Kde sa dá fotiť v prípade zlého počasia v okolí Bratislavy?

Profilova fotka
Poradi mi niekto, kde by sa dalo uskutocnit fotografovanie v interieri v pripade zleho pocasia? V okoli Bratislavy. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som minule hovorila z fotografom a ten mi opisoval ako fotil v daždi. A že keď si to pozerali potom hostia a rodina tak sa ich všetci pýtali načo majú tie dáždniky ?:-D ani si nevšimli že tam pršalo. záleží aj od fotgrafa ako si vie poradiť. ;-) to len na margo fotenia inak neviem kde treba isť v Ba do interieru
Odpovedať
dobry fotograf si poradi aj s dazdom aj s akymkolvek interierom, uz dlhsie si vsimam fotky z eurovei, zaujimave a vyhladavane aj v slnecnom pocasi ;)
Odpovedať
Profilova fotka
za 20 eur sa da fotit v rendezi, je to dopravne muzeum plne starych vagonov a lokomotiv, trebars... dalej zalezi hlavne od vas ci ste pristupni comukolvek, po dohode sa da fotit kdekolvek, Eurovea, garaze alebo obchodna pasaz ale treba si to dohodnut a zalezi aky interier viastne chcete.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali ako alternatívu pre prípad zlého počasia Dobravné múzeum v BA. Naša fotografka nám spomínala, že je možnosť vybaviť aj svadobné fotenie v priestoroch Casa mia na R1. Majú tam pekné priestory zariadené v rôznych štýloch. POkiaľ ti nevadí ísť aj trochu ďalej z BA - hrad červený kameň tiež ponúka priestory na fotenie. Len tam si treba termín zarezervovať skôr. Ale zase, tu sú nádherné priestrory aj na vonkajšie fotenie. ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?