Hladáme fotografa a kameramana na svadbu

Prosim poradite šikovneho fotografa a kameramana na našu svadbu mame až v máji poprípade aj nejaku cenovú rrláciu ako da pohybuju dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Kde bude svadba a ktory maj ?
Odpovedať
@markolino svadba bude 12 maja 2018 v trnave
Odpovedať
Pre upresnenie budeme mat mrnsiu svadbu v trnave 12.5.2018
Odpovedať
Profilova fotka
Neurobte tu chybu, ze si budete pozerat LEN na fotky. Tie sú dôležité, ale rovnako dôležite je ako vznikajú, či je pri nich zábava, alebo stres, kopa opakovania záberov a celodenné režírovanie, alebo o fotografovi ani nebudete vedieť. Zistite si kedy vam fotograf fotky doda, v akej kvalite, s akym spracovanim. Keď sa porozprávate s fotografmi, zistite, aké sú vaše potreby a ich riešenia problémov. Budte narocna, chcite o fotografovi vediet viac nez len ze si pozriete 5 jeho najdokonalejsich fotiek z poslednych 4 rokov fotenia. Viac postrehov a rád sa dočítate aj na blogu na mojej webstránke, kde nájdete aj moje portfolio a cennik.
Odpovedať
Profilova fotka
Rád Vám ponúknem svoje fotografické služby, v prípade záujmu alebo otázok ma kedykoľvek kontaktujte...
Odpovedať
@dano31 zdravim, byvame kusok od TT a termin 12.5.2018 mame este volny. vieme vam doporucit aj videografera. info o cenach fotenia mozete najst v mojom profile a na nasom webe uvidite cele fotky z celych svadieb. ak vas nasa praca zaujala, napiste mi a radi sa s vami osobne stretneme. dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@dano31 Pekný deň prajem, Váš termín mám voľný. Pokiaľ Vás moja práca zaujme, rád poskytnem viac informácii. S pozdravom
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň prajem. Ponúkame video a aj foto služby. V prípade potreby vieme poslať ďalšie naše diela a aj informácie. Nech sa darí. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň! Ponúkam Vám svoje foto služby na Vašej svadbe. Pozrite si moje portfólio))
Odpovedať
Profilova fotka
ak by ste mali záujem a naša tvorba sa vám páčila sme tu pre vás
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?