Hľadám fotografa a kameramana v jednom z Nitry, Trnavy

Hladam fotografa a kameramana v jednom, popripade 2 ludi, čo napr spolupracuju a jeden foti, druhý kameruje. Čo si celkovo o tom myslíte? Je to dobrá volba? Je takáto práca kvalitná?
Odpovedať
moj nazor je, ze clvek ktory kameruje nedokaze sucasne urobit dobry zaber fotakom (jednak technicky a aj casovo) - aj ked pouziva na kamerovanie svoj fotak. a v pripade, ze vystrihuje foto z natoceneho videa, urcite to nema taku kvalitu, ako klasicka poriadne urobena fotka. a cenovo?? vo svojom okoli poznam takych ludi a beru dva krat tolko co ja, ale kvalitou su peknych par urovni podomnou.
Odpovedať
Profilova fotka
@bubelkaz Dobrý deň. Na požiadanie môžem poslať ponuku na video i foto. S pozdravom Ján Ašverus
Odpovedať
ak by to boli dvaja ludia a jeden team, tak urcite super vysledok ;-)
Odpovedať
Praca dva v jednom ze foti a kameruje ta ista osoba je o nicom ja som za dvoch ludi co maju nastarosti kazdy svoje jeden kameruje druhy foti a vyskledok je super . Takze radim dve osoby .
Odpovedať
Profilova fotka
my vam vieme ponuknut sluzby fotografa . v pripade zaujmu nas nevahajte kontaktovat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Prajem pekný deň. :-) Čítal som príspevok od Vás.... Preto som sa rozhodol Vám ponúknuť naše služby....keďže nieje financií nikde na rozhadzovanie tak sme sa s kolegom fotografom rozhodli že poskytneme akciový balík na naše služby. To obnáša: fotograf+kameraman na celý deň tj. od začiatku obliekania nevesty až po záverečný tanec po odčepčení a prezlečení nevesty......poprípade po dohode aj dlhšie. Sme z Nového Mesta N/V ...vzdialenosť nieje problém. ;-) Pokiaľ Vás naša ponuka aspoň trocha oslovila a zaujala tak napíšte termín vášho krásneho dňa pre skontrolovanie voľného termínu
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, radi Vám ponúkneme video a fotografické služby. Kameraman a fotografka. Ak sa Vám páči naša práca, neváhajte nás kontaktovať.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja Vam ponukam fotograficke sluzby - pozrite si moje fotografie na mojom profile a tiez aj na mojej webstranke
Odpovedať
Profilova fotka
@bubelkaz Dobrý deň. Poskytujem fotoslužby v oblasti svadobnej fotografie. Viac než 10.ročná skúsenosť. Ak ešte nemáte zajednaného svadobného fotografa pre Váš svadobný deň, ponúkam Vám svoje služby.
Odpovedať
Profilova fotka
ak chcete usetrit, radsej si objednajte len samotneho kameramana alebo samotneho fotografa, ale kvalitneho... ak vam bude jeden clovek robit zaroven aj foto aj video, budete mat sice aj jedno aj druhe, ale je dost mozne, ze vam to po svadbe nebude robit radost pozerat si ten vysledok a budete lutovat peniaze, co ste za to minuli....
Odpovedať
Profilova fotka
@katulo trosku s mierou pri vkladanim tych fotografii sem, ak nechceme, aby sa to tu stalo take neprehladne, ze sem prestanu nevesty chodit... co vy na to? minule ste davali 3, teraz 4, zajtra mozno 5 - ked to tu zacne robit kazdy fotograf, co myslite, ze sa stane? :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja som sa ešte nestretol s takým univerzálny fotografom-kameramanom, ktorý by odovzdal kvalitné video aj fotky. Ja by som investoval buď do dobrého kameramana alebo fotografa. Príp. Dobrý kameraman+lacný fotograf alebo lacný kameraman + dobrý fotograf :-)
Odpovedať
dakujem všetkým, už sme si vybrali
Odpovedať
@bubelkaz ahoj a akeho kameramana ste si vybrali aj ja hladam
Odpovedať
Profilova fotka
Prajem pekny den... Staci ked nas kontaktujete a mi sa o vsetko postarame foto aj kamera... bude to zabava...
Odpovedať
Profilova fotka
Ponukam sluzby v oblasti foto a video zo svadobneho dna už 15 rokov a mám s tým bohate skusenosti. Pokial by ste mali zaujem o moju pracu, kontaktujte ma na niektorom z mojich tel.čisiel na mojej web stranke.
Odpovedať
Profilova fotka
Určite si prezrite náš profil. Fotíme a natáčame vo velmi kreativnom a modernom style. Viace ukážok, fotografií a cenová ponuka na stránke. Tim Duckling
Odpovedať
@bubelkaz Dobrý deň prajem, poskytneme Vám veľmi radi foto- a videoslužby. Sme priamo z PN a do daných lokalít to máme na skok :) Prezrite si naše portfólio , ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
dobrý deň ponúkame vám aj služby nášho fotografa a kameramana :) v prípade záujmu nás kontaktujte :)
Odpovedať
dakujem všetkým, už sme našli tých správnych ludi :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?