Hľadám fotografa na predsvadobné foto,Trenčiansky kraj

Ahojte :), Prosím Vás nevestičky, ale samozrejme aj všetci fotografi z trenčianskeho kraja, chcela by som sa informovať o možnosti predsvadobného fotografovania - portréty (bez fotenia v deň svadby). Máte s tým niekto skúsenosť? A vedeli by ste mi pripadne aj niekoho konkrétneho (šikovného) odporučiť? Svadba sa koná 8/2016. A nasledne v akej cenovej relácii sa pohybuje tento druh fotenia, prip. čo všetko to zahŕňa (doprava a pod.) ? Vopred Vám veľmi pekne všetkým ďakujem za rady, tipy a ponuky :). Ahojte.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj nevestička, odporúčam seba. ;-) Posielam ponuku do IP.
Odpovedať
Profilova fotka
@kimiki pozrite si aj moje svadobné fotografie, som z Bánoviec
Odpovedať
opytajte sa svojho svadobneho fotografa, urcite Vam takuto sluzbu ponukne ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Odporúčam Vám nevestička pridať presný termín svadby, pretože väčšina známych svadobných fotografov tam má možno tak jednu sobotu voľnú v auguste. Ceny sú závislé od toho, či si želáte fotenie celej svadby od 9:00-1:00 plus rande fotenie pred svadbou alebo chcete iba 4-hodiny portrét plus obrad. Pri celej svadbe je doprava, rande, dvd, ci fotografie v cene. Príklad ceny za celú svadbu okolo 450EUR a cena za malú svadbu okolo 250EUR Gratulujem k srdečne k svadbe :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som dilino až teraz som si prečítal, že sa jedná iba o predsvadobné fotenie :-p Bežne to stojí okolo 200eur a pre najkvalitnejšie fotky odporúčam fotiť mimo svadobný deň, tu píšem viac o tom: http://www.superfotograf.sk/svadobny-...
Odpovedať
Odporúčam Martin Minich z PD. Cena je závislá od toho, čo potrebuješ.
Odpovedať
Profilova fotka
nech sa paci ;-)
Odpovedať
odporucam M.Barcika (NM okres), fotenie ma ako hobby, dohodnut sa bude urcite dat v hociktory den a cena po dohode :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, prezrite si moj profil a web! Verim, ze vas moja praca zaujme natolko, ze sa rozhodnete pre mna. Staci napisat a rychlost, profesionalita a kvalita su zarucene ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?