Kde v Bratislave sa dá fotiť v prípade zlého počasia?

Vie mi niekto poradiť, kde v Bratislave sa dá fotiť v prípade nepriaznivého počasia? Ak by bolo pekné počasie tak asi sad JK. Svadba je 23. septembra. Vďaka za všetky rady. ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Skúste popremýšlať nad Botanickou záhradou
Odpovedať
My ideme do Botanickej ale tiez neviem ak bude skarede pocasie.daju sa vyuzit skleniky ale zase mat "tristo"fotiek so sklenika sa mi zrovna nepozdava
Odpovedať
Profilova fotka
pekná reštaurácia, knižnica, hrad, kaštieľ?
Odpovedať
Profilova fotka
V nejakej peknej kaviarnicke, podla mna ked sa dopredu dohodnete tak vam to na hodinku aj zavru aby ste tam dost priestoru a aby tam nikto nezavadzal :) Ja sice nie som z Bratislavy ale aj u nas som uz par krat videla, ze sa fotili bud v kaviarni alebo v restauracii, ktora bola nejako zaujimavo zariadena :)
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.pluska.sk/emma/svetova/nov... tak mi napadlo, že ešte som nevidela svadobné fotky v nákupnom centre... napríklad taká Eurovea má celkom pekné priestory a hlavne veľa svetla :) a Centrál tiež.... skúste sa tam pomotať, možno Vás niečo osloví a šikovný fotograf vie vyčarovať aj z psej búdy pekné fotky :D
Odpovedať
Profilova fotka
@diananana v nákupných centrách je zväčša zakázané fotiť, ale nejaké svadobné fotky z nákupných centier som už videla, tak možno sa dá nejako dohodnúť.
Odpovedať
Profilova fotka
ahá, tak tom som nevedela :( asi tam majú nejaké tajne ukryté štátne tajomstvo :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?