Kde sa ísť fotiť v okolí Kysuckého Nového Mesta alebo Žiliny?

Profilova fotka
Baby potrebovala by som nejaké pekné miesto na fotenie našej svadby, najlepšie v okolí Kys.N.Mesta alebo Žiliny. Prosím poraďte, nič kreatívne mňa osobne nenapadá. Vopred ďakujem...
Odpovedať
@bea84 skus sa spytat svojho fotografa, ten isto bude mat skusenosti :). Vsetci sa vacsinou chodia fotit do Radole alebo do Oscadnice ci do Budatina, kreativne... neviem... :-)
Odpovedať
Viem, že sa idu fotiť aj do skanzenu do Vychylovky :)
Odpovedať
Profilova fotka
hotel Skalka - je tam krásny parčík - drevený mostík, krásne naukladané drevo a krásna príroda za hotelom - je to hned pri hlavnej ceste (za KNM asi tak 1 km v smere do Žiliny), Horný Vadičov - hotel Hájnice. Ak by sa ti trochu chcelo cestovať: ja osobne by som skočila aj do Vrátnej (lanovkou hore na snilovské sedlo - v pozadí mať hrebeňovku - tebe to termín umožňuje, lebo v juli je už lanovka v prevádzke), prípadne Rajecké Teplice - okolo jazierka.
Odpovedať
Profilova fotka
No tak toto netuším ani ja, rozmýšľala som nad Vychylovkou, ale to sa mi zdá dosť ďaleko (asi si budem musieť urobiť výlet a stopnúť to:)) Rajecké Teplice ani Budatín nechcem, kamarátka sa bola fotiť na poliach za Rudinou a to vyzeralo pekne, ale nebudem po nej opakovať :-) a som tiež už z toho zúfalá :-| ešte som rozmýšľala nad Oščadnicou a vyviezť sa lanovkou na Veľkú Raču..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
jazero Milošová v pripade dobrého pocasia je super na fotenie - pozrite moje foto v profile :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?