Kde kúpiť jednorazový fotoaparát pre hostí na svadbe?

Ahojte, prosim vas viete poradit nejaky (nie prilis drahy) fotak, ktorym by sa mohli svadobni hostia len tak fotit? napr.. taky co hned vyjdu fotky...neviem ako to popisat... :-D chcela by som to tak ako zabavku s nejakymi rekvizitami ....
Odpovedať
Profilova fotka
taky z ktoreho vyjdu fotky sa vola polaroid a najlacnejsi stoji okolo 70€ :)
Odpovedať
Profilova fotka
niekde som tu videl ze tu niekto ponuka nejaky fotobox...je to nieco co asi hladate len je to trosku vacsie a na prenajom ale urcite zabavnejsie ako fotak :) skuste pohladat tu na fore pripadne starsie fotoblogy uzivatelov :)
Odpovedať
ahoj, ja som nasla v jednom svadobnom online shope(teraz uz neviem presne ako sa volal ale ak chces pohladam) za 6e, je tam film a da sa urobit 24fotiek.... :)
Odpovedať
Profilova fotka
@petikmir Dobry den, jedna nevesta, ktoru som fotila, mi spominala, ze bude mat na svadbe taketo fotoaparaty. Ma nick "tanyake", skuste jej napisat.
Odpovedať
Ja ich neodporucam, kamaratka ich mala a fotky z toho boli nepouzitelne. Je to skor atrapa.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Baby, su to uplne ze vyhodene peniaze. 7€ stoji fotak a 8€ jeho vyvolanie na CD. Kvalita fotiek ako z pred 30 rokov. Mala som ich 11, 2 sa zasekli po 5 zaberoch, 3 po cca 10 zaberoch.. Vyvolat ich aj tak musis dat vsetky, lebo ani len nevies, ze sa zasekli. Cele zle!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@petikmir Odpovedám až teraz lebo sa tu zjavila táto téma, tak dúfam že si ešte nemala svadbu. Jednorázové foťáky sú totálna blbosť, vychádzajú s toho, že niekedy sa fotky museli vyvolávať a ťažko si od známeho dostala negatív. Keď fotím svadbu niesom zďaleka jediný, kto to robí. Hostia majú vlastné fotoaparáty (od kompaktov až po zrkadlovky) plus majú mobili a tablety s fotoaparátom. Vďaka facebooku a dokonca aj obyčajnému mailu sa k tým fotkám veľmi ľahko dostaneš (známi ti ich budú posielať aj sami od seba- vlastná skúsenosť).
Odpovedať
Profilova fotka
my sme ich mali,a hosta boli nadseni...objednavala som ich ale z ebay, kde su ovela ovela lacnejsie ako od nasich slovenskych "podnikatelov"..je pravda ze vysla len polovica fotiek, ale ja som si ich dala len napalit na CD, nedavala som ich vyvolavat....fotky z tychto fotakov maju svoje caro zaslych cias..vyzeraju ako z 90.rokov a vsetkym sa vysledne fotky pacili...tazke retro...my sme dostavali od hosti k darom aj stieracie zreby, nevyskrabali sme sice vela peniazkov ale presne nam pokryli vydavky na fotaky, takze sme ich vlastne mali skoro zadarmo :) u nas dokonca tvorili sucast vyzdoby, takze dalsie + :) pridam aspon jednu fotku na ukazku ako vlastne taka fotka z jednorazoveho fotaku vyzera + fotku ako vyzerali fotaciky na svadobnych stoloch...
Odpovedať
Profilova fotka
mne osobne sa velmi osvedcil fuji instaxmini (system polaroid fotky). Hostia taketo fotky priam "zboznovali" a bola to okamzita hmotna spomienka na danu svadbu. Pouzivam to uz na kazdej svadbe a ma to vzdy velky uspech. Pre viac info mi napiste IP. :)
Odpovedať
@meetu jeeej a to ma kolko zaberov na tom jednom filme? alebo ako sa to pocita? to staci jeden na celu svadbu alebo kolko si nevesty objednavaju?
Odpovedať
Profilova fotka
@atrin nie je to celkom lacny spas... aleee stoji za to :) v jednej kazete je 10 fotiek a stoji to cca 6-7€, takze 1 foto 60-70centov...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@meetu no to teda nie je lacne.. ale tak ide o ten moment a o to ze to je hned hotove :) a to ten fotak len tak koluje alebo to s nim fotis vylucne ty?
Odpovedať
Profilova fotka
@atrin zazil som uz aj to, ze som ho nechal kolovat a hostia sa fotili sami, ale vo vacsine pripadov fotim ja - ustriehnem tak aj to, aby sa s fotkami nemrhalo a predsa len som fotograf a viem to lepsie :D ak vies zainvestovat 60€ do 100 fotiek, tak mi ver, ze hostia na svadbu tak skoro nezabudnu a fotku velkosti kreditnej karty si odlozia napriklad do penazenky alebo pripnu na chladnicku, ale ine miesto, kde nezapadne prachom.... Pre mna osobne je to nieco super :)
Odpovedať
@meetu a aka je kvalita tych fotiek teda nemyslim tym tvoje schopnosti, ale technicky ci to nie je len taka nejaka machula.. ked to uz tolko stoji ci to aj stoji - za to ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@atrin mozem poslat zopar ukazok na mail :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@meetu zdravim, smiem vediet odkial.ste? Aspon okres. Dakujem 😊
Odpovedať
Profilova fotka
Dá sa zapožičať stroj (takú búďu ) s veľkou obrazovkou ,ktorý fotí a hneď z neho lezú fotky na princípe termo...Ženích za to zaplatil okolo 300€ možno aj viac...svadobčania mali s toho zábavu a fotili sa v maskách v kuse počas celej svadobnej hostiny. Dobrá sranda ..ale vrátim sa preto predsa späť k jednej téme kde sa polemizuje o ,,Normálnej sume za DJ ??? Tak čo tu vôbec riešime ? keď za hudbu niekomu stačí už od 100€ - 250€ a za nepodstatné služby ako tota spomínana buďa,osvetlenie,výzdobu a iné podobné ...vyplatia 300 a viac € !!!
Odpovedať
Profilova fotka
@patkaa555 som z Kosic :)
Odpovedať
@meetu dakujem. Daaaleko
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte vsetky nevesticky :) Aj ked je tato tema otvorena uz dlhsie, je stale aktualna. Aj nas sa stale nevesty pytali na Polaroid alebo FujiFilm Instax fotacik, preto sme ich zaradili do nasej foto ponuky a polaroid na svadbu si mozete pozicat od nas :) Staci ak mi napisete spravu, alebo si pozriete viac informacii u nas na stranke MEMO photo agency :):)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
@bockulka vies mi povedat tu stranku prosim?
Odpovedať
https://www.fotolab.sk/eshop/pozicaj-... POŽIČANIE ZADARMO. My ho síce nebudeme mať, ale je tu táto možnosť
Odpovedať
Profilova fotka
Dovolím si upozorniť, že fotoaparát v hodnote cca 60 Eur vám požičajú ZADARMO ak si u nich kúpite náplne. 10 ks stojí 9,90 https://www.fotolab.sk/eshop/digitaln... . Takže ak chcete napr. 150 ks fotiek (s fotobúdkou na svadbe bežne tlačievam 200 ks a viac..), tak to zadarmo Vás vyjde na 148,50 Eur 150 ks fotografií vo veľkosti kreditnej karty. Ešte je tu riziko, že pri zhoršených svetelných podmienkach budú fotografie v chabej technickej kvalite. Navyše vytlačená je iba jedna, nedajú sa vytlačiť viaceré rovnaké a tak isto nie je možné tieto fotografie dostať aj v digitálnej forme. Neodhováram nikoho, iba upozorňujem na isté nevýhody, o ktorých reklamy typu POŽIČANIE ZADARMO mlčia.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
@memo_photoagency aká je cena? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@1sonka1 zalezi, ktory fotoaparat. tu je aktualna ponuka: https://memo.sk/polaroid/
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ja môžem len odporučiť. polaroid sa naším hosťom veľmi páčil, niektorí hostia si malé fotky vzali ako suvenír a boli nadšení :-) teraz po svadbe preň nemám využitie, tak ho predávam za super, ak by ste niektorá mali záujem, mám ho v bazáriku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?