Hľadám fotografa - Prešov/východné svk - 08.09.2018

Ahojte, hľadám svadobného fotografa, Prešov a okolie, resp. Červenica pri Sabinove. Termín 08.09.2018. Vďaka za ponuky a odporúčania. :)
Odpovedať
1
2
Ahoj, my sme mali Romana Kavulica a bol top..mozes mu napisat aj na fb :)
Odpovedať
Profilova fotka
@vierka310 Vyberajte si fotografa rovnako starostlivo, ako vyberáte, šaty a všetky ostatné doplnky. Nenechajte sa ohúriť úžasnými portrétmi - v niektorých prípadoch vznikli na svadobnom workshope s modelkami a modelmi. Pri výbere fotografa si nevšímajte iba dokonalé nastajlované portréty. Platíte fotografa za celodennú prácu, žiadajte od fotografov celé svadby a pozrite si ich niekoľko, aby ste mali istotu, že fotograf má konzistentný štýl a nespravil pekné fotky iba vďaka prostrediu. Portrétové fotenie ako-tak zvládne relatívne veľa fotografov, ale nafotiť celú svadbu na slušnej úrovni iba málokto. Viac informácií posielam v správe.
Odpovedať
Profilova fotka
Ponúkam Vám svoje služby ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dobrý deň ak by ste mali záujem sme tu pre vás
Odpovedať
Profilova fotka
Sme tu pre Vás!
Odpovedať
Profilova fotka
Rád Vám ponúknem svoje fotografické služby, v prípade záujmu alebo otázok ma kedykoľvek kontaktujte...
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, termín máme voľný ... posielam ponuku do internej pošty
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň rada Vám ponúknem svoje služby :)
Odpovedať
Pan majster Pavol Delej z Bardejova je TOP fotografov v celej EU!! a naposledy dokonca ziskal nejake ocenenia kde ziskal nejake prve miesta v dokonca celosvetovej sutazi. Ziaden iny fotogeraf sa mu nemoze rovnat. Je to jedoducho bozsky talent!!. Jeho fotografie su carovne. Nic krajsie som v zivote nevidela!! Pri pohlade na jeho fotografie som 1000 krat spadla na kolena. Skuste klinut na www pavoldelej sk
Odpovedať
@photostancik Pan Stancik- prosim nespamujte to tu furt v kazdom blogu. Fotili ste nam predsa svadbu a a za tie fotky by som ....
Odpovedať
@vierka310 Skus PAlo delej sk je to svetova spicka vo svojom obore :)
Odpovedať
Profilova fotka
@marikavutrova vase meno nepoznam. kedy a kde som vam fotil svadbu?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@marikavutrova zaroven si dovolim konstatovat, ze pri inom dopyte pisete, ze vam svadbu fotil najvacsi majster sveta delej..... k mojmu "spamovaniu" - poprosim o konkretnu argumentaciu. zatial mi nie je jasne, co vam vadi. davam nevestam konkretne rady, zalozene na realite a nezriedka dostavam sukromne spravy, ze su mi za ne vdacne. hoci si ma ako fotografa nevybrali. za spam by sa dali skor povazovat prispevky niektorych mojich kolegov/kolegyn, ktore maju volno na kazdy dopyt, ktory sa tu zjavi a castokrat aj vlastnia stroj casu, kedze maju volne terminy aj na svadby v roku 2014.....
Odpovedať
@marikavutrova Delej je na ten datum uz obsadeny :-S Mame tento datum aj my, a chcela som aby nas fotil on. Zial...
Odpovedať
@marikavutrova ocenenia ma na Slovensku kadekto. Naposledy vyhrala Nikonacku celosvetovu sutaz mlada svadobna fotografka, ktora este len zacina fotit a fotky ma na totalnej amaterskej urovni, ale jedna sa jej podarila a nahodou aj vyhrala... hura, dobila svet. Ja chcem vidiet fotky z celych svadieb, nie jednu na irskom kopci. Potom budem ocareni, alebo mozno aj nie.
Odpovedať
Profilova fotka
@mbosan k tym oceneniam. vo vsetkych sutaziach su udelovane za dokonaly mega portret, resp. jednu paradnu fotku zo svadby. to, ze svadba nie je o portrete, ale o emociach, atmosfere a v prvom rade je to reportaz, sa v tychto sutaziach neriesi. ak by porota hodnotila napriklad 5 celych svadieb daneho fotografa a na zaklade toho by dala ocenenie, vtedy by sme mohli hovorit o realnych schopnostiach svadobneho fotografa. a vtedy by sa takymto ocenenim mohol fotograf hrdo pysit. to sa ale nedeje, v sutaziach vyhrava jedna fotka a vyrazne skresluje pohlad, ktory nadejna nevesta vrha na fotografa. p.s.: opatovne pripominam nevestam, ze emocia a poza su dve rozdielne veci. bohuzial velmi casto zamienane...... p.s.2: anne sa podla mna prave ta vitazna fotka nepodarila a nerozumiem, preco ju ocenili. naopak, ta jedna svadba, ktoru ma na webe, je ovela lepsia ako od mnohych dlhorocnych profikov (i ked sa miestami technicka stranka vytknut da)... :)
Odpovedať
niet nad pánov "dokonalých"... ešte že ich máme (žasnem)...
Odpovedať
Profilova fotka
Mila @marikavutrova zlavomatovy fotograf Pavol Delej ti skrze medium odkazuje nasledovne: "Marika, zatial sa zdrz glorifikovania a nanebovzatia mojho mena, vyhlaseny za svateho budem az buduci rok." :) P.S. Pavol nikoho s menom Marika Vutrova nepozna :D
Odpovedať
Profilova fotka
co sa tyka cien, ceny dostal Pavol Delej za cestovatelske reporty, fotky zo svadieb do sutazi neposiela ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@djhusenica pozdravujem :) nadobudol som jemny pocit, ze prispevok o pavlovych cenach je reakciou na moj prispevok. mozem sa mylit, samozrejme.... rad by som podotkol, ze som nepisal o ziadnom konkretnom fotografovi (to sa tyka vsetkych mojich prispevkov na tomto fore) a bolo to myslene vseobecne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@photostancik pohoda :) buchol som to sem bez otagovania v rychlosti, imho nemam cas pozeram hru o trony 8-)
Odpovedať
SOm z toho smutna ze ak pochvalim fotografa ktoreho fotky su top tak to dopadne tak ako to dopadlo ;-(
Odpovedať
@marikavutrova tak nam teda konecne prezrad kto ti fotil svadbu, kedze delej tvoje meno nepozna a stancik tiez nie, podla toho co tu citam ti svadbu fotili obaja :-.
Odpovedať
jejda ale sa to tu zvrtlo :/ Len hladam inspiraciu, nemusite sa hadat :)
Odpovedať
Profilova fotka
@vierka310 Skúste pozrieť aj môj web..
Odpovedať
Profilova fotka
@marikavutrova a ja som napriklad smutny, ze si vymyslate
Odpovedať
@photostancik Nebudte smutny, bolo by lepsie vediet fotit. Na tom kurze to ale bolo. ...
Odpovedať
Profilova fotka
@vierka310 odporúčam ti EL | MO Creative :) ja som nadmieru spokojná s jeho prácou. Nájdeš ho v profesionáloch alebo na fb.
Odpovedať
Profilova fotka
@marikavutrova no fajn, a teraz zase o akom kurze pisete? najprv tvrdite, ze som vam fotil svadbu ja, potom tvrdite, ze vam ju fotil delej a teraz prichadzate s nejakym imaginarnym kurzom?
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, termín je ešte voľný. Pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať. :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?