Hľadám 1 človeka na fotenie + mini video v Senci

Profilova fotka
Potrebujem človeka, ktorý by dokázal nafotiť celú svadbu a natočiť aj video kvázi nejaké kúsky, ktoré by vytvorili mini zostrih svadby. Ale neviem či to je vôbec reálne niekoho takého zohnať :(
Odpovedať
Profilova fotka
takeho poznam :) David Copperfield
Odpovedať
Profilova fotka
@kristy1407 Realne to je...myslim ze tu je ealne aj to najmenej realnejsie co sa da predstavit....najst najdete roznych ludi ktori by radi zarobili nejake to euricko a nestitia sa nicoho...Ak chcete nafotit celu svadbu asi to znamena ze chcete tam mat vsetko ako napr odobierku, z obradu vymenu obrucok pripadne prvy bozk, prichod do saly, prvy tanec atd atd resp vsetko dolezite....To je v pohode to sa zvladnut da....to fotograf urobi....otazka znie co chcete na videu??? pokial tam chcete mat ako zenich prichadza po vas, potom ako odchadzate do kostola, potom ako vychadzate z kostola, prichadzate do saly, a sem tam niekoho ako tancuje tak no problem :) budete mat fotky co budu ok a video ktore budete chciet reklamovat....Teraz ruku na srdce...trufli by ste si vy na nieco taketo??? vedeli by ste ovladat dve rozne masiny ktore v idealnom pripade niesu na rovnakom mieste...Vedeli by ste si predstavit ze by ste vy robili dve rozne veci v rovnakom case na 100% s takou istotou ze to na 100% zvladnete a nic nepokazite??? lebo svadba je udalost ktoru nezopakujete, tu niesu povolene chyby....ak urobite chybu a nieco nestihnete mate smolu, uz to nemate kedy cvaknut resp natocit....Ak vam ozaj na tom zalezi su dve moznosti....prva ta idealnejsia: buchnite sa po vacku (prepacte za vyraz) a objednajte fotografa a kameramana a budete mat oboje urobene tip top....a druha urobte kompromis a zvazte si ci je pre vas dolezitejsie foto alebo video a objednajte jedno alebo druhe. Budete spokojna lebo aspon nieco budete mat 100%tne....Ak nechcete lutovat vyhodene peniaze zabudnite na kombinaciu 2v1.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
V zahraničí sa krátke video pospájane z náhodných záberov a fotiek dáva ako bonus ku svadobným fotografiám. No ako hovorím je to bonus, nemôže sa to považovať za plnohodnotné video zo svadby pretože tie najdôležitejšie momenty nezachytáva lebo práve tieto momenty fotograf prioritne fotí. No už druhá vec je, keď fotograf vysvetlí klientovi že nemôže zachytiť to čo fotí, iba to čo práve nefotí a z toho môže spraviť video. Tu sa dá zachytiť atmosféra celého dňa od príprav cez obrad až po tanečný parket. Nazval by som to skôr video zachytavajúce atmosféru svadobného dňa, nie svadobné video. Ak je s tým klient uzrozumený a takéto video mu stačí tak prečo nie. Fotograf kt. ovlada základy kamerovania a strihu by to mal zvládnuť.
Odpovedať
ak hladas video a foto v jednom za dobru cenu odporúčam KMS video, my sme ich mali a boli sme nadmieru spokojní
Odpovedať
Profilova fotka
@henryy toto moze napisat iba clovek, ktory nikdy poriadne nenafotil svadbu. Nesuhlasim so vsetkym. Jedine ak sa bavime o amaterskej fotografii a amaterskom videu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?