Hlada sa svadobny fotograf Kosice

Ahojte. Moji blizki sa budu brat 20.augusta 2014 - vo STVRTOK. Potrebujem fotografa ktory im nafoti celu svadbu, plus portretne fotografie. Maju velmi tesny rozpocet. Ja viem, ze to pani fotografi neradi pocujete, ale aj chudobni chcu mat peknu spomienku na svadbu vo forme fotiek. Fotky ziadame BEZ UPRAVY, toz, surove raw fotografie - retus a edit im zabezpecujem zadarmo ja, toz tam praca odpada. Jedna sa len o sukromny fotoalbum, ziadna prezentacia s menom fotografa. Fotiek netreba trilion, rozumne mnozstvo postaci. Fotograf nemusi byt profesional, staci, ze ma vkus, ochotu, cas a dobru foto vybavu. Nedehonestujem v ziadnom pripade pracu profesionalnych fotografov. Mame realisticke predstavy, hlavne ja, ktora sa vo "fachu" pohybujem. Verim, ze sa dohodneme. Prosim seriozne cenove ponuky.
Odpovedať
@surrikata Este si dovolim poznamenat, ze nieje potrebne ZIADNE dvd ani nic podobne. Fotky mozte zazipovat a uploadnut po castiach na dropbox, 4shared, google docs, uloz.to..... fantazii sa medze nekladu.
Odpovedať
Profilova fotka
Mate pravdu neradi o tom pocujeme tazko sa zije aj nam. Mate ale jedno stastie ze ide o stvrtok teda nie o vikendovy termin ktory nie je pravidelny na fotenie.
Odpovedať
Viem veru, preto nejdem za tym co sa tym zivi. Zial, neda sa nic robit. Musim lovit v takych vodach, kde staci i mala suma.
Odpovedať
Profilova fotka
A co tak objednat profi fotenie napr. len na portrety a zvysok zverit do ruk niekomu sikovnemu z hosti? Mozno takto by sa dalo celit obmedzenemu rozpoctu... Ak by ste mali zaujem, ozvite sa :)
Odpovedať
Skuste nejaky fotoportal, tam je dost hobby fotografov, ktori pristupia na dane podmienky a budu splnat cenovu aj kvalitativnu nenarocnost.
Odpovedať
Ps: kto to mysli s fotografiou aspon trochu vaznejsie tak to nevezme, tolko zase moje skusenosti, vsetko dobre
Odpovedať
oprava - datum stvrtok 28.08.2014. Vezme to napriklad zacinajuci fotograf, ktory este nema tolko skusenosti a buduje si portfolio a klientelu. :) Uz som dokonca dostala dobre ponuky. Viem, ze ste pohorseni, a uplne to chapem. No ked si niekto moje sluzby nemoze dovolit, tak to nekomentujem, ani mu moje sluzby neponukam. Kazdy robi kompromisy v ramci moznosti. Ked si niekto nemoze dovolit profesionala, ide inde. To je zakon volneho trhu, pani. Kazdy ma svoje priority nastavene inde. Niekto si radsej pozve viac hosti, a setri na fotkach, pretoze mu ide naozaj len o zdokumentovanie pekneho dna. JA osobne viem, ze investujem do fotografa - pretoze JA chcem mat krasne fotky, pretoze MNE na tom zalezi. Inym predsa nemusi, nie? Nemozete sa hnevat na zakaznika ze nechce platit za uroven sluzby, ktoru nepotrebuje, a uspokoji sa s niecim jednoduchsim. Nie je to urazka Vasej prace. Vas si objedna niekto, kto si bude moct dovolit si Vase sluzby kupit. Snaha zmenit myslenie zakaznika a prinutit ho aby bol ochotny zaplatit za urcitu uroven kvality je beh na dlhe trate. Hlavne, ked je niekto rad, ze si vobec moze dovolit svadbu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?