Hľadám fotografa do 200 € zo Senca a okolia

Profilova fotka
Zháňam FOTOGRAFA na august do Senca, cena do 200eur Fotenie v štýle Al Capone alebo Krstný otec (nevesta,ženích a dve deti). Niečo na spôsob kraslo,klobúk, dutnik proste s toho obdobia top by bolo aj pri takom aute. Stačí cca 10foto a potom obrad a svadba. Ďakujem Fotenie pred svadbou, môže byť aj ateliér.
Odpovedať
@zoraz krasna tema,fotila som svadbu na ganstersku temu ale neviem ci najdes profesionala za tuto cenu.S tymto stylom fotografovania sa treba pohrat na umeleckej urovni aby vysledok bol taky aky si predstavujes.
Odpovedať
Profilova fotka
Odporucama Vam si za tu cenu najst fotografa, ktory Vam nafoti aspon tie portrety alebo oslovit zacinajuceho sikovneho fotografa, no musite ratat s kompromisom.
Odpovedať
Len zapozicanie takeho auta je cca 100 eur a vyssie :)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak toto za 200 eur nenafotis. Tam nejde o to, ze chces 10 snimkov. Fotograf spravi aj 200 a vyberie 10. A tie dlhe hodiny sedenia nad tym, kym fotky upravi...no ale drzim palce kazdopadne
Odpovedať
Profilova fotka
Snáď áno mam rozpočet čo sa musím zmestiť, ak ma niekto kreslo a stôl tak to stačí pozadie sa dá urobiť, klobúk a dutnik mám aj doma
Odpovedať
Profilova fotka
Ja viem snívam ale snáď sa najde kompromis s oboch strán
Odpovedať
Profilova fotka
@zoraz snivam???? tema uplne skvela ALE ten rozpocet je asi z inej galaxie....ked uz tak dufam ze auto by ste si teda zohnali lebo podla toho ako je to napisane by som to tipoval na to ze idealne by bolo ak by fotograf este zohnal auto....len tak pre info take auto stoji zapozicanie na svadbu ratam tak 300-500€...za cenu 200€ doporucujem hladat ozaj nejakeho amatera pri ktorom nemate ziadnu istotu ze dostanete profi fotky....skor to budu cvaky podobne tomuto : https://bellafamiglia.files.wordpress...
Odpovedať
Profilova fotka
@tommyfoto Ja nechcem auto na svadbu,iba na foto
Odpovedať
Profilova fotka
@zoraz pozri, ked chces naozaj pekne fotky aj s autom tak vazne odporucam navystit rozpocet aspon na 500 eur inak to nedas...riesim svoju svadbu pomaly rok aj pol, vsetko mam stokrat preklepnute. Alebo ked za 200 tak si zozen auto a nech ta niekto nafoti mobilom. Vazne, dobre ti chcem, aby si nebola sklamana potom
Odpovedať
:) Aj ked nechcete auto na svadbu,ale len na fotenie,stale musite zaplatit nemalu ciastku za zapozicanie :) nikto Vam neda veterana len tak zadarmo :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobre a keď upustim od auta pozadia a nechám len ten štýl? Veď fotografisti píšu že foto podľa vašich predstáv a je to balík od 180e,240e a vyššie čo som našla
Odpovedať
Profilova fotka
na tých fotkách je dôležíté aj prostredie, do ktorého sú posadené. Ak zaparkujete auto vonku na dvore a zoberete si k tomu cigaru, nebude to vyzerať ako si predstavujete. Ak bude fotograf retušovať a pridávať pozadie, určite si nevypýta tak malú cenu. Rozumný fotograf dá od toho ruky preč, lebo vídí, že s klobúkom a cigarou veľa zázrakov nenarobí. Vláčiť so sebou kreslo do Senca zrejme tiež nikto nebude (jedine, že by zaplatil sťahovacie auto). Odporúčam Vám nájsť vhodný interiér prípadne zaplatiť auto a nájsť vhodné prostredie. Napadá ma film café v BA, bolo by ale treba fotiť v iných časoch, ako sú otváracie hodiny, aby neboli hostia kaviarne vyrošovaní. Prípadne aj za fotenie v kaviarni zaplatiť symbolickú čiastku.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
prípadne dopravné múzeum v BA, sú tam historické vozidlá, stačí zobrať klobúk a cigáru a postaviť sa k tomu správnemu autu.. to mi príde ako najjednoduchšia varianta :) za fotenie v dopravnom múzeu sa platí (davnejšie to bolo kúsok cez 30e)
Odpovedať
Profilova fotka
@novanska aj to ma napadlo,no uvidím veď ak nie takto tak dáme inak foto, zatiaľ mám to prvoplanove nadšenie 😀
Odpovedať
Profilova fotka
@zoraz len pozor aby neostalo aj pri prvoplanovom foteni....resp aby tak potom fotky nevyzerali....myslim ze pokial nieje nieco uz dobre odfotene...nejake upravy ako zmena pozadia to nezachrania.....ono to nieje len tak niekoho vyrezat z fotky a dosadit ho na nejake ine pozadie...je za tym veeeela roboty aby to vyzeralo vierohodne....uz len ked si zoberiete ze na fotke bude nejake svetlo a na pozadi ktore sa bude menit bude ine svetlo....sikovny fotograf resp v tomto pripade uz retuser s tym musi stravit niekolko hodin aby to doladil farebne tak aby to sedelo....to ale tiez nebude zadarmo....myslim ze najlacnejsie bude ak si zozeniete oblecenie ktore zodpoveda Al Caponeho dobe, klobuk a cigara akopisete uz mate a dohodnut si fotenie v nejakej dobovo pribuznej kaviarni myslim ze problem nebude....upustil by som od auta a podobne....takto by sa este dalo z toho co to vykuzlit....druha otazka je teda fotograf za tych 200€....urcite niekoho najdete ktory vas pride fotit do kaviarne kde isto bude pritmie, vytiahne blesk sak si musim posvietit....pleskne to na vas a mate po fotkach....celkova atmosfera bude prec....osobne si taketo fotky viem zivo predstavit akoby mohli vyzerat ale myslim ze za 200e najdete len niekoho kto za fotenim vidi len a len rychlo zarobene prachy....kazdy lepsi fotograf si vypyta viac ale verim ze si da zalezat nakolko urcite oceni taketo foto v portfoliu a hlavne kto to robi profesionalne dava do fotenia vsetko.
Odpovedať
Profilova fotka
Veď áno, uz ste ma zobudili, robím to prvý krát 🙂 Bude sa musieť dat viac kvalita nieco stojí , musím upustiť uzdu aj pritiahnuť opasok nápadom ,viete o niakých starých domoch tehlových kam sa chodi fotiť ? Niake typi?
Odpovedať
Profilova fotka
@zoraz dobry fotograf ti spraví projekt, produkciu, ale na tu cenu zabudni..
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?