Kedy sa ísť fotiť?

Ahojte baby, chcem sa vás spýtať ako je to s fotením ? Je to po obrade alebo kedy vlastne? neviem si to predstaviť lebo fotiť by sa malo až ked budeme už manželia ale zase sme chceli ísť zo všetkými hosťami v autách na hostinu...
Odpovedať
Profilova fotka
Vacsinou sa foti pred obradom, niekedy po naliicenii a medzi odobierkou :). Vsetko zalezi na tom aky mate harmonogram a ako sa dohodnete s fotografom.
Odpovedať
Profilova fotka
fotenie moze byt bud pred odobierkou alebo podvecer po prvom tanci - alebo mozu byt aj obidve fotenia :-)
Odpovedať
@anicka246 ahoj my sa budeme fotit iny den ako bude svadba..2-3hodky v klude..
Odpovedať
Profilova fotka
my sa ideme fotiť po obrade. ideme mať malú svadbu, takže dákych 6 ľudí na nás počka.. možno som staromódna ale chcem sa fotiť UŽ ako manželka, a nie pred obradom sa hrať že som už jeho, mať obrúčku ktorá by tam ešte nemala čo robiť a podobne. ale je to každého individuálna vec.
Odpovedať
Profilova fotka
@anicka246 ahoj my mame naplanovane fotenie pred odobierkou..cize medzi 12-15hodinou..potom odobierka a po nej smer kostol :)
Odpovedať
Najlepsie je po svadbe,pondelok..Klud,viac casu....Ved fotky sa robia na cely zivot:-)
Odpovedať
Ahojte. Som tu ešte nová, takže rada by som si tiež nechala poradiť od "skúsenejších" :-) . Svadbu plánujeme narýchlo, budeme ju mať v arpíli... Určite chcem mať fotky aj video zo svadby - veď je to len raz za život..(či? :-) ). Kedže by som rada mala aj nejaké to video z fotenia - asi by to bolo lepšie riešiť fotenie mimo svaddobný den, však? Ale ako s účesom?? Budete mať aj vtedy ten svadobný? fotiť nás bude asi kamarát, točiť Kanócz z Trebišova - dúfam že to bude OK.. Máte skúsenosti? Alebo radšej neznámkeho fotografa ako kamaráta?? Ešte nie je zajednaný na 100 % a bude pozvaný aj na hostinu, len neviem či je vhodné aby aj fotil... Alebo koho ako "profesionála" ? A za koľko? A koľko vlastne platíte za foto a video? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj my mame velke fotenie v iny den... ale tesne pred obradom bude kratke fotenie s druzickami a svedkami :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte. To kedy sa pôjdete fotiť je len na Vás. Ako fotograf uprednostňujem fotenie pred západom slnka, podvečer. Vtedy je svetlo najjemnejšie, nie sú ostré tiene a pod. No na druhej strane odísť zo svadby od hostí na dve hodiny vie pokaziť zábavu. Takže ja sa väčšinou snažím urobiť fotenie v dvoch etapách. Teda pred odobierkou a obradom ( doobeda ) a potom len narýchlo niečo v okolí tak na hodinku navečer. Ako vravím , je to na Vás na počte hostí a tak trochu aj na rodine. Niektoré mamičky a busúce svokry majú s fotením pred obradom problém. Ideálne je odbiť si fotenie pred svadobným dňom. Najlepšie po generálnej skúške u kaderníčky a vizážistky šup do šiat a obleku. Také fotky sú väčšinou uvolnenejšie. Veľa šťastia a krásny najdôležitejší deň prajem
Odpovedať
Profilova fotka
@anicka246 Dobry den prajem, som svadobný a portrétny fotograf z Košíc a rád Vám odpoviem. Ako to už odznelo, je to výhradne Vaša voľba. Fotografuje sa vo vacsine pred obradom 2 hodinky, pripadne i po obrade, ale narusa to svadobnu hostinu a idealne je v iny den. V iny den treba brat do uvahy i aspekt, ze pokial je to po obrade moze sa stat, ze na fotenie budete mat spinave saty. Retus dokaze divi no treba sa informovat do akej miery je ochotny Vas fotograf detailne retusovat fotky, kedze jedna sa o dost narocnu pracnu robotu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?