Gotický kostol Ludrová. Mali ste tu svadobné fotenie?

Hladám niekoho kto sa fotil pri tomto kostole:)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, niekde v albume som videla, ze sa tam niekto fotil, pekne fotky a aj my sme si vybrali to miesto.
Odpovedať
ahoj katka ak sa môžem spýtať a kameramana mate koho? ja som si zajednala delta studio, ale nie som este 100% presvedčená ten gotický kostol si si aj zajednávala cez muzeum?
Odpovedať
Profilova fotka
kameramana a fotografa spolu, manzelov zitnanskych o delta pisal niekto, ze nie su moc dobry, vraj obraz vynechava alebo nie je ostry, ale nepisem z vlastnej skusenosti, len som to tu niekde citala ja som z Ludrovej, jeden pan od nas ma kluce a ked sa s nim dohodnes, prides ho vziat, tak ti to tam pride otvorit, neviem nic o muzeu, tak neviem, skusim zohnat kontakt na neho, do kedy by si to potrebovala?
Odpovedať
no to by som ti bola velmi vdacná za ten kontakt my mame termín svadby 22.máj:)) a hudbu ides mať koho? My skupinu Atomic z kubína. Nechcem DJ.
Odpovedať
Profilova fotka
My mame DuoM z Bieleho Potoka
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
@katharrina Ahoj, asi je to už dáááávno, čo ste diskutovali o Kostolíku v Ludrovej a ani neviem,či ti táto správa ešte príde a či budeš taká dobrá na ňu odpovedať, ale chcela by som sa aj tak spýtať, či ten pán,čo si ho spomínala ešte stále má tie kľúče a či by si mi naňho prípadne vedela dať kontakt? Strašne pekne ďakujem. Prisťahovala som sa do Rk a nemám také kontakty :) Ešte raz - ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@borika1231 ahoj, prepac, ze tak neskoro, ale tusim, ze panko tam uz nepracuje. Skys zavolat do muzea, tam by mali mat info, kto ma kluce.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?