Hľadám amatérskeho fotografa na menšiu svadbu na Orave

Hľadám amatérskeho,nie príliš drahého fotografa,na menšiu svadbu na Orave
Odpovedať
1
2
Urcite chces riskovat zvrzanie fotiek na svojej svadbe kvoli par 100€ ? Amaterske a nie prilis drahe kupuju len ludia co si nevazia svoje peniaze.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Zo skúsenosti ti radim ak nechceš kameramana tak investuj do fotografa. Kamarátka mala amatéra fotografa, nemala ani kameramana a fotky mala príšerne. Ani jediný záber sa nedal použiť. Na zaplakanie fakt. Nemajú žiadnu peknú spomienku....Porozmýšľaj ešte
Odpovedať
Profilova fotka
Mňa by zaujímalo, prečo admin dovolí takýto príspevok publikovať. Ja a aj ostatní si platia za to aby sa pezentovali. A tú vidím že chce niekto amatéra? Sníva sa mi že čítam mojasvadba-pro ?
Odpovedať
@radovan2511 čo som napísala zle?chcem fotografa ktoreho práca baví,a neni ešte profesiol,a ak by bol dobrý odporúčam ho dalej
Odpovedať
Profilova fotka
@radovan2511 Skúste napísať adminovi, aj ja som napísala. Nie je to fér, no... málokto myslí na to, že PRO si tu za účet platia.
Odpovedať
Dotycna nerobi nic zle, hlada fotografa. Nikde nie je definovane, ze musi hladat profesionala, alebo len medzi tymi, ktori si to tu platia. Zial to, ze sa tu zaplati profil Pro je zatial na dve veci. Katalog firiem kde skoro nikto nechodi a moznost spamovat s fotokolazami do fora. Ale, vraj sa to ma trochu zmenit k lepsiemu... :)
Odpovedať
Profilova fotka
Bohužial musím súhlasiť s almapix. Moja svadba je stránka pre nevesty. To my sme tu naviac a to aj napriek tomu že PRO sú jediný, kto za používanie platia. Nevesta sa pýta a ľudia jej odpovedajú. Na to fórum slúži. To že sa tu ponúkajú služby neregistrovaných pro, alebo amatérov či už cez fórum, alebo cez IP je už iný príbeh. Zmena by bola super, iba aby nebola k horšiemu. Na druhej strane vidno, že myslenie sa mení a aj samotné nevesty si uvedomujú skutočnú cenu lacných, pripadne neprofesionálnych služieb viď - slavka121212,jazminka26. Neveste by som odporučil stránku: http://www.jaspravim.sk/vyhladavanie?... zadať svadobné fotenie a možno nájde čo hľadá.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sa ospravedlňujem
Odpovedať
Profilova fotka
@mirkovamartinka nie je na tom vobec nic zle, hlavne si pozrite prace fotografa, ktory sa Vam ponukne....presne do tohto fora uz prispievalo prilis vela sklamanych neviest...mozno tomu nebude verit, ale vsetkych nas fotenie velmi bavi, len tak zo srandy si pozrite nase prace (prace PRO, ktorí sa zapojili do tohto vlákna) a sama zbadate, ze bez lasky k foteniu by sme sa svadobnej fotografii nevenovali...ja osobne podnikam popri zamestnani, svadby som zacala fotit najprv kamaratom a prepadla som tomu tak, ze som si zalozila zivnost, platim si mesacne 16 EUR za ucet tu na mojej svadbe a vlastnim legalne SW programy...nemozte sa Radkovi cudovat, ze tak podrazdene reagoval, ked v podstate hladate fotografa prave na tomto portaly, ktory poskytuje svoje sluzby na cierno
Odpovedať
@hj preto treba pisat tam kde sa plati 16 eur mesacne, aby ti co to robia legalne a poctivo boli viac "na ociach" lebo do katalogu firiem nahladne ledva 5% neviest, ktore tam viac menej zabludia a zial forum sluzi ako zlavomat a tenderovnik.
Odpovedať
Profilova fotka
Na Vašej otázke samozrejme nie je nič zlé, tak som to nemyslela ani ja, prepáčte prosím. Skôr mi vadia reklamy a ponuky foto-služieb od pseudoneviest bez PRO profilu, tých je tu kopec a myslím, že je to proti pravidlám tohto fóra. My sa na to už asi dívame ináč, lebo sme sa už na tomto fóre kadečo dočítali od nespokojných a smutných neviest kvôli nekvalitným fotkám. Voľba je samozrejme na Vás.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Tiež by som sa zastal Radovana, lebo chápem jeho frustráciu. Písať na Fórum nevestám, ktoré zháňajú fotografa je aspoň premňa taká voľnočasová aktivita, ktorá ale nemá veľmy presvedčivé výsledy. Keď si už človek platí a má voľný termín, tak prečo nenapísať, ale aspoň z mojej skúsenosti sa nakoniec obsadí nevestou, ktorá tu nieje ani zaregistrovaná. To ale znamená, že kladnú recenziu na profile nemám, lebo ona tu nemá účet. A tie čo majú sú v menšine.
Odpovedať
@radovan2511 bez urazky, ale tak ako tu uz bolo spomenute, vy (pro) ste tu akosi navyse ... Lebo v prvom rade je to web pre nevesty a ich skusenosti a nie na vasu reklamu (mimochodom za reklamu sa plati vsade) ... Ak ste dobry, tak si vas nevesta, ktora ma zaujem o vasu pracu najde aj bez toho, aby ste si tu musel platit ucet ;-)
Odpovedať
@mo_tylik poviem to asi takto: mas nejaku robotu, vykonavas ju legalne a najlepsie ako len vies, dostavas plat, platis dane. Jedneho dna pride za tebou sef a narovinu verejne ti povie, prepac ale koncis, mame nahradu, niekoho za lacno, na cierno. Verim, ze to chapes ako som to myslela. Ak sa s tymto nieco nespravi tak pro tu zrusia ucty, zo stranky zostane len bazar a ako najlacnejsie zohnat niekoho na cierno a to snad nikto nechce
Odpovedať
@slavka121212 vsetko je realita uz teraz, az na tie zrusene ucty
Odpovedať
Profilova fotka
@mo_tylik Písal som to ja a je to pravda, ale skús sa zamyslieť nad tým, či by táto stránka fungovala a ľudia sa o ňu starali, ak by nemali peniaze z PRO. Z najväčšou pravdepodobnosťou ak by nebolo PRO, nebola by žiadna moja svadba. Aj za stránkou sa skrýva kopa práce, ktorú musí niekto urobiť a za prácu treba zaplatiť. A platíme to my. A prepáč, ale myslieť si, že pri podnikaní v akomkoľvek biznise sa netreba prezentovať je trošku naivné. Napriek 50% rozvodovosti svadobný fotograf nemá pravidelnú klientelu, ale jednorázovú. Na Slovensku sa ročne organizuje 27 000 - 30 000 svadieb a dobrý fotograf spraví tak 30 svadieb ročne. Takže je tu cca 1000 fotografov. Môžeš fotiť ako Felíny, ale ak sa neprezentuješ, nikto sa o tom nedozvie a žiadna nevesta neprejde 1000 stránok, aby našla fotografa. Šancu má tak prvých 10 - 20 a to sú tí, ktorých vďaka reklame nájde. Či už je to dobré SEO, profil na portáli, alebo čokoľvek iné. A áno, odporúčania fungujú veľmi dobre, ale musíš mať za sebou kvantum svadieb, aby ti kompletne naplnili kalendár. Platené profily a reklamu majú práve dobrí fotografi, ktorí si ju môžu dovoliť, lebo sa im darí v tom čo robia. Je to presne ako reklama v televízii, tú si tiež môžu dovoliť len úspešné firmy.
Odpovedať
Profilova fotka
@mo_tylik ale veď ja som sa ospravedlnil. Všetko je v poriadku a rešpektujem to.
Odpovedať
Profilova fotka
@mo_tylik mas pravdu, toto je velmi inovativny napad...navrhnite adminovi, nech zrusi vsetky ucty PRO, lebo su tu na stranke nevitani, dokonca otravni svojou existenciou a prispevkami (comu vravis reklama)...my sa tu zaregistrujeme ako bezne nevesty alebo zenichovia ako napr. wedinko a budeme fungovat tak ako on....ma to len taky drobny hacik...stranka mojanevesta prestane existovať...momentalne ma prijem od cca 500 "profesionalov" po 16 EUR a prijem z dalsich reklam beziacich na stranke....po Tvojom prispevku svoju existenciu tu na stranke skutocne zacnem zvazovat...v ziadnom pripade nechcem byt nikomu na obtiaz, nebodaj sa vtierat....myslela som, ze nase rady a ponuky su vitane
Odpovedať
Profilova fotka
@nedeliak ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Nezapajam sa casto do diskusii, ale teraz musim. Podla mna a to som ako PRO viac ako 3 roky , stranka MS pre mna straca ako profesionala vyznam. Ide to tu dole vodou zial a nebudem sa rozpisovat staci citat diskusie a pozerat ponuku ...
Odpovedať
Profilova fotka
hj má pravdu, rady od PRO sú na nezaplatenie. Málokto si uvedomuje, že iba fotograf a kameraman prežijú celý svadobný deň s mladomanželmi od príprav až po čepčenie. Akákoľvek rada od niekoho, kto zažije za rok viac svadieb, ako večšina ľudí za celý život je neoceniteľná. Tiež si myslím, že okrem prezentovania svojej práce, máme aj iný prínos pre stránku a nevesty.
Odpovedať
@fotosuchy ja som tu od cias ked tu bolo 8 fotografov s vacsimi ci mensimi prestavkami a 6-7 rokov dozadu to tu bolo uplne o inom. Posledne roky je to tu uz zlavomat co sa tyka dodavatelov a dopyte po nich.
Odpovedať
Sorry všetci, ale čo je zlé na tom pýtať sa, kde zoženiem niečo lacnejšie? Ja osobne som mala to šťastie, že nás zafinancovali rodičia. Ale čo tí, čo musia všetko platiť sami a chcú svadbu jak sa patrí? To radšej majú žiť na hromádke jak nerodina, lebo nemali peniaze na svadbu? Čo sa týka PRO na tejto stránke, som na prípravu svojej svadby nevyužila nikoho odtiaľto. Pretože chodím po svete s otvorenými očami a za svoj doterajší život som postretala mnoho ľudí ochotných pomôcť. A fakt vám to tu zato stojí, milí profesionáli? Verím, že svoju prácu robíte dobre a túto stránku nepotrebujete. Kľudne nech aj táto stránka padne. Ženy budú využívať svoj čas rozumnejšie a svoje problémy riešiť s tými, s ktorými by mali. @mirkovamartinka želám ti veľa šťastia, určite nájdeš niekoho kto rád fotí, začína, nikdy nefotil veľké akcie a nafotí ti svadbu za dobrý peniaz ;-) Ale nehľadaj ho na tejto stránke, pýtaj sa známych.
Odpovedať
Profilova fotka
Jednoznacne je tu treba zmena. nielen nevesty ale aj fotografi to tu spamuju. Fotograf PRO tu chodi s kozou na trh a casto sa stava ze pod aliazom nevesty sa skryvaju fotografi ktory tu robia dusno. Tento portal je sice urceny pre nevesty, ale zije z reklamy ktoru si platia PRO. Ak PRO su nespokojny a prejdu inde tento portal zanikne majitelia tuto stranku nezalozili z nezistnych dovodov. Preto pochopte PRO uzivatelov robi sa tu skryta reklama za ktoru PRO musi zaplatit. Na druhej strane musime byt vsetci radi ze existuju portaly ktore sa specializuju na svadby pretoze akokolvek moze byt PROFESIONAL dobry bez reklamy nema sancu prerazit na trhu a zaroven neviditelneho profesionala nenajdete aj keby mal zlate rucicky.
Odpovedať
Profilova fotka
možno ma teraz ukameňujete, ale ja som sa ozvala do pošty. Pre mňa je táto ponuka zaujímavá, rada by som získala niektoré svadobné momenty zachytené filmovým fotoaparátom Nikon F100. Na takéto fotenie na svadbách nebýva priestor, jedine ako second-shooter. Za menší peniaz môžem odovzdať napr. menší počet fotografií, môžem viac experimentovať, riskovať, prípadne skrátiť dobu fotenia (nie až do jednej hodiny po polnoci).
Odpovedať
Profilova fotka
@novanska preco ukamenovali? ved to je v uplnom poriadku....mas plateny ucet a sposob komunikacie s nevestou je ciste Tvoja vec :)...ved ako to tu vyzera, nakoniec ak ponukneme svoju pracu neveste pod inzerat, budeme nahlasovani za obtazovanie...ceny za fotenie tu pretriasane vobec neboli ;)
Odpovedať
@novanska nema ta kto preco ukamenovat, mas zaplateny profil... Ked je to pre teba zaujimave tak preco nie
Odpovedať
Profilova fotka
@novanska Na film som prestal fotit lebo mi to je nerentabilne. Casovo zdrziava dat filmovy celuoid do digitalnej podoby a je to aj drahe. Riziko je omnoho vacsie ako u digitalu kedze nedokazete kontrolovat okamzite vysledok. Pochybujem ci experimentovanie s filmovym je odlisne ako z digitalnym fotakom. Jednoznacne je ale nakladovo drahsie a pomalsie spracovanie. Novaska kamenovat Vas nejdem ale bolo by dobre napisat co znamena lacnejsie a co je maly pocet fotiek posoby to zavadzajuco. Fotografov fotiacich na klasicky film co poznam su radovo drahsi ako digifotaci.
Odpovedať
Profilova fotka
@mimsc Tvoj prispevok je velmi zaujimavy a mozno by sa nad nim mohli zamysliet admini stranky ak niekto podnika legalne, neznamena to, ze podnika draho ak niekto plati za priestor na stranke, neznamena to, ze je na jej existencii bytostne odkazany, je velmi zle, ak si pripada nadbytocny a obtazujuci ak bude pre zienky lepsie ak tato stranka padne, nechapem, preco tu mas stale aktivny nick so svadobnym albumom este aj po svadbe a prilievas ohna do fora
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?