Hľadáme fotografa/ fotografku z Liptova- termín svadby 11.10.

Dobrý deň, hľadáme fotografa/ fotografku z Liptova, termín svadby je 11.10., tipy a odporúčania ;-) Ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, nemam firmu na Liptove ale v BA, ale pochadzam z LM. Nemam problem tam prist nafotit svadbu. Pozrite si, prosim, prezentáciu na mojej web stranke. Pokial by sa Vam moja praca páčila, tak verim tomu, že sa dohodneme. Palo Kalivoda
Odpovedať
Profilova fotka
@wewemia Dobry den, nie som z Liptova, ale zo Spisa :-) a tento oktobrovy termin mam este volny. Kompletne info najdete na mojej webstranke.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Dobry den, pozrite si aj nasu pracu, verime za Vas zaujeme.
Odpovedať
@wewemia ahoj skús KREAFOTO http://www.kreafoto.sk/ my ho ideme mať aj toho kameramana :-) a nemajú ani premrštené ceny podľa mňa...
Odpovedať
Profilova fotka
@wewemia Dobry den, termin mam volny a budem rad ak pozriete aj moje fotografie na webe, na facebooku ...
Odpovedať
Profilova fotka
@wewemia Zdravim, Vas termin mam volny. J.D.
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravim, LM dobre poznam a mam rada toto mesto, bude mi potesenim Vas nafotit ;-) ..Moja práca je kvalitná a cenovo dostupná. Pri fotení „póz“, štylizovaných fotiek vás dvoch, potrebujeme ešte jedného človeka, niekoho známeho .. hocikoho, kto bude držať odrazovú dosku, prípadne ak bude málo prirodzeného svetla, používam prenosné umelé svetlá, aby vaše fotky boli čo najlepšie. Samozrejme pri samotnom fotení sa snažíme o uvoľnenú a príjemnú atmosféru, bez zbytočných strnulých postojov, ale s ohľadom na vás čo najprirodzenejšie.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ak Vás zaujala naša tvorba rada sa s Vami skontaktujem :) Vzdialenosť mi nerobí problém :) S pozdravom
Odpovedať
@dzuli26 ďakujem idem kuk ;-)
Odpovedať
Ďakujem za ponuky, určite si vyberieme :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň! Ponúkame Vám naše služby!
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Dobrý deň, rada vám nafotím váš svadobný deň. Písala som vám IP. Fotím aj na liptove, keďže odtiaľ pochádzam, takže môžme si dohodnúť aj osobné strenutie a prediskutovať vaše predstavy. Držím palce vo výbere :)
Odpovedať
Profilova fotka
@wewemia Dobrý deň, ponúkam moje služby. Veľmi rád zväčším Vaše spomienky.
Odpovedať
Profilova fotka
Pekne Vás pozdravujem. Nie som síce z okolia Liptova, ale pôsobím na celom Slovensku a to za jednotnú cenu, čiže z hľadiska ceny nezáleží na tom, odkiaľ ste. Mojim fotografickým cieľom je zachytiť vašu krásu, lásku emócie počas Vášho veľkého dňa. V prípade záujmu sa viac o mojom štýle fotografovania dočítate na mojom profile. Pozývam Vás teda pozrieť moje portfólio. A v prípade záujmu sa teším nie len na spoločný čas počas svadobného fotografovania, ale aj na spoločné foto-prípravy, ktorým je potrebné venovať nie malú pozornosť. Zatiaľ Vám želám všetko dobré.
Odpovedať
Profilova fotka
Originalita a dobrý nápad svadobných fotografií ide ruka v ruke s nevestou a ženíchom. Príprava na svadobné fotografovanie zahŕňa do určitej miery spoznanie nevesty a ženícha s cieľom vytvoriť im jedinečné fotografie, ktoré budú odrážať ich osobnosť a individualitu. Pri fotografovaní mi ide o zachytenie nálady, emócií a jedinečných osobností páru. Viac na mojej web stránke alebo facebooku . Liptovský Mikuláš.
Odpovedať
Ďakujem Vám všetkým za ponuky, už sme si vybrali :) Všetko dobré a len spokojných klientov prajem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@wewemia Prajem pekný večer, ponúkam vám svoje služby svadobného fotografa, zároveň dávam do pozornosti moju tvorbu, ktorú nájdete, aj na mojom webe. :) Som zo Západného Slovenska a pôsobím na celom našom malom Slovensku. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, Rád by sme Vám ponúkol novinku na slovenskom trhu v oblasti fotenia svadieb FunFace fotobox. Ide o jedinečne zariadenie vhodné na každú svadbu, párty, oslavu, či firemný večierok. Zábava, fotenie, posielanie foto ONLINE, ako aj tlačenie fotiek, to všetko FunFace fotobox hravo zvládne.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň ak ste sa ešte nerozhodli taktiež by som vám rada ponúkla moje služby. Fotografujem v rámci celého Slovenska . A ak máte radi netradičné fotenie, ktoré nie je len o povinnom ,,svadobnom foto v " ale aj o krásnych spomienkach som tu pre vás.
Odpovedať
Profilova fotka
@wewemia Liptov je super !!! ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?