Koľko stoja služby u Žitňanských?

Ahojte, nevieme mi niekto povedať, kolko vyjde fotografka Katka Zitnanska ? Neviem nikde na nete najst jej cenník. Nefotila niekoho z vas na svadbe? Dakujem :)
Odpovedať
napis im mail nech ti posle cenovu ponuku.niektori nemaju zverejnene ceny, poskytnu ti info iba na poziadanie.
Odpovedať
@ivasp podla mna dost zalezi aky mas termin.. najlepsie bude im napisat, podla mna im pise milion ludi, takze to ze im napises aj ty bude OK.. ale cakaj stvorcifernu sumicku :D
Odpovedať
ponuka začína na 1500 eur a končí na 3000 + 0,30e/km, a ešte 30% zľava na svadby v termínoch od novembra do marca
Odpovedať
@simonavrlikova @ivasp akoze bez urazky, ale ta cena mi vyrazila dych! to ako vazne si niekto pyta 3000eur za fotenie? ako prosim, ak niekto ma, nech da, ale toto uz podla mna hranici s normalnostou :D
Odpovedať
Neviem co to ma spolocne s moralnostou, ked chces porsche priplat si, ked ti staci ine auto kup to. Ta cena je aj s videom :-)
Odpovedať
@slavka121212 no pozor, ak by to bolo 3000 eur iba za fotenie, tak by som nepouzivala prirovnanie medzi porsche a lacnejsimi autami - ak je naozaj rozdiel v kvalite evidentny tak budiz, ale zas 3000 eur by bola ozaj palka pri ktorej by som si vedela v porovnatelnej kvalite vybrat omnoho lacnejsiu variantu :-D . ak sa vsak jedna o foto+video, tak to je rozdiel samozrejme. ps. ja som bola tiez zvedava kolko asi tak beru a nesklamali :-p @sissinka1 @ivasp
Odpovedať
osobne som mala neobmedzeny rozpocet na svadbu, a som vzdy nazoru, ze kvalite ma byt primerana cena....avsak neviem preco, mne sa absolutne videa od zitnanskych nepacia, nepacia sa mi farby - neviem akou technikou natacaju, a mame na svk aj lepsich fotografov za mensie ceny....tymto nechcem odradzat nikoho, kto ich na svadbe chce, ale podla mna toto je uz vela o prestizi.....ak sa ich praca paci, tak super :) ale pomer kvalita/cena tu podla mna nie je primerany....suhlasim, ze patria k tym lepsim, ale vazne sa cudujem, ze im za to niekto tolko da....
Odpovedať
Ich nazov je Panamera nie? a to je auto malo to byt len prirovnanie. Kazdy klient co si ich objednava musi ratat aj s tym ze za znacku sa plati. Ved sa pozri nie su to ziadne lacne svadby, ich sluzby nie su urcene pre kazdeho, je to biznis
Odpovedať
@slavka121212 ano je to panamera....ako hovorim, my sme mali neobmedzeny rozpocet...ale za panameru by som tolko nikdy nezaplatila lebo podla mojho nazoru cena nezodpoveda kvalite....samozrejme je to moj nazor....a nebudem si platit znacku, ked sa ich praca nepaci.....a najma ked podla mojho nazoru su na trhu lepsi....ale to je moj nazor :) ale mas pravdu je to business, a ak su tu ludia, ktori ich pracu na tolko ohodnocuju,tak super pre nich :)
Odpovedať
kontaktovala som ich a ta cena ma naozaj zarazila, my sme si dali limit 1500€ aj fotograf aj kameraman a oni tam nespadajú ani s minimálnou cenou :) mne ich odporučila jedna známa, že robia krásne fotky a videá...Ale tak hladám dalej :))
Odpovedať
Profilova fotka
@saintovci samozrejme, každý má iný vkus a štýl, to je predsa normálne... Mne osobne sa práca pána Žitňanského veľmi páči, nepoznám na SR kameramana čo by točil lepšie, tak naozaj budem len rada ak mi poradíš alebo napíšeš nejaké Tvoje typy. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Bože baby veď dnes je pri každom type tovaru množstvo cenových hladín podľa kvality aby si to vedel každý kúpiť a výrobca zarobil. Najdrahšie značkové tovary si každý nekúpi to mi nehovorte že máte všetky doma televízory za 3000 EUR a autá za 30000 EUR :) Komu stačí lacnejšie zoberie si lacnejšie kto chce top berie drahšie. To je celé.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Skúsim sa podeliť o svoj názor z pohľadu fotografa. Myslím, že fotografi ako Katka Žitňanská nefotia svadbu každý týždeň, čiže netreba mať ani prehnané predstavy o ich príjmoch. Na to, aby mal človek energiu a čas odvádzať prácu takej kvality a v takom rozsahu, to nemôže robiť ako na bežiacom páse. Ak má byť každá svadba originálna a prepracovaná (scenár fotenia a pod.), treba na to veľa času + čas na postprodukciu. Od toho sa odvíja aj vyššia cena. To ani nehovorím o technike, ktorá stojí min. 10 000,- Eur (čo sa týka len fotenia) a viac. Za kvalitné služby by mi nebolo ľúto zaplatiť :) (samozrejme, ak na to mám ;)
Odpovedať
@manka555 s tym suhlasim, ja len hovorim o mojom nazore, ze ja by som za nich tolko nedala, nie preto, ze na to nemam,ale ze sa mi ich praca jednoducho nepaci :) resp fotky aj celkom hej, video vobec...spracovanie ano, ale neviem, prosto mi to nesedi :) @nataly92 hovorim o svojom nazore....ja som si na nasu svadbu vybrala aw studio...ich cena za video bola 1100euro...fotografa sme mali tomasa zahumenskeho...viem, v kastieli kde sme mali svadbu tcili aj harum-aci, ale to sa mi tiez az tak nepaci....pre mna aw studio vyhralo a fotograf tomas....keby si pytali aj po 2000 tak im ich dam....ale je to vec nazoru samozrejme....niekomu sa to nemusi pacit presne tak,ako sa mne nepaci panamera....video mam uverejnene aj tu vo fotoblogu, kludne mozes pozriet :) fotky co fotil tomas su na jeho fb stranke, ja tu mam pomiesane, aj od neho aj od kamosov
Odpovedať
@nataly92 mne sa páčia videá od pasostudio
Odpovedať
Profilova fotka
@daniela.ho to nie sú videá ale klipy, videá uvidíš keď si ich vypýtaš ak budú ochotní ich ukázať ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sissinka1 otrasna cena :) ale sak ked su ludia ochotni dat, bodaj by si nepytali :)
Odpovedať
Profilova fotka
Viem že žijeme na Slovensku ale na západe na 3000 ceny len začínajú. Za celodenné fotenie profíkom kľudne aj 6000 EUR. A za kamerovanie minimálne rovnako. Lacnejšie balíky majú tak ako u nás keď sa nerobí celý deň.
Odpovedať
@manka555 tak ked vezmeme do uvahy, ze minimalny plat zapadnarov je okolo 2000euro, luxembrug tak 3-4000, tak sa ani necudujem :) viem, oc om hovorim, kedze mam manzela belgicana....to sa neda porovnavat so slovenskom absolutne, oni uplne inak ziju, uplne iny socialny system a uplne ine platy....
Odpovedať
Profilova fotka
@saintovci minimalny plat zapadnarov je 2000 eur? to v ktorej krajine prosim ta ? aspon tu nezavadzaj ludi http://www.investujeme.sk/porovnanie-... mimochodom zijem vo FR takze tiez viem o com hovorim ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Neda mi nezareagovat, kedze aj my budeme mat Zitnanskych :-) Ja osobne uz roky sledujem ich pracu a vzdy som tvrdila, ze ak sa raz budem vydavat, tak len s nimi. Este som nestretla nikoho kto by si robil svoju pracu tak dobre ako oni dvaja. Mame za sebou fotenie a tocenie videa Rande, co trvalo 5 hodin. Stravia s nami predvadobny den, lebo chceme fotenie mimo svadby a este cely svadobny den. A potom ich caka mnozstvo hodin prace, kym z toho bude vysledok. Tiez mi to prislo, ze je to vela penazi ked som prvy x uvidela cennik. Ale ked sa tak nad tym zamyslim, su dvaja a kolko casu tym stravia, tak uz to nieje az tak moc. A viem, ze maju tu najlepsiu techniku a mozem ocakavat kvalitu. Spomienky casom vyblednu, ale video o foto nam ostane navzdy a aj keby som na to nemala, tak radsej skratim svadobnu cestu na par dni ale Katkine fotky mi budu potom visiet po celom byte. Neberiem nikomu jeho nazor ved kazdy vybera podla svojho vkusu a moznosti. Len nechapem naco je dobre rozoberat boze kolko oni beru...take zbytocne temy typu iphone vs. lacnejsi android, skoda vs. porche a pod. Ved kazdy si nakoniec vyberie to co chce.
Odpovedať
Profilova fotka
cappucinko myslela asi reálny priemerný plat tak ako je u nás 450-500 EUR. Kto niečo vie tam zarobí bez problému 4000 a u nás 1500.
Odpovedať
Profilova fotka
...ja už len dodám, že cena profi techniky je takmer všade rovnaká, niekde je technika dokonca lacnejšia ako u nás. Nie je to ľahký chlebík v tomto podnikať na Slovensku. Človek to musí milovať :)
Odpovedať
Profilova fotka
@manka555 ale to je sakra rozdiel minimalny plat a priemerny plat
Odpovedať
Profilova fotka
@cappucinko za minimálny plat robia tí čo vedia len prenajímať svoju pracovnú silu, inak povedané svoje ruky, iným. Takých ľudí je väčšina preto ich práca nemá hodnotu. Na druhej strane kto niečo vie si môže vypýtať viac a aj to dostane lebo je ich oveľa menej. Typicky IT špecialisti.
Odpovedať
Profilova fotka
@manka555 kolko si myslis ze zaraba ucitel vo FR? nie viac ako 1600 eur co je tu takmer minimalna mzda, to len pre predstavu mne nemusis vysvetlovat , ja tu zijem, ja len nemam rada, ked niekto prezentuje, ze na "zapade" je kazdemu sveta zit, lebo tu tie platy ma kazdy 10 tisicove
Odpovedať
Panamera motion je na Slovensku TOP , aspon co sa tyka videoprodukcie, samozrejme aj Katka patri urcite medzi top 5ku na Slovensku.Treba si pozriet ich stranku je tam zoznam techniky ktoru pouzivaju, treba si to vygooglit, spocitat a zistime ze tych 3000 euro za svadbu nie je az tak strasne, strasne moc, nehovoriac o tom , ze to toho vkladaju aj svoj um a talent. Urcite neurobia za rok 50 svadieb ako na beziacom pase. A neporovnavajme platy, na slovensku sa predavaju aj luxusne auta, stavaju sa luxusne domy aj tu su ludia roznych vrstiev.Budeme ohovarat Porsche a Jaguar ze predavaju svoje auta aj na Slovensku ? Zitnasky ponukaju spickovu kvalitu celeho svadobneho filmu , su tu so svojou spickovou drahou technikou pre tych ktory taku kvalitu hladaju a su ohotny si ju zaplatit. Kto na to nema, je tu vela inych dodavatelov.Aj Cesi maju Primetime (Leosa Brabca), aj Poliaci aj Rumuni maju spickove studia a nerobia za 500 euro
Odpovedať
Uplne zbytocna cela diskusia o cenach kazdeho dodavatela na svadbu....ak by nemali kameramani,foto,DJ,starejsi-dostatok akcii(a urcite im nepadli z vecera do rana len tak z neba),tak by nepytali take ceny,ake pytaju.Riadime sa vsetci ponukou a dopytom , alebo socialistickou zavistou a lenivostou?Kazdy dodavatel vstupuje na svadbe do jamy levovej-nevie,co ho caka,s akymi ludmi sa stretne - hoci on dodava svoj standart...drzimn palce vsetkym,ktori dlhorocne makaju a nicia si zdravie (a niekedy i rodinu) za cenu ,ktoru si vedia sami obhajit a vypytat.
Odpovedať
Profilova fotka
@maca333 presne tak každý vie prečo si pýta koľko pýta. Komu je to veľa má na výber plno ďalších ale už to nebude to isté.
Odpovedať
@manka555 nie myslela som minimalny plat....ok pardon, nie 2000,ale 1500....supa rozdiel nie?a to hovorime o minimalnom plate :)))) minimalnom :) ked hovorime o priemernom, tam by sme najma v luxemburgu isli omnoho omnoho vyssie. Narazala som na to, ze je normalne, ze na zapade pytaju za sluzby omnoho viac penazi, ked aj kupyschopnost obyvatelstva je omnoho vyssia....
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?