Je lepšie fotiť sa pred alebo po obrade?

Kedy sa fotia manzelia? este pred obradom v kostole alebo az po obrade a nechat hosti cakat? Poradte prosim podla vasich skusenosti
Odpovedať
ahoj my by sme chceli zopár oficiálnych pred obradom, a keďže hostinu máme pod lesom, tak potom aj zopár "albumových" záberov aj tam, inak moc nepreferujem štýly odísť z hostiny na dve hodiny na fotenie, sesternica tieto oficko fotky tiež absolvovala ešte pred svadbou, bola som však aj na takej svadbe, kde pár naozaj zmizol na dobré tri hodiny na fotenie, to mi prišlo dosť čudné.
Odpovedať
Profilova fotka
Z mojho pohladu fotografa najlepsie je pred aj po Drviva vacsina predsobasnych fotiek je pri ostrom "obednajsom" svetle. Naopak, fotenie po prvom tanci a zaciatku svadobnej zabavy - tzv. vecerne portretky, su vzdy uplne ine. Myslim, ze ak sa Vam podari zmiznut na 20 minut - nikto si to ani nevsimne, a budete mat fotky pri uplne inom svetle - vacsinou ovela krajsom, mäkkom, tvárnom, poetickom, je mozne pouzit externe blesky, ktore robia dost rozdielne fotky - viac studiove - vid fotky v mojej prezentacii tu na Moja svadba. Rovnako je uplne ina nalada pri foteni, mladomanzelia su uplne svoji - uvolneni, stastni, spokojni ze uz to maju za sebou, najedeni - tak si to fotenie uplne inak uzivaju... takze moja rada: pred aj po - a naozaj staci pol hodinka.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?