Hľadám fotografa zo Spišskej Novej Vsi a okolia

Svadbu mam 13. jula :)
Odpovedať
aj ked nie som zo spisa, predsa si dovolim ponuknut svoje sluzby. vsetko o mojej práci bud tu na portaly, alebo priamo na mojom webe. rad posluzim
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň! Profesionalita, a skvelý pomer kvalita - cena... to je naša ponuka pre Vás! Ak si pozriete nasu pracu budeme radi! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Jednoznačne môžem odporúčať Mareka Zaliberu, pozrite si jeho tvorbu, je spoľahlivý a práca úžasná :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ponúkam vám moje služby, v prípade, že sa Vás zaujalo moje portfólio, neváhajte ma kontaktovať. Rád Vám poskytnem bližšie informácie.
Odpovedať
Profilova fotka
Ponukame vam nase sluzby ukazku nasej prace najdete v albume . V pripade akychkolvek otazok nas nevahajte kontaktovat ;)
Odpovedať
ja ti odporúčam p. Tomáša Hudáčeka alias Plutofoto zo SNV, krásna práca, veľmi príjemné vystupovanie a príjemná atmosféra počas fotenia :) @martinka_p
Odpovedať
Profilova fotka
@martinka_p Dobrý deň prajem, som svadobný a portrétny fotograf z Košíc a z dôvodu, že do Spišskej Novej Vsi chodím často tak sa s Vami veľmi rád stretnem osobne a prezentujem Vám, ako pracujem, ako môžu Vaše svadobné fotografie vyzerať, aké výhody a služby získate okrem fotografií. Prvotný náhľad na moju tvorbu môžete získať skrz www stránku a verím, že sa Vám bude páčiť.
Odpovedať
Profilova fotka
:-) Dobrý deň. Skúste Náš profil radi Vám poslúžime. Dlhoročné skúseností a prax.
Odpovedať
Profilova fotka
@martinka_p Dobry den. Vas termin mam zatial volny. V pripade zaujmu pozrite moj profil a web. :-) S pozdravom studio PHOTOCIPE.
Odpovedať
Profilova fotka
@martinka_p Dobrý deň. Rád by som Vám dal do pozornosti aj našu firmu. Viac informácii o nás a našich službách môžete nájsť v našom profile, na webovej stránke, alebo nás môžete kontaktovať telefonicky, či e-mailom. Prajem pekný deň.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?