Kam sa ist fotit vo svadobny den?

ahojte, viete mi prosim, dat nejaky dobry tip na svadobne fotenie? svadba bude v marci, cize nejake niekolkohodinove fotenie niekde vonku asi nepripada do uvahy, kedze vonku bude este chladno. chcela by som nieco co by nebolo velmi daleko od Ba, aby sme vsetko pekne postihali... rozmyslam nad kastielom Tomasovo ale Schlosshoff, no asi sa bude predpokladam platit ak by som chcela fotky vo vnutri... mate niekto skusenost?
Odpovedať
Tomasove sa plati nad 100 eur...Schlosshoff je zdarma,tam sa plati len vstupne,ale vela priestorov vo vnutri nie je vela.Poslem Ti IP:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@slipper Ahoj, v Tomášove pokiaľ tam nemáš svadbu sa platí aj za fotenie vonku (platí sa dosť veľa). Zo Schlosshoffu sú moje skusenosti také, že keď sme išli fotiť svadobné fotky a boli sme zahlásený nezobrali si ani vstupné (ženích, nevesta, fotograf asistent), ale bol som tam dávnejšie, takže sa to možno medzičasom zmenilo. Veľmi oblúbené sú aj pivnice u Matišáka (či sa platí a koľko neviem, lebo svadba ktorú som fotil bola v ich hoteli takže im za fotenie nič neučtovali. Vo Svetom Jure je Wiegerova vila. Oblúbené miesto na fotenie. Nemám osobnú skusenosť, ale za fotenie sa platí. Trochu ďalej v Čechách sú Lednice - nádherný vonkajší park (zadarmo). Vnútri som nefotil, ale platí sa a foti sa v skleníkoch - nádherné miesto. O niečo bližšie Holičsky zámok - 60 Euro hodina treba sa dopredu objedanť. Je tam iba málo miest kde sa da fotiť, lebo zámok sa rekonštruje. Na mojej stránke je svadba "Holíč" ak rozklikneš nájdeš pár fotiek z vnutra zámku. Ale ako hovorím všetko je rozbúrané pre rekonštrukciu, takže sú dosť obmedzené možnosti kde fotiť.
Odpovedať
Profilova fotka
Skúste Botanickú záhradu čo je v BA
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?