Hľadám fotografa na 28.9.2013 do Trenčianskych Teplíc

Profilova fotka
Ide o fotenie celej svadby (prípravy, portréty, obrad, hostina)
Odpovedať
Profilova fotka
@evinqa22 Prijemny dobry vecer . Ponukame vam nase sluzby . Ukazku nasej prace najdete v albume v pripade zaujmu nas kontaktujte emailom . Pekny vecer
Odpovedať
Profilova fotka
/Príjemný dobrý večer ... budeme radi ak si pozriete ukážky našej práce. :-)
Odpovedať
v akom duchu (klasika, moderne, vela ludi, len rodina ....) planujete svadbu? termin mam zatial volny.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem za ponuky, rozhodujeme sa....
Odpovedať
Profilova fotka
Človek si celý život niečo vyberá. Často si vyberie výborne, častejšie dobre, a keď nie je s výberom spokojný, tak ho vymení. Až jedného dňa si vyberie človeka, s ktorým chce prežiť zbytok života. A sme tu - proces výberu pokračuje, pretože svadba samozrejme nieje výnimkou, skôr naopak - vyberá tu totiž veci nielen pre seba, ale aj pre svadobných hostí - nevesta si vyberá svadobné šaty, topánky, šperky, parfém, plus ďalšich milión drobností...ženích si zas vyberá nevestu, a.... Ok, ale keďže ste na stránke svadobného fotografa plnej svadobných fotografií, tak je jasné, kam týmto úvodom smerujem. Mohol by som napísať, a bola by to pravda, že jedným z najdôležitejších rozhodnutí pri výbere dodávateľov pre vašu svadbu je dobrý výber vína. Od toho závisí veľa - aká bude nálada, zábava na svadobnej hostine, a tiež či si budú svadobčania niečo z vašej svadby pamätať. Ak si vyberiete dobré víno, vyberte si aj dobrého svadobného fotografa. Pretože okrem manžela (manželky), obrúčky a svadobných fotografií Vám toho zo svadby nezostane. Kvety zvädnú, zákusky zmiznú. Spomenie si niekto o rok, dva, na svadobnú výzdobu? Na váš svadobný make-up, alebo svadobné auto? Nepodstatné veci. Ale spomenie si niekto, ako sa tváril váš vyvolený, keď vás prvýkrát zbadal vo svadobných šatách, či babička, keď vám blahoželala po sobáši? Bez dobrých fotiek to bude náročné.
Odpovedať
Profilova fotka
:-) Dobrý večer Kliknite veď nič Vás to nestoji
Odpovedať
Profilova fotka
Ukážky našej práce si môžte pozrieť v našom portfóliu alebo na našej webovej stránke. Ak sa Vám páči naša práca, kontaktujte nás :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež Vám ponukam moje sluzby - pozrite si moj profil, webstranku a v pripade zaujmu ma kontaktujte. som z bánoviec :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dovoľte mi ponúknuť moje služby. Daný termín mám ešte voľný. Ukážky prác nájdete na mojom webe. V prípade ak vás moja ponuka zaujala ma kontaktujte.
Odpovedať
Profilova fotka
@evinqa22 Dobry den, i ked som svadobný fotograf z Košíc tak Trenčianske Teplice navštevujem pravidelne a veľmi mi prirástli i k srdcu preto mi neda nereagovat. Pokial nemate svadobneho fotografa este vybrateho mozete si pozriet moju pracu a pripadne i konkretne albumik, kde su nafotene fotografie zalubeneho paru priamo v Tepliciach: http://www.mojasvadba.sk/katalog/firm... Pisem i z dovodu toho, ze v Tepliciach mam dobre vztahy z viacerymi prevadzkarmi sluzieb .
Odpovedať
Profilova fotka
Prajem pekny den, ak chcete zazit krasne fotografovanie plné zabavy sme tu pre Vas....
Odpovedať
Dobrý deň, zapojím sa do debaty :)...Pozrite si naše portfólio a vyberajte :) Ak by ste mali doplňujúce otázky..kontaktujte nás
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
AK ste si este nevybrali, urcite si pozrite aj nasu tvorbu, budeme radi pri vas vo vas velky den :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, pozrite si aj nas profil a ak by sa vam nasa tvorba lubila, mame vas termin volny :) S pozdravom Samuel :)
Odpovedať
Dobrý večer, Váš termín nám zostal voľný. Možno Vás osloví naša práca...pekný večer, jstudio
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry vecer, ak ste sa este nerozhodli pozrite si moj profil a mozno Vas oslovi moja praca. Zuzana Sebova
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den ak mate radi nieco spontanne a so srdcom rada vam ponuknem moje sluzby fotografky vlastnym taktiez plne zariadeny atelier keby ste mali zaujem rada vam zodpoviem vsetky otazky :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?