Hľadám fotografa, kameramana, sálu, výzdobu - Trnava, Senec

Zdravím všetkých, ktorí sa točia okolo dodávania služieb na svadby! Hľadám fotografa, kameramana, sálu, kvetovú výzdobu a i. na termín 31. 08. 2013 okres TT, SE, SI. Ak je tu ešte niekto voľný a mal by záujem, prosím o info do správy. Svoje ponuky mi zasielajte aj s cenníkom svojich služieb. Vopred veľmi pekne ďakujem! momo212
Odpovedať
tento termín mám momentálne volný. portfólio a web v mojom profile
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, rada by som Vám ponúkla služby našej svadobnej agentúry Rosaline. Ponúkame kompletný servis, ale i jeho dielčie časti. Nie je pre nás problém sa s Vami stretnúť, pretože pravidelne chodievame do Skalice, Senice, Trnavy, Piešťan, Trenčína. V prípade Vášho záujmu ma kontaktujte na môj email info@rosaline.cz. S pozdravom Gabriela.
Odpovedať
Profilova fotka
@momo212 Dobrý deň. Oznámte mi Váš mail, pošlem cenník. Ján Ašverus (video, foto)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, Váš termín máme ešte voľný. Ukážky našej práce si môžete pozrieť v našom profile alebo na našej webovej stránke. Ak sa Vám páči naša práca kameramana a fotografa, radi Vám poskytneme ďalšie informácie.
Odpovedať
Profilova fotka
@momo212 Dobrý deň. Váš termín mám zatiaľ voľný. Momentálne mám 50% zľavu. Nafotenie celej svadby za 225,- €. Ak sa Vám páči moja práca, kontaktujte ma. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, termin 31.8 mam zatim volny. Mrknete na muj profil, v pripade zajmu rada zaslu cenik emailem.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer, termín 31.08.2013 mám voľný. Pozrite si moje portfolio, alebo web. Ak Vás fotografie oslovia a kľudne ma kontaktujte správou alebo mailom pre bližšie info :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, muzete se podivat i na nase webove stranky jezdime po cele CR - SK a mame dobre ceny, ktere se daji udelat i primo na miru podle Vasich pozadavku .... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, Váš termín je ešte voľný a rád Vám ponúknem svoje služby stačí si pozrieť moje portfólio a ak sa vám bude páčiť neváhajte ma kontaktovať.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, termín ešte voľný máme, okrem kameramana, fotografa a aranžérky ponúkame i možnosť prenájmu výzdoby, tz, že vám nachystáme sklo, návleky, mašle a kvety a vy si dekoráciu spravíte sami. Je to lacnejšie . V prípade stavania náhradnej zásteny a výzdoby kostola však je nutná aranžérka. Rovnako ponúkame svadobné pierka, poháre, ŠPZ, podväzky, balóny šťastia, balónovú héliovú výzdobu, 18 druhov moravského vína na svadbu i s Vašou etiketou a tlač fotografií priamo na svadbe.V prípade ďaľších informácií nás kontaktujte na stránke, alebo na facebooku. Želám pekný deň:-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja hladam na 1.6 okres senec kameru aj fotografa posielajte mi ponuky na ip prosim najlepsie cena a link na nejake svadobne video alebo foto chceli by sme natacat vsetko od priprav az po cepcenie a kusok zabavy - taktiez chceme shot foto by sme sa chceli fotit na par miestach obrad prvy tanec (bez vytlacenia, fotoknih, iba na DVD) dakujem lebo uz nevladzem luskat rozne stranky snad to takto bude jednoduchsie :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ak ste si ešte nevybrali fotografa tak pozrite aj moje fotografie a v pripade zaujmu ma kontaktujte :-)
Odpovedať
Rovnakú prosbu by som mala aj ja...ale na september...voľná sála (7.9.2013,14.9.2013)Trnava pre cca 50 ľudí a okolie, fotograf za prijateľnú cenu...prosím posieľajte ak máte voľný termín + cenovú ponuku...ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@nikucka skús v tt Peter CAGALA..šikovný maldý chalan
Odpovedať
Profilova fotka
@satanka1 das mi do spravy blizsie info?
Odpovedať
Profilova fotka
@babatko77 Dobrý den, pokud by Vás zaujalo moje portfolio, dejte vědět 1.6. mám volno, hezký den :).
Odpovedať
Profilova fotka
Dovolte mi ponúknut moje služby a dlhoročne skusenosti s fotenim a filmovanim svadieb.
Odpovedať
Zdravím Vás. Pozrite si ukážky mojej práce v portfóliu.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň ponúkame vám aj naše služby...v prípade akýchkoľvek otázok nás kontaktujte
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý den, veľmi radi Vám zastrešíme svadobnú výzdobu a živé kvety komplet vrátane kytice, ak by ste mali záujem pošlite nám Vašu predstavu do IP, obratom Vám zašleme cenovú ponuku... Agentúra Výzdoby.sk
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?