Kedy fotiť aby sme sa prvýkrát videli až v kostole

Kočky poradte mi kedy sa fotit. Obrad mame v sobotu 14:00...vidiet sa chceme az v kostole. Mame sa fotit v pondelok? Spolocne fotografie s hostami budeme mat po obrade len kedy urobit fotenie pre nas dvoch? Z hostiny odchadzat nechceme.
Odpovedať
Profilova fotka
..alebo utorok...alebo stredu.. ;)
Odpovedať
Tym padom by sme mali svadobne fotky s hostami kde budeme nahodeni a po sobote by bolo fotenie, napriklad nie tak formalne, budem mat rozpustene vlasy...
Odpovedať
Profilova fotka
Toto bola taka svadba: http://www.dusanbelan.com/sk/fotograf...
Odpovedať
Profilova fotka
@lussy1305 treba si zvazit este veci ako odobierka a dalsie zvyklosti...lebo to tiez byva este pred obradom :) portretne fotenie doporucujemv nejaky den po svadbe...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ja mam v sobotu svadbu o 16tej a fotit pojdeme cez tyzden, niekedy poodebe. Na presnom dni sa dohodneme este s fotografom koli pocasiu :-) My sme to takto chceli od zaciatku prave koli tomu ze sa uvidime prvy krat az na obrade a fotograf to velmi vytal a bol rad ze sme sa tatkto rozhodli :-)
Odpovedať
@tommyfoto odobierku ani nic podobne mat nebudeme :)
Odpovedať
@sonickacibudicka presne aj my...este moj snubenec mi povedal, ze by bolo pekne keby sme sa videli prvykrat az pred oltarom :D tak preto pondelkove fotenie, saty vratim az v utorok tak sa dohodnem so salonom a bude to ok :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali obrad o 15tej, potom sme sa presunuli na hostinu, kde sme absolvovali prvy tanec, rodicovsky tanec a aj jedno tanecne kolo, dali sme si hlavnu veceru a potom sme odbehli na fotenie. Bolo to casovo uplne v pohode, hostia sa za ten cas perfektne bavili tancovanim. Takze ja si nemyslim, ze je az taky problem fotit sa pocas hostiny, aj ked ma tiez pred svadbou strasili, ze si to mame dat v iny den. Pre mna by to v ten iny den uz nebolo ono, predsa len v ten dany den je to ina atmosfera a ine emocie. A pred svadbou sme to tiez nechceli, lebo som chcela, aby ma moj drahy videl v ten pravy okamzik. :-)
Odpovedať
@dusanbelan krasne fotky :)...kde v Rakusku ste boli fotit?
Odpovedať
@meduzka18 kolko vam trvalo take fotenie?
Odpovedať
Profilova fotka
@lussy1305 uz presne neviem ale bolo to priblizne 1,5 hodky. A vy mate sobas o 14tej, takze uplne v pohode. Ak teda nechcete extra super a vela fotiek, pretoze niekto kladie velky doraz prave na fotky, tak vam to staci v den svadby. Su ale taki, ktori chcu strasne vela fotiek, rozne miesta, pozy, tak potom je jasne, ze by sa to asi nestihalo. Zalezi na vas aku mate predstavu. ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
my ideme v stredu:) a ak bude zlé počasie, tak až štvrtok:)
Odpovedať
Profilova fotka
My sa tiež budeme fotiť najskôr v pondelok... Ja chcem byť utajená nevesta, preto aj fotenie bude až po :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lussy1305 Tak ako tam vidiet Neusiedlersee a cestou tam sme si nasli par lokacii kde sme sa stavili.
Odpovedať
@renya3 @nelnel @meduzka18 co poviete na fotenie v piatok ked v sobotu je svadba? Na foteni by som mala len saty nebola by som upravena ako v den svadby a vlasy by som mala tiez rozpustene a bez zavoja a ani priatel by nebol uplne obleceny ak v den svadby...takze da sa povedat ze ani nebude vidiet ako vyzeram v den svadby a uvidi ma az v sobotu v kostole a pocas hostiny by sme odisli len na hodinove fotenie
Odpovedať
Profilova fotka
@lussy1305 tak pre mna by to uz asi bolo jedno. Ak by som sa sla fotit v piatok, tak aj tak sa musis nejak upravit, nalicit aj aj ked mas iny uces, tak to je to iste. To uz by som sa fotila normalne v piatok a v sobotu vobec. Zakladom je predsa, ze ta 1x uvidi v svadobnych satach, uz aky mas uces, tak to nieje az tak podstatne. Ale to je len moj nazor. Zalezi na vas ako si to urobite. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lussy1305 Ako chceš, piatkové fotenie je okrem sobotného najčastejšie :-) Len som počula od niektorých neviest, že ak by si mali ešte raz vybrať, tak by sa fotili radšej v pondelok ako v piatok, lebo vtedy si to poriadne neužili... Vieš ako, deň pred svadbou je obrovský zhon, telefón stále vyzváňa, ty si v strese, ženích je v strese a tak...
Odpovedať
Profilova fotka
Samozrejme ze az PO :) v nedelu neodporucam, clovek je rozbity :) ale co je pointa ide to do penazi kedze makeup uz nebude, hairstyle bude vsetko len ne to co bolo vo svadobny den :) a znova cas :).
Odpovedať
Profilova fotka
jednoznačne až po svadbe..my sme boli vo štvrtok..:) aspoň som si mohla 2.raz obliecť svadobné šaty..:) a nemuseli sme sa naháňať, mali sme viac času a kľud..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?