUR do prveho manzelskeho tanca aj s DVD aj s fotkami v tlacenej forme. Cenovo to ma po balickoch. Boli sme s nou maximalne spokojni.
Odpovedať
@swarovski hehe, už sa nezmestí :-)
Odpovedať
@aubergine aha, no tak ja mam info o jeho cenach len z minuleho roka a vtedy sa zmestil bezpecne... ale tak zase je velmi sikovny :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Pozrimoj album..velmi sikovna a baba a krasne fotky...bola od rana az do 01:30 v noci..cena 400€ na cely den + 100fotiek a samozrejme DVD.
Odpovedať
@swarovski Hej, uz sme ho predbezne bookli :-)
Odpovedať
@petronellynka ano, alafeta sa mi tiez velmi luuuubi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@swarovski hej hej..hladala som kvalitu za rozumnu cenu..nechcela som na svojej svadbe setrit ale zase proco platit viac ked to nie je nutne...A Miska sa mi fakt napacila..takze asi by som jej dala aj viac keby pytala :-)
Odpovedať
alafeta ma pekne fotky a naozaj rozumne ceny.. ste mi nasadili chrobaka do hlavy ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@yukiki Dobry den, som svadobný a portrétny fotograf a pokial Vam nebude prekazat, ze som z Košíc tak svadobne baliky, ktore ponukam sa hravo zmestia do Vasho ocakavania s rezervov (400eur) a uz i s fotografiami v tlacenej podobe. Ako tvorim si mozete pozriet na nizsie uvedenej webovej stranke alebo skrz profil tohto portalu.
Odpovedať
Profilova fotka
DObrý deň! Skúste si pozrieť náš profil.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahoj, skus si pozriet tohto mladeho chalana Norbet Halabuk ma prijatelne ceny a fotil aj nas :-)
Odpovedať
Ahoj, pozri si naše svadobné fotky, robil ich Peter Koči ak sa Ti budú páčiť, pošlem Ti kontakt a do 500 € sa iste vojdete.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Dobrý deň, skúste si pozrieť náš profil, pôsobíme aj priamo v BA.. V prípade otázok nás kontaktujte :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý den, pokial je to ešte aktualne, ozvite sa mi, prosím, pokial sa Vám moja robota páči, určite sa dohodneme. ;-) Palo Kalivoda
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?