Hľadám foto + video na termín 18.8.2018,Trenčín

Ahojte, potrebovala by som na náš svadobný deň moderného,kreatívneho fotografa a kameramana :) ;-) Pomohlo by mi aj keby už hneď vidím cenové ponuky,.ak to nie je tajné,tak poprosím do správ ;-) Vopred veľmi pekne ďakujeeeem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@borenika Vyberajte si fotografa rovnako starostlivo, ako vyberáte, šaty a všetky ostatné doplnky. Nenechajte sa ohúriť úžasnými portrétmi - v niektorých prípadoch vznikli na svadobnom workshope s modelkami a modelmi. Pri výbere fotografa si nevšímajte iba dokonalé nastajlované portréty. Platíte fotografa za celodennú prácu, žiadajte od fotografov celé svadby a pozrite si ich niekoľko, aby ste mali istotu, že fotograf má konzistentný štýl a nespravil pekné fotky iba vďaka prostrediu. Portrétové fotenie ako-tak zvládne relatívne veľa fotografov, ale nafotiť celú svadbu na slušnej úrovni iba málokto. Viac informácií posielam v správe.
Odpovedať
Profilova fotka
@borenika pozrite si aj moje svadobne fotografie, cennik mam na webe, tiez vybery z celeho svadobneho dna, som fotograf z Bánoviec, viac info rad zodpoviem mailom alebo osobne
Odpovedať
Profilova fotka
@borenika ahoj, pozrite si moje fotky ak sa Vám budú páčiť, budem rád ak ma kontaktujete. Velmi rád budem súčasťou vašeho Dňa.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Ahoj 😊 Zatiaľ váš termín mám voľný. V prípade otázok ma kľudne kontaktuj. Cenovú ponuku Ti posielam do správy.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, môžem Vám ponúknuť naše foto a video služby. :-) Ak Vás zaujala naša práca rada Vám odpoviem na akékoľvek otázky. Ďakujem S pozdravom
Odpovedať
Profilova fotka
Rád Vám ponúknem svoje fotografické služby, v prípade záujmu alebo otázok ma kedykoľvek kontaktujte...
Odpovedať
Profilova fotka
Pekný večer prajem, Váš termín mám voľný, pokiaľ Vás moja práca zaujme, rád poskytnem viac info. S pozdravom
Odpovedať
Profilova fotka
Ponúkam Luxusné kreatívne svadobné fotografie. Termín mám voľný. Za svoju prácu som získal Európsky titul co je slusna referencia, kazdopadne fotky nech prehovoria. Info v sprave.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?