Kedy je najlepší čas na svadobné fotenie?

Profilova fotka
Chcem sa opýtať, kedy sa chodia fotiť ženích s nevestou?Lebo môj partner tvrdí, že aj týždeň pred obradom, alebo do obedu pred obradom, ale mne to pripadá divné, aby ma videl ešte pred pýtaním od rodičov v šatách a tak. A zas po obrade musia hostia čakať kým sa manželia pofotia. Ako to vlastne je?
Odpovedať
Profilova fotka
my sa budeme fotiť v nedeľu po obrade, fotografka nám povedala, že vtedy bude najlepšie svetlo a všetko.... nechceli sme sa chvatne fotiť v deň svadby, ak by na nás mali všetci čakať a tak, prípadne ak by nebolo pekné počasie, tak sa pofotíme hocikedy inokedy ... :-)
Odpovedať
ahojte... my to budeme mat tak: pride po mna skor do rodicovskeho bytu, bude odobierka.. pojdeme sa pofotit a sup do kostola.. obaja sme z ineho mesta, tak sme to vymysleli takto :) a nebudu cakat ani hostia a nebude ma vidiet skor..
Odpovedať
Profilova fotka
my až v pondelok po, pred som nechcela, kvôli zhonu a času, a v nedeľu fotograf odporučil že tiež radšej nie, že to bývajú všetci unavení. pondelok je ideálny, to stihneme dospať tú veľkú žúrku :D
Odpovedať
@uzanka16 My sa pojdeme fotit okolo 11-12, obrad mame o 16-tej... kedze spolu byvame tak odobierku riesit nemusime :)
Odpovedať
Profilova fotka
Zalezi na vasej dohode....my sme fotili 2 tyzdne pred svadbou....bol to navrh nasich fotografov ktory mi prisiel na zaciatku cudny, ale teraz som zato rada...cele to trvali asi tri hodiny, na vsetko sme malu cas, vsetko sme si pochodilu, pickali na zapad slnka a v den svadby som sa uz nemusela stresovat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pardon za tie preklepy...pisem cez fon :-D
Odpovedať
Profilova fotka
a účes?to budem mať potom iný ako na svadbe, iba ak znova zaplatiť kaderníčku nech ma učeše :-D
Odpovedať
No my tiez mame naplanovane fotenie az na pondelok...presne z toho dovodu ze zenich ma nechcel vidiet skor a potom v svadobny den som si uz chcela uzivat naplno bez stresu z fotiek. No bohuzial ano, znamena to potom dvakrat platit kadernicku a make up ale predsa len tie fotky su pre mna vela takze som ochotna pre to zainvestovat dvakrat tieto veci.
Odpovedať
@uzanka16 ahojte, pre mna fotenie inokedy ako v svadobny den straca autenticitu. Emocie su uz ine. Mozno je sice svadobny den bez stresov a nahanania sa, ale pre mna by fotky uz verne nezobrazovali nas svadobny den. Ak by som sa mala fotit v iny den, tak urcite nie v svadobnych satach, ale "rande" fotky.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som sa stretol asi s každým z uvedených prípadov, pred - počas aj po svadobnom dni. Dôležite je aby ste na fotky mali vyhradený dostatočný čas (čím viac času tým lepšie - to Vám potvrdí aj Váš fotograf). Idealny stav je keď ma nevesta svoje šaty a pri skúške účesu a vyzáže sa ide fotiť iný deň ako svadobný (menej stresu a ako správne poznamenala andrejkaladvinka je tu možnosť fotiť pri západe slnka, vo večernom meste a podobne.) Ja to robím tak, že fotím rande (spoločné fotky v civilných šatách) zvlášť, v iný deň a predsvadobné portréty priamo v deň svadby pred obradom spolu s prípravou nevesty. Ale všetko je na dohode s fotografom a záleží to aj na tom aké fotky mate naplanované urobiť (deň - noc) a samozrejme na tom čo Vám osobne viac vyhovuje. Dúfam že som pomohol. Prajem pekný svadobný deň.
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem vsetkym za pomoc aspon viem.
Odpovedať
my sa fotime v den svadby, ale pred sobasom.... chceme fotky autenticke kt. zachytia nase vyrazy, nasu naladu, nase stastie v ten den..... ak pocasie nevyjde, tak to prelozime....
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
a ešte som zabudla, pár fotiek spravíme aj v svadobný deň, sme dohodnutí, že ešte kým bude svetlo odbehneme z hostiny, a odfotíme sa aj v sobotu a zvyšok pondelok :)
Odpovedať
@sslavulka ja mám taký istý názor, tiež to budeme stíhať len tak tak a určite bude aj trocha zhon...ale neviem si predstaviť že by to malo byť iný deň či už pred alebo po
Odpovedať
Tiez riesim, kedy by to bolo najlepsie. Sobas je az o stvrtej tak mame casu a casu. Ide vsak o to,ze sa bojim, ze zamazem saty. Vsak co ak bude v ten den blato, alebo ak bude prsat tak by som sa aj tak chcela fotit vonku, ale ako vydrzat celu dej vo vlhkych satach? Zase v svadobke vraveli, ze na svadbe sa zamazem skor ako vonku. Ze ked clovek je a pije a vseci okolo v dobrej nalade mavaju rukami s poharmi s vinom... No vazne neviem. Cakam o nam odporuci fotograf.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ospravedlnujem sa, chcela som reagovat na iny prispevok:( Neda sa to zmazat? K teme - my sme sa fotili pred sobasom aj pred podakovanim rodicom a vsetko sme stihli v pohode.
Odpovedať
Profilova fotka
My mame naplanovane fotenie pred obradom...Byvame spolu, tak mileho den pred svadbou posielam spat k jeho rodicom a chcem aby ma videl v den svadby az ked budem v plnej krase, preto sme to tak dohodli :) Mne osobne sa nepaci, ak par odide prec pocas hostiny...je to taka hlucha chvilka vtedy...a na druhej strane, ja si chcem vychutnat celu zabavu od zaciatku az do konca :D
Odpovedať
Profilova fotka
nech sa páči :-) http://www.assf.sk/fotografovanie-por...
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my sme sa fotili v piatok, den pred svadbou a som rada ze sme to tak urobili, lebo sme mali kopec casu na fotenie a pripravu, nemuseli sme stresovat .... a uzili sme si par hodin fotenia a krasne fotky :) a v sobotu sme si uzivali uz len svadbu :)
Odpovedať
@uzanka16 klasicke portrety sa fotievali kedysi po prvom tanci, alebo vtedy, ked sa svadobcania bavili a ani si nevsimli, ze novomanzelia odisli.. Vtedy je uz clovek viac uvolneny :-) a si to uzije :-)
Odpovedať
Profilova fotka
asi tak :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?