Kedy sa ísť fotiť počas augustovej svadby?

Ahojte, svadbu máme 9.8. a modlím sa za to, aby bolo krásne príjemné počasie. No na druhú stranu nastáva problém s časom fotenia. Nechcem odchádzať z hostiny. Čiže keď by sme sa išli fotiť pred sobášom, tak treba najneskôr o 9h, kvôli poludňajšiemu ostrému svetlu. Aký máte názor? Máte nejakú skúsenosť? Ako si rozplánovať ráno? Ja by som bola aj za fotenie pár dní vopred, no svokra ma skoro zožrala, keď som toto vypustila z úst :-S
Odpovedať
na svokru nepozerajte. je to vasa svadba... par dni vopred nie je zly napad, ale lepsi je zacat aj ked o 10:00 doobeda.... kazdy schopny fotograf sa s tym vie vysporiadat ;) a moje skusenosti su, ze aj ked som povedal, ze o 9:00 zacneme, ale nikdy sa tento cas nedodrzal a zakazdym sme fotili pocas obeda :)))
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som tiez fotila asi radsej pred svadbou, teda doobeda... Uz len preto, ze mas fotky z toho dna, ako si vyzerala a vsetko. Ja neviem, ci by si sa par dni pred tym davala tiez profesionalne cesat a malovat, pre mna by to bola asi skoda penazi :-D Okrem toho mozes pred svadbou do toho zapojit aj rodinu a svedkou, ktory uz na svadbe su a urobit si fotky aj s nimi (ak fotis v blizkosti)... Moj brat sa isiel fotit po jedle a prvom tanci. Nik si to ani nevsimol, kedze sa uz tancovalo a zabavalo. Bolo to fajn a tak to urobime asi aj my... No ak chces urcite par dni predtym, tak nepozeraj na nikoho nazory a sprav si po svojom!
Odpovedať
@matuskusnir a ako ste sa vysporiadali s ostrym slnkom? Boli to dobre zabery?
Odpovedať
@sajoke my sme mali svadbu 20.7.2013, strasne horucavy, cez 30 stupnov a pieklo slnko..keby obcas nezafukali, tak asi umrem v tych satach :D fotili sme sa medzi 11 a 14, cize v najvacsom slnku a vôbec to nevadilo...vyriesili sme to tak, ze sme mali rezervovany kastiel na fotky v interiery a fotky vonku sme robili v prilahlom parciku, cize v tieni stromov a vybavene :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sajoke Keď je ostre slnko, foti sa v tieni (ak neplanujete sire pole:), ale odporucam zvazit aj nejaky interier:)
Odpovedať
najprudsie som mal raz v BA - fotili sme v botanickej zahrade (fotecky su dole) a je na to celkom dobra finta :)) - myslim si ale ze skuseny fotograf si naozaj bude vediet poradit
Odpovedať
ďakujem Vám za rady, dúfam teda, že som si vybrala šikovnú fotografku a poradí si. Do interiéru veľmi neplánujem ísť. V okolí máme čachtický hrad a krásnu prírodu, takže po takých externých fotkách túžim.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?