Hľadáme fotografa z okolia Stropkova

fotenie obradu, hostiny, zabavy
Odpovedať
Profilova fotka
@kajovnik Dobry den, skuste pozriet nasu tvorbu a ak vas zaujme nevahajte nas kontaktovat. Najdete nas aj na fb: Ivana a Peter Miller Photography V pripade zaujmu o cennik poprosime vas email ;-) Prajeme pekny den. S pozdravom Ivka a Peter ;-)
Odpovedať
dobry den ponukam svoje sluzby. v pripade, ze vas moja praca oslovi, napiste mi :)
Odpovedať
Profilova fotka
Našou hlavnou oblasťou je svadobná fotografia, v ktorej sme za netradičné miesta na fotenie a za bláznivé nápady. Pozrite si naše fotogalérie a ak sa Vám bude páčiť naša práca a budete mať záujem o naše služby, tak nám napíšte alebo zavolajte a my Vám vypracujeme cenovú ponuku podľa Vašich požiadaviek.
Odpovedať
Profilova fotka
@kajovnik ... určite odporúčam Ivku a Peťa Millerovcov :) zážitok z fotenia a pamiatka ne celý život v podobe krásnych fotiek :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer! Naše služby sú tu pre Vás!
Odpovedať
Profilova fotka
@kajovnik Dobry den mila nevesta, ponukam vam svoje sluzby. Som svadobna fotografka z Kosic, ale rada za vami pricestujem i do Stropkova. Kompletnu ponuku mojich sluzieb, cennik i galeriu najdete na mojej web-stranke. Poprosim Vas len uviest presny datum svadby, lebo niektore majove terminy mam uz obsadene. V pripade akychkolvek otazok ma kontaktujte.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@kajovnik Dobrý deň, radi vám ponúkneme naše služby. Doprava na slovensku zadarmo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer, rada Vám ponúknem naše foto a video služby. V prípade záujmu nemáme problém za Vami pricestovať :) S pozdravom
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?