Hľadám fotografa z Košíc

Dobry den,potrebujem fotografa nafotit obrad+par zaberov v parku.kto mi odporuci? + potrebujem cenovu ponuku kolko by to stalo. dakujem za pomoc vopred. :-)
Odpovedať
nech sa paci ... pozrite si moju pracu. v pripade zaujmu vam poslem cenovu ponuku.
Odpovedať
Profilova fotka
Skus napisat sem https://www.facebook.com/jan.vysin?re...
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň! Ponúkame Vám naše služby. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Budeme radi ak si pozriete ukažky foto v našom portfoliu ... hadam vas naša práca zaujme ... :-) veľa šťastia
Odpovedať
Profilova fotka
@janusa01 Dobry den prajem, som svadobný a portrétny fotograf z Košíc rád by som Vám odporučil moje služby a výhody. Z dôvodu, že nemáte uvedený termín svadby Vám neviem ani potvrdiť či som v danej dobe voľný. Pokiaľ Vás moja tvorba zaujme, ktorú nájdete na www stránke kľudne ma kontaktujte a pošlem Vám cenovú ponuku.
Odpovedať
Profilova fotka
@janusa01 Zdravim Vas, podstatny je termin vasej svadby kedy ju mate?
Odpovedať
@fotosulovsky @fotosulovsky noo to prave este neviem ,budem vediet buduci tyzden.knaz nas napina tak musime cakat kolko nam povie ,ze potrebude na pripravu. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahoj Janusa01, koho si si nakoniec vybrala? Ak to nie je tajomstvo :-) Ja totiz chcem nafotit tiez len obrad a par zaberov vonku (naozaj len par). Na kolko Vas fotenie nakoniec vyslo?
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, dovoľte mi ponúknuť Vám svoje služby - moju tvorbu môžete vidieť na mojej webstránke VlnkaFoto.sk. Cena fotografovania celého svadobného dňa je 330,- €. Táto suma je rozdelená na položky, ktoré môžte kombinovať podľa Vašich požiadaviek. (Môžete si napríklad objednať iba fotografovanie štylizovaných svadobných portrétov a obradu a pod.) príprava nevesty: 40,- € odobierka od rodičov: 30,- € svadobný obrad: 70,-€ štylizované svadobné portréty: 110,- € hostina do 21.00: 40,- € hostina do 01.00: 40,- € V cene je zahrnuté 3x DVD s fotografiami s obalom a potlačou. V prípade záujmu ma kontaktujte mailom alebo správou.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?