Kedy po svadbe je najlepšie sa fotiť?

Nevestičky, prosím poraďte mi kedy je najlepšie fotiť sa.. máme svadbu už s našími dvoma detičkami /5m a 3r/ s hostinou v sobotu... avšak kvôli deťom nechceme fotenie v daný deň (režim, spánok).. no a teraz je dilema.. plánovala som fotenie v piatok, kedy by som išla i na skúšku sv. účesu a tak by sme to využili.. lenže problém je v tom, že snúbenec ma nechce vidieť v svadobných šatách pred svadbou... a teraz dilema.. vydrží mi kytica do pondelku? v nedelu by bola asi bieda fotiť sa /po nočnom šantení/.. riešili ste niektorá takýto problém.. kyticu budem mať z gypsomilky a ruží.. ani netuším, či by mi tá kytica vydržala tak pekná a čo účes.. no ja neviem.. šaty neriešim - tie budem mať svoje.. čo vy na to? kedy ste sa fotili vy?
Odpovedať
Profilova fotka
Dajte to na pondelok, nebudes sa bat uspinenia siat, kyticu daj do chladnicky a prezije to bez ujmy. Uces nemusis mat ten isty co na svadbe. Na svadbe si spravte aspon par portretnych fotiek aby si mala aj na to pamiatku a take to krasne svadobno rodinne fotenie si uzite v iny den
Odpovedať
My máme tiež detičky (4 a 1,5)...😊...a fotit sa ideme hned po obrade..cca o 17.00..
Odpovedať
Chodte po obrade alebo po polievke ci po hlavnom jedle. Urcite si najdete cas, kedy aj deticky nebudu spat a pod. Neda sa to uplne presne nacasovat ak sa chces fotit v deň svadby.. Ani ja sama neviem kedy sa budeme, ale pravdepodobne ked z nas opadne stres, no urcite v den svadby..
Odpovedať
@vercaaa20 my si tiez dame predjedlo,odtancujeme prvy tanec a hor sa fotit...😊
Odpovedať
Presne :) myslím, ze vtedy uz stres opadne :) ja mam tiez dcerku 2 r.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som skúsila ten pondelok :) budeš mať aj menej stresu,môžete ísť na viacero miest...z vlastnej skúsenosti viem, že keď nevesta a ženích odišli na fotenie, zábava nejako stagnovala :/ A tiež by som si v kvetinárstve zistila, koľko vydrží tvoja kytička :)
Odpovedať
budúci týždeň idem ešte ku kvetinárke, tak sa skúsim i tam poradiť ohľadne kytice.. a uvidíme.. no v ten deň by som toho asi mala dosť.. bola som raz na svadbe, kedy mladomanželia odišli fotiť sa počas hostiny a poviem Vám, že to bolo "cítiť".. myslím, že v deň svadby by toho ozaj bolo na nás moc.. predsa len, ak je stres, vplýva to i na deti a podľa mňa budú mať i tak toho hodne..
Odpovedať
Profilova fotka
ked mas taketo problemy tak by som to tiez riesila v pondelok. Kytica by ti mala vydrzat alebo povedz kvetinarke nech ti tam da take kvetiny ktore vydrzia dlhsie aby si sa nemusela bat
Odpovedať
@maminka2013 ano je to dost namahave vsetko v jeden den stihnut a viem to aj z vlastnej skusenosti
Odpovedať
Profilova fotka
@maminka2013 mne sa tiez zda ze je toho moc. Bolo by najlepsie to nejako rozvrhnut na dva dni, ale kadernicka kozmeticka.. to je na nervicky :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@nicholka presne tak, keby som vedela ze to je take narocne tiez by som to riesila az na druhy den. Ale tak nejako sme zvladli aj vsetko v jeden den ale bola to nahanacka riadna a neuzila som si to fotenie tak ako som si to predstavovala
Odpovedať
Profilova fotka
My sme sa fotili tiez az na druhy den a bolo to o vela lepsie. Sme si to viacej vychutnali. Po pravda si to neviem ani len predstavit aky by to bol stres keby sa musime fotit v ten isty den ako bol sobas aj oslava. Bolo by toho naozaj vela. A pokial ta chlap nechce vidiet pred svadbou v svadobnych satach tak si myslim ze na vyber nemas:-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@maminka2013 my sme sa tiež fotili až v pondelok poobede, ruže vydržia v pohode a mne vydržal aj účes ešte zo svadby, len líčenie som mala druhé:) a je to oveľa lepšie- viac času, väčšia pohoda, oddýchnutejší...
Odpovedať
Profilova fotka
@methexis to ti aj celu nedelu a az do pondelka vydrzal uces?
Odpovedať
@danuska262 mne tiez vydrzal dlho. Ved som to mala dokonale zalakovane vsetko drzalo tip top :-)
Odpovedať
@danuska262 ano, uplne perfektne:)
Odpovedať
Profilova fotka
@methexis tak to klobúk dole pred tvojou kaderníčkou že ti tak dokonale spravila účes že ti tak dlho vydržal. Dúfam že aj ja budem mať to šťastie lebo tiež premýšľame nad tým že fotiť sa budeme až v pondelok
Odpovedať
Profilova fotka
@strakuska to je to najhorsie, ze sa stale nahaname vybavujeme a nakoniec si danu chvilu ani neuzivame pretoze mame strach ci vsetko dopadne tiptop
Odpovedať
@maminka2013 mala som kyticu z gypsomilky a bielych ruží a fotenie pondelok. kytica bola dobrá, v nedeľu som ju dala do vane so studenou vodou, nech trocha ožije.
Odpovedať
Profilova fotka
Baby a je tu niektora taka co sa fotila v nedelu? Ci to fotografi nie su ochotny chodit v nedelu fotit? Ake mate s tym skusenosti?
Odpovedať
@bafka vážne? to som rada, že naozaj to ide.. dnes som bola u kvetinárky a tá vravela, že jedine ak ju budem mať vždy keď ju potrebovať nebudem dať do chladničky, že vtedy mi vydrží i pierko i kytica.. mala si ju i ty? a do vane si ju ale nemočila celú, však? inak ju plánujem mať i v tej chladničke v pohári s vodou..
Odpovedať
@radulka_1 ahoj :) a fotili ste sa v nedeľu? ako na ste do zvládli? nám fotograf povedal, že mu je jedno - ale zase bojím sa, že budeme "spať" ešte i na foto :D
Odpovedať
@muslina česala ma bratrancova priateľka- na sobáš eom mala len natočené, zapletené a vzadu rozpustené a potom na hostine mi to na tancovanie povypínala a v pondelok som to už len zase rozpustila na fotenie:)
Odpovedať
Profilova fotka
@nicholka presne tak ako si napisala. Mali by sme sa sem tam trosku zastavit a ja sa uz aj snazim. Sice ten den uz nevratim ale aspon ostatne dni si treba naplno uzivat a nenahanat sa az tak:-)
Odpovedať
@muslina myslím, že nebudeš sama očakávať dobré výsledky a dúfať, že to všetko vydrží :) ja ju chcem na to tiež dopredu upozorniť, nech poriadne zafixuje :D trošku ma to baby povzbudili, že keď sa chce, tak sa to dá :) takže ideme do toho a snúbenec sa veľmi teší, že ma bude vidieť v šatách ako sa patrí - na svadbe ;)
Odpovedať
@maminka2013 ja takto vždy dávam kvetiny do vane s vodou. Normálne napustím do vane vodu, nejak 10 cm stačí a dám tam ležať kyticu. Vždy ruže ožijú. Zabudla som varovať, je problém, ak budeš mať kyticu zviazanú takým buď papierom alebo saténom. Tam ostanú flaky. Ja som mala tylom, ten ked uschne, nevadí. Pošlem do správy, akú som mala :-)
Odpovedať
@maminka2013 tak to je super. Ja by som to tak chcela tiež, uvidí sa ako sa ešte ale dohodneme:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@methexis tak si mala počas celej svadby kaderníčku pri sebe:-) To je fajn riešenie:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@maminka2013 nič nám iné neostáva iba dúfaž v to že nás poriadne očesú a že nám to vydrží až do fotenia:-) Tiež ju nato budem pripravoať:-)
Odpovedať
@muslina veru, len nech to dobre dopadne. už či budem mať trošku iný účes.. len aby nebol úplne iný :D no hlavne aby kytica vydržala ;)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?