Koľko ste ochotné zaplatiť za foto video DJ a čo od toho očakávate?

Viem že sú tieto služby za 250 € aj za 1500 € ale zaujíma ma väčšinový názor, pomôže mi to rozhodnúť sa. Nepíšte mi konkrétne firmy fakt ma zaujíma len cena a čo od toho čakáte. Ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
myslím,že záleží aký má kto rozpočet :)
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/forum/fotogr... V obdobnej teme ktora sa casto opakuje ste uz prispievali Marcelka. Zbytocne znova zalozena rovnaka tema treba pokracovat v starom vlakne.
Odpovedať
Myslím, že LEN CENA by človeka nemala zaujímať. Dôležité sú výsledky. Potom je už neskoro plakať. Na kameramanovi, fotografovi, DJ sa neoplatí šetriť. Radšej si nasporím a vydám sa rok, dva neskôr. Kvalitnejšie služby začínajú od 400 EUR vyššie :-)
Odpovedať
myslím že kvalitný fotograf pod 500 nejde
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, do fotiek a videa sa musíš proste zaľúbiť podobne ako do šperku, šiat, prípadne budúceho manžela :) Možno budeš mať šťastie a zamiluješ si fotky niekoho kto stojí 250 Euro. Z mojej skúsenosti dajú nevesty priemerne okolo 8% s ceny svadby za foto. 5000 Eur svadba - 400 Euro fotograf. A ako píšeš cenové rozpätie je obrovské. Bol by som prekvapený, keby ti nevesty písali, koho mali a koľko ich stál, lebo vždy sa z toho strhne slovná prestrelka, hromadná hádka a osočovanie. Videl som to tu už veľmi veľa krát. Priemerná cena fotenia bude nikde okolo 400 - 500 Euro (Záleží aj na regióne) za slušného fotografa s primeranou výbavou a skúsenosťami. Pri videu to bude záležať na použitej technike a počte kamier, takže to ti neviem povedať. DJ čo sa stretávam tak sa to pohybuje tak 300 - 400 Euro za večer. Dúfam že ti to aspoň trochu pomôže :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj nás bude stáť fotograf - 490 e,- kameraman - 490 e,- a hudobna skupina - 600 e,- vyberali sme to najlepšie z okolia rozhodne na tomto sne setrit nechceli :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna naozaj dobry fotograf a video od 500 eur vyssie, 1000 eur je pre mna taka hranica.. Ale polovica fotografov a ich tvorba co vidim v albumoch je priemer az podpriemer.. Pre mna su to dolezitejsie veci nez sto darcekov pre hosti a Candy bar,
Odpovedať
Profilova fotka
My sme platili : DJ 350, fotograf 570, kameraman 550
Odpovedať
Kamoska platila v juli 2015 - kamera-500,foto- 500.DJ-400,starejsi 250.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nás bude stáť fotograf 400 A Dj/starejší v jedom okolo 350
Odpovedať
Fotograf 500 € Kameraman 500 € Kapela 500 € Starejší 60 €
Odpovedať
Profilova fotka
Kameraman 510 :) dj 280 :) foto uvidím do 200 dúfam ale to cez známeho: )
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Môj názor k danej téme: http://www.mojasvadba.sk/catalog/vend... Alebo inak, pokiaľ sa stále nájde väčšina tých, ktorí budú uprednostňovať lacné služby (z akýchkoľvek dôvodov), kvalita hore nepôjde, ale naopak.. a časom ostane na výber len z niečoho lacného a ešte lacnejšieho, a to sa vám ale asi nebude veľmi páčiť.. Obávam sa, že to platí na akýkoľvek produkt, službu, či tovar. D.D.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?